Raad van Europa verbiedt patriottische fractie om “democratie te beschermen”

Screenshot_2

(Vertaling: E.J. Bron)

De Raad van Europa (niet te verwarren met de Europese Raad en de Raad van de Europese Unie, twee organen van de EU) heeft de vorming van een fractie van afgevaardigden van patriottische partijen met een ongeloofwaardige motivering verboden.

ongecensureerd.at

Linkse en islamitische afgevaardigden wimpelen af

Onder leiding van de afgevaardigde van de FPÖ, Martin Graf, zou de goede samenwerking met andere patriottische partijen in de parlementaire vergadering geïntensiveerd moeten worden. Zo zouden bijvoorbeeld de Duitse AfD, maar ook partijen uit Bulgarije, de Lega uit Italië en Tsjechische partijen afgevaardigden naar de nog op te richten fractie “Nieuwe Europese Democraten/Europa van de Naties” (NDE/EDF) sturen.

De aanvraag, die vorig jaar al werd ingediend, moest voldoen aan de nietszeggende voorwaarde vol frasen om zich te bekennen tot de “waarden” van de Raad van Europa. Nadat de behandeling van de aanvraag meermaals door het presidium van de vergadering van de Raad van Europa was uitgesteld, hebben de afgevaardigden nu gestemd. Weinig verrassend kwam uit de linkse tot links-extreme kampen weinig waardering voor de vorming van een vaderlandsbewuste fractie, maar ook islamitische afgevaardigden, bijvoorbeeld uit Turkije, konden dit niet waarderen en wezen de aanvraag af.

Antidemocratische middelen om de democratie te beschermen?

Donderdagochtend 23 mei verkondigde de parlementaire vergadering van de Raad van Europa op Twitter dat de oprichting van de nieuwe fractie niet werd toegestaan.

Nu wordt er in de in 1947 opgerichte Raad van Europa, die afgevaardigden uit 47 landen omvat, dus geen patriottische fractie toegelaten – en worden de partijen, die deze wilden oprichten, vooral financieel geschaad: de partijen lopen zodoende fractiesubsidies van jaarlijks € 60.000,- mis en de van het aantal leden afhangende algemene bedragen.

Consolidatie van de macht door linksen en liberalen

Wat er achter de beslissing zit, lijkt weer eens duidelijk te zijn: de verzwakking van politiek rechts is een signaal van de gedreven linksen en liberalen in Europa, die hun ondemocratische beslissing zoals gebruikelijk rechtvaardigen met holle frasen.

Zo presenteerde Frank Schwabe van de Duitse SPD  op vragen van de “Zeit” zijn verklaring aan de algemene vergadering van de Raad van Europa: Democratie, mensenrechten en de rechtsstaat zouden door de Raad van Europa en zijn vergadering beschermd moeten worden, en niet moeten worden bedreigd door de “racistische”, “antisemitische” en “islamofobe” partijen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Populisme", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, dictatuur, discriminatie, Elite, establishment, Europa, Europeanisering, gezond realisme, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, liberalen, Links fascisme, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, moralisme, Moslims, Nationalisme, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Raad van Europa verbiedt patriottische fractie om “democratie te beschermen”

 1. zijn moslims racistisch?

  Like

 2. Jan zegt:

  om zich te bekennen tot de “waarden” van de Raad van Europa.

  Doet mij denken aan die geschifte Klaver die zei dat de standpunten van Baudet (het was n.a.v het essay dat Baudet over Houellebeque had geschreven) ‘onnederlands’ zijn (vrouwen terug naar de keuken en kraamkamer (wat Baudet niet beweerde maar uit de drab van Klavers bovenkamer opborrelde). ‘Nederlands’ is bij Klaver liegen, bedriegen, stelen, open grenzen, oplichten, asielhoppen. Overigens was dat lulletje weinig origineel want de term is afkomstig van de meest gehate president van Amerika, Hussein Obama die iedereen met de term ‘unamerican’ om de oren sloeg als deze de wet wilde handhaven om te zorgen voor een vrij land.

  Geliