Een allochtoon mag wat het “witje” niet mag

Screenshot_17

(Door: “bozeoudeman”)

Ik kende iemand die ooit zei, toen hij een ander huis aangeboden kreeg vanwege sloop van het oude huis, dat hij onder geen beding in bepaalde wijken wilde wonen omdat ‘daar te weinig Nederlanders woonden’. Hij vond die buurten teveel bevolkt door allochtonen en daardoor getto’s. Wat is er met hem gebeurd? Is hij voor de rechter gesleept wegens discriminatie of zelfs racisme? Nee, niets van dit alles. Het was, ten eerste, eind jaren-90 dat dit gebeurde. Toen heerste nog niet de overspannen terreur van PvdA, SP, D66, GroenLinks discriminatiecultuur van nu.

Ten tweede mocht hij dit soort dingen zeggen, want hij was zelf allochtoon, namelijk Marokkaans. Hoe anders had het zelfs ook toen gelegen als een ‘witje’ dezelfde woorden had geuit. Men was in die tijd nog niet zo extreem als vandaag, maar dat ‘witje’ was toch door de politiek correcte mangel gehaald.

Als ‘witje’ dien je vandaag de dag je plek in de maatschappij te kennen en je bek dicht te houden. Woorden van die strekking werden al eens geuit door een GroenLinks-kopstuk en een PvdA- prominent als ik mij goed herinner. Helaas kan ik het niet terugvinden op internet. Op eigen verzoek verwijderd? Want het klonk zo dictatoriaal.

Hoe dan ook, het handelt om typetjes die evenals mastodont Terlouw nimmer de getto’s van vandaag de dag hebben meegemaakt, toen zij ooit in hun studententijd, toen er nog vrijwel geen allochtonen in Nederland en dus ook niet in die toen oude stadswijken waar zij als student verbleven, woonden.

Die goeie oude tijd dat er nog touwtjes uit brievenbussen hingen. Ja, waarom hangen die touwtjes er vrijwel niet meer? Twee keer raden, Terlouw? En weet je het antwoord al, kom, kom een gestudeerd manneke als jij.

Het is makkelijk kletsen en anderen dwingen dingen te accepteren waarvan je zelf geen enkel benul hebt waar het om handelt. Kom gezellig weer eens wonen in zo’n ouderwetse arbeidersbuurt, die inmiddels volgepropt is met allochtonen waarvan meer dan de helft geen woord Nederlands spreekt en ook geen intentie heeft het ooit te leren.

Zo’n buurt waar je, als je er woont, niet meer op vakantie naar Marokko of Nigeria hoeft te gaan. Je woont er al. Wel zo voordelig, hoor ik Antifa-debielen al grappend roepen. Ja, blijf gewoon alles maar negeren en ridiculiseren, doe maar, dan zal de explosie des ter eerder en des te harder aankomen als de boel knalt, want de boel gáát knallen.

Terecht. Ook ik, die me lange tijd heb laten intimideren en mijn eigen belangen onder de voet gelopen heb zien worden door een nimmer stoppende rij buitenlanders, die allemaal meer rechten lijken te hebben dan ik als debiel ‘witje’, waardoor ook ik uiteindelijk de stad ben uit gevlucht, zie nu dat het niets heeft uitgemaakt dankzij de politiek.

De meute politici uit allerlei partijen vindt het nooit genoeg, ze blijft nieuwelingen binnenhalen, zodat ‘witjes’ als ik opnieuw moeten vluchten. Maar waarheen deze keer? Om mensen te bedonderen, werden en worden vele tienduizenden nieuwkomers nu overal in alle dorpen en gehuchten ondergebracht. De steden zitten al te vol?

Behalve natuurlijk de ‘goede’ buurten en buurtschappen, waar types als de Terlouwtjes en aanverwanten hun domicilie hebben. Overal zie je vandaag een toename aan mensen met getinte en zwarte gezichten in straten om je heen. Een toename, die verklaard wordt door het eisen van zelfvernietiging, een witte genocide, door de Verenigde Naties.

Nog steeds mag ik als ‘witje’ niets zeggen. Ik moet mijn bek houden, brullen ‘nette’ politici. Ik mag straks helemaal niet meer praten. Het woord neger mag ik niet meer gebruiken? Hoezo, wat is daar mis mee? Het woord allochtoon mag ik niet meer gebruiken? Hoezo, wat is daar mis mee? Het woord blanke mag ik niet meer gebruiken, dat moet witte zijn.

Ik mag bepaalde culturele feesten niet meer vieren, ik moet alle straatnamen in Nederland allemaal kritisch gaan bekijken. Weet je, als jullie getinte en zwarte mensen het hier zo moeilijk hebben, waarom komen jullie dan hierheen? Waarom gaan jullie niet gewoon terug naar die fijne landen waar jullie het duidelijk zoveel beter hadden. Ga daar het slachtoffer uithangen en neem jullie ‘linkse’ vriendjes met jullie mee, doei! Genoeg is genoeg!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, dictatuur, discriminatie, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Een allochtoon mag wat het “witje” niet mag

 1. Piet Snot zegt:

  Ik ben zo iemand die verplicht moest verhuizen wegens sloop van mijn woning.
  Ik kreeg meerdere aanbiedingen in wijken waar ik beslist niet wou wonen.
  En na 3x weigeren blijf je onderaan staan.
  Uiteindelijk een huur huis over genomen op de gewenste plek.
  Kosten mij alleen wat geld, maar dat kreeg ik toch wegens verplicht verhuizen.

