LONGREAD: Ondanks straatgeweld kunnen mainstream politici blijven heersen tot Sint Juttemis

Screenshot_22

Europees lijsttrekker Frans Timmermans in het Congrescentrum tijdens het partijcongres van de Partij van de Arbeid.

(Door: Sid Lukkassen)

Ondertussen verliezen Europeanen druppelsgewijs hun straten en wijken

Europees lijsttrekker Frans Timmermans in het Congrescentrum tijdens het partijcongres van de Partij van de Arbeid. Het congres stond vooral in het teken van de verkiezingen voor Provinciale Staten, Waterschappen, Europees Parlement en Eerste Kamer.

De vele gewelddadige video’s die op Twitter worden gedeeld, baren ernstig zorgen. Deze week kwam er weer een langs. Een groep, volgens de commentators migranten, rende een jongen achterna. Ze vloerden hem en stampten vervolgens op zijn hoofd, met waarschijnlijk de dood tot gevolg.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op LONGREAD: Ondanks straatgeweld kunnen mainstream politici blijven heersen tot Sint Juttemis

 1. Lucky zegt:

  Ondertussen in Eindhoven,

  https://tpook.nl/2019/05/26/eindhoven-meer-dan-1000-moslimjongeren-verdedigen-geloof-tegen-pegida-het-loopt-uit-de-hand-bij-al-fourqaan-moskee-eindhoven/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Eindhoven: ‘Meer dan 1000 moslimjongeren verdedigen geloof tegen Pegida’ – ‘Het loopt uit de hand bij Al Fourqaan moskee Eindhoven’

  https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2019/voert-charges-uit-eindhoven/

  ME voert charges uit bij Pegida-demonstratie in Eindhoven

  De mobiele eenheid heeft zondagavond in Eindhoven charges uitgevoerd toen betogers met stenen gooiden naar de politie en naar aanhangers van Pegida. Dat gebeurde vlakbij de Al-Fourqaan Moskee aan de Otterstraat tijdens een demonstratie van Pegida tegen de Ramadan.

  Geliked door 2 people

 2. Veni Vidi Foetsie zegt:

  Net filmpje gezien van jongen die word doodgetrapt door migranten. Ik heb ene zoon van die leeftijd. Lui zoals Timmermans horen in ene boom, de vuile vieze verraders.

  Waar is het omslagpunt dat we wraak gaan nemen, want godverdomme ik kook !

  Geliked door 3 people

 3. Klaas zegt:

  Geliked door 3 people

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Bij het zien van het filmpje dringt de vergelijking met hyena’s zich op, eerst kleine aanvallen van meerdere kanten en eindigen met een massale aanval.
  Onnodig te zeggen dat dit algemeen beschouwd wordt als de meest laffe manier van ‘vechten’.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Nou, het woord laf zou ik hier niet willen gebruiken.
   Uilenspiegel.
   De Duitsers hebben deze manier van vechten al tijdens de eerste wereldoorlog toegepast.
   Onder de naam “Stormtroepen” werden kleine eenheden zwaar getrainde eenheden ingezet om bij de vijand verwarring te stichten, en aanzienlijke schade toe te brengen.
   Dit ter voorbereiding van de eigenlijke massale aanval.
   De Duitsers hadden enorm veel succes met deze wijze van vechten..
   Dit infiltreren bij de vijand werd na WOI ook door Amerika en andere landen toegepast.

   Wat die kümmelturken nu doen is dus de typische stadsguerilla toepassen.
   Ze hebben Godzijdank ook behoorlijke tikken met de NL-wapenstok gekregen.
   Maar natuurlijk bij lange na niet genoeg
   Dat ongedierte!

   Tussen haakjes de Duitsers hadden de oorlog aanvang voorjaar 1918 gewonnen.
   Engeland en Frankrijk waren leeg gebloed.
   Maar de Duitsers waren oorlogsmoe en de Keizer besloot dus maar om de handdoek in de ring te gooien.
   Hij moest voor straf wel 20 jaar houthakken in Doorn, maar in zijn plaats had ik het ook gedaan.

   Nou jij weer.

   Geliked door 2 people

 5. Richard zegt:

  Ik kwam eens een groepje jonge Marokkanen tegen die op een bruggetje stonden en mij de weg blokkeerden. Ik vroeg of ik er langs mocht. Zij begonnen provocerend te lachen en zeiden dat ik maar beter weg moest gaan. Ik vroeg nogmaals of ik er langs mocht en eentje probeerde mij te duwen. Hij had er niet op gerekend dat ik kan vechten, dus ik pakte hem en gooide hem van de brug af zo de beek in. Daarop maakten de anderen dat zij wegkwamen. Ik liep onder verbaasde blikken van omstanders de brug over en beet de jongen toe: Ik hoop dat je kunt zwemmen.
  Mijn zoontje zit op Thaiboksen en ik heb hem geleerd om bij een bedreiging geen moment te twijfelen en de eerste klap uit te delen. Dat hebben sommige jongens geweten. Als hij met zijn vriendjes van de sportschool door de straat loopt dan maakt het tuig dat zij wegkomen.
  In de jaren zeventig kregen wij als jongens met de komst van de eerste turken en marokkanen, te maken met een vorm van geweld dat van een ander niveau was dan dat wij gewent waren. Waar een ruzie tussen ons onderling meestal beslecht werd met een paar rake klappen, liepen ruzies met onze nieuwe leeftijdsgenoten al snel uit tot ware veldslagen op het dorpsplein. Wij beseften al snel dat ook wij ons moesten groeperen wilden wij weerstand kunnen bieden tegen deze nieuwe vorm van geweld. Dit wisten wij vol te houden tot ongeveer halverwege jaren tachtig en was grotendeels te danken omdat wij een hechte dorpsgemeenschap waren. Met ons boeren moest je niet sollen. Maar eind jaren tachtig, begin jaren negentig nam het een andere wending, want al snel werd de overmacht te groot en moesten wij het onderspit delven. Ik woon sinds lange tijd niet meer in mijn dorp en verblijf vanwege werk vaak lange tijd in het buitenland. Maar als ik soms terugkom wordt ik overvallen door verdriet. De horeca is grotendeels overgenomen door turken en marokkanen. De kerk is een cultureel centrum geworden en ons dorp is nu verrijkt met een moskee. En het is nu gemakkelijker geworden om een broodje doner te kopen dan een bakkie friet. Mijn voormalige stamkroeg is een theehuis, en aan de rand van het dorp, aan de hoofdweg bevind zich een coffeeshop als een soort welkom naar ons dorp. Veel oorspronkelijke bewoners zijn vertrokken en op het dorpsplein staan groepjes ongure jeugdigen. Twintigers scheuren je bijna van de sokken in veel te dure auto’s. Onze goeie ouwe kapper is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor een turkse kapper. Die knipt niet zoals een echt kapper doet, maar doet alles met een tondeuse. Ik krijg steeds minder zin om nog terug te keren als ik weer eens in de buurt ben. Vroeger kreeg ik een warm hart bij de gedachte aan mijn dorp. Maar nu vult mijn hart zich met kilte en verdriet. Mijn dorp is mijn dorp niet meer. Het dorp is kapot.