  Like

 2. Marijke zegt:

  Helemaal gelijk! Ik blijf mezelf ook gewoon blank noemen en niet wit. Dit heeft me al heel wat racistische opmerkingen opgeleverd! Andersom mag het kennelijk wel (o ja, wat getinten kunnen niet discrimineren….) en rapporteren bij Facebook heeft geen zin. Als je het over “neger” hebt, dan kun je wel een ban verwachten. Hypocriet zooitje!

  Geliked door 1 persoon

  • jungleelephant zegt:

   Facebook is inderdaad een hypocriet zooitje!Na een ban van 7 dagen kreeg ik er nog een van 7 dagen achteraan,terwijl ik nog niks gepost had!Inmiddels meer dan 10 keer gemaild dat dat een vergissing hunnerzijds is,maar antwoord krijg je niet van dat schofterige zooitje!

   Like

   • Piet Snot zegt:

    10x gemaild dat ze en foutje hebben gemaakt.
    Heb je nou zelf niet het idee dat je voor ze kruipt om maar mee te mogen doen.
    De tyfus voor facebook, zou ik denken.
    Maar je bent niet de enige hier, ik lees het hier regelmatig terug die zo kruipt voor facebook.

    Like

 3. Deckers zegt:

  Juist.

  Geliked door 1 persoon

 4. G.hoogland zegt:

  Die gasten moeten ze gewoon linia recta meteen de grens over pluren en nooit meer terug komen en neem vooral al je onderdanen mee dan zijn wij eindelijk van dat pleuris volk af wat denken zij wel niet wie ze zijn en dan zeggen ze dat wij discrimineren??? Pleur op met dat kut volk. WEG ERMEE!!!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Dirk zegt:

  Je hebt volkomen gelijk.
  Ik zelf heb het opgegeven en ben naar een land gevlucht waar ze wél raad weten met al die getinte zielepoten, die zich suf lachen om de naïviteit van de Nederlanders.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Tja Bozeoudeman het is niet anders, u en ik zijn al op gevorderde leeftijd, wij gaan de totale ondergang niet meer meemaken.
  Een ondergang die niet uit kan blijven, de autochtone bevolking neemt al jaren af terwijl het aantal inwoners van Nederland toeneemt.
  Minderheid in eigen land, het is nog nooit zo dichtbij geweest.
  Wat blijft is kwaadheid en schaamte, kwaadheid omdat men het willens en wetens zover heeft laten komen en schaamte dat onze generatie niet bij machte was om ze te stoppen.

  Geliked door 1 persoon

  • bozeoudeman zegt:

   Ja Tijl over Amsterdam las ik in Het Parool is nog maar minder dan 45% van Nederlandse afkomst en de rest van de steden is hetzelfde vermoed ik, nu het ‘platteland’ nog en Soros en de Verenigde Nazies in New York hebben gewonnen. Ik probeer me dat laatste tijd in te houden, explodeer niet meer in woede, moet uitkijken, ook in mijn directe omgeving zie ik een schrikbarende toename aan getinte en zwarte gezichten. Velen met een arrogante klote houding van ‘ich bin besser’. In een moordend tempo wordt Nederland om zeep geholpen door schurken als Rutte, Buma, Jetten en de islamiet Klaver, de ‘gewone’ mensen zijn opnieuw verraden door het oplichters gezin Marijnissen en helaas ziet het grootste deel van de Europeanen de olifant met kromzwaard nog steeds niet staan in hun huiskamer. Dus? Wat nu nog?

   Geliked door 2 people

   • jungleelephant zegt:

    Emigreren!Enigste oplossing!Nu het grootste deel van ons eigen volk door hun idiote stemgedrag de knuppel in het hoenderhok hebben gegooid,zie ik geen andere oplossing meer!Ik ben het zat,spuugzat!

    Like

 7. Ludo zegt:

  Hoe is het mogelijk dat die linkse partijen nog steeds de meerderheid hebben??? Overal hoor ik klagen over de allochtonen en terecht maar niemand stemt op de juiste politieke partijen, ik zou al gaan denken dat de verkiezingen ook gemanipuleerd worden

  Geliked door 1 persoon

  • Buiswater zegt:

   Nee hoor Ludo, de kans dat er gemanipuleerd wordt is (vrijwel) uitgesloten.
   Er is “maar” 40% opkomst Deze 60% sukkels van thuisblijvers zijn een grote oorzaak van wat de rechtse partijen hebben gemist. Klagen, klagen en nog eens klagen. Maar als het er op aankomt blijven men thuis. Dit is wat er gebeurd in Nederland. Wij zijn al jaren een terughoudend volkje als het aankomt op tegengas. Ja, die linkse figuren, die weten hoe het werkt. Flink tekeer gaan en het liefst met geweld. De “normale” Nederlander denkt dat het allemaal niet zo’n vaart zal lopen. Als dit zo doorgaat zal er volgens de huidige geboortecijfers over zo’n 50 tot 70 jaar een kentering plaatsvinden in een meerderheid van niet westerse import ten opzichte van de oorspronkelijke bevolking. Op dat moment is het gedaan met “ons” mooie landje en zal de shariawet worden ingevoerd.
   Dit alles gaat helemaal vanzelf zonder geweld en zonder al die deugende wegkijkers.
   Er is maar een oplossing….stop islamitische import, verbied elke Godsdienst in de openbare samenleving. Tja, en dat zal nooit gebeuren vrees ik.

   Geliked door 1 persoon

 8. Republikein zegt:

  Zo is dat, bemoei je niet met zaken waar je geen verstand van hebt, dat heeft OLH zo bepaald, dat verschil, want niemand is gelijk en de waarheid ligt nooit in het midden.
  Ga eens lekker naar de dierentuin met je nageslacht, daar zie je waarom alles gescheiden is, om erger te voorkomen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s