  Geliked door 7 people

  • koddebeier zegt:

   We zijn verkocht en verraden door de politiek !!

   Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Richard.
   Helemaal de werkelijkheid.
   Maar vergeet niet, we hebben Rutte en zijn landverraders nog om t.z.t. af te maken !
   Al het overige tuig dat gezorgd heeft dat jouw prachtig dorp werd vernietigd en dat al dood is of in verzorgingstehuizen rondloopt kunnen we opgraven en uit het Alzheimerhome sleuren, op weg naar de galg om alsnog gehangen te worden!!!

   Geliked door 1 persoon

   • Richard zegt:

    Net als u kan ik niet wachten om hen aan palen te zien hangen. En met alle plezier bind ik hen eigenhandig een touw om de nek. Ik vraag mij echter af hoe lang het nog moet duren voordat het volk eindelijk op zal staan. En soms bevangt mij de vrees dat wij ons gewillig naar de slachtbank zullen laten brengen. En de laatste verkiezingsuitslag in NL doet mij denken aan een bordje vroeger op mijn toilet waarop stond: Laat hier uw hoop maar varen.

    Geliked door 3 people

 6. kampersrene zegt:

  Timmerfrans reageerde nogal boos op die bloemen….hij zag wit van woede…..hij replikeerde als ge nog eens bloemen geeft kan ik danbaar zijn maar niet ….als ge ze in mijne smoel gooit

  Geliked door 1 persoon

 7. Lot zegt:

  Mocht je wat willen doen, in een boom zetten of doodschieten met demper, dan altijd zorgen dat niemand het ziet, zodat je zelf niet gepakt wordt. Zo doen zij het ook, en zeker de maffia van de elite. In Zuid Amerika hebben meerdere staatshoofden keelkanker gekregen en zijn gestorven, kunnen ze op afstand instralen net zoals een hartaanval, dan kan het toeval niet halen.
  Rondom Clintons meer dan 77 doden, die recent met de Clintons te maken hebben gehad of voor hen werk verrichten. Afgedaan als ongeluk of overval.

  Like

 8. Lot zegt:

  Heb je een vluchtauto nodig, dan een nummerbord stelen, zodat ze je nooit terugvinden.

  Like

 9. Lot zegt:

  reactie op ‘Blokje omlopen is zwak’: Op een workshop op een school heb ik het volgende verteld over een blok omlopen of de straat oversteken, en dat dat een goede keuze is.
  Het voorbeeld was: wat ga je doen als je savonds in een park loopt en je komt een groep aggressieve volwassenen tegen. Het antwoord wat de meesten gaven, was je stoer voordoen, alsof je niet bang bent en dapper doorstappen. Mijn antwoord was ik ga het park niet in, wat sommigen mee eens waren.
  Ik gaf mijn voorbeeld en geleerd door familielid met zwarte karateband: Je loopt in een straat in en in de verte 100 meter verderop zie je een brallerige groep aankomen. Zij zijn alleen met elkaar bezig, en zolang dat nog zo is, ga je 1. gelijk de hoek van de straat om, een zijstraat, ook al moet je rechtdoor, 2. je steekt gelijk de straat over en loopt langs bomen of struiken of auto’s. Je bent uit het zicht en hopelijk merken ze jou nooit op. Je hebt hiermee een gevecht voorkomen. Hun aandacht gaat zich op jou richten naarmate je bij hen in de buurt komt en langs hen heen wil lopen. Als je een gevecht kan ontwijken, waarom zou je er een opzoeken.
  De leider van de workshop steunde mij gelijk, dat het een goed antwoord was, maar degene die de mond opendeden hielden het bij stoer doen en je niet laten kennen.
  Dit in reactie op Lukassen. Het zal een samenleving worden van ontwijken. Mensen trekken weg. Ik hoef niet met deze mensen samen te leven. En ik sla ze met een scherp mes een jaap in of hammer het hoofd in in zelfverdediging als zij op mij afkomen.
  Als vrouw moet je zowiezo oppassen, als zij jou beetpakken, meer dan 1 man en zij trekken jou in een auto, dan kun je niet meer weg. Krijg je een moeilijke tijd met verkrachting in een pand door tigtal man en mag je je afvragen of je het wel overleeft. Dus wel de moeite waard, zoals Oostenrijkse vrouwen om een wapen te hebben.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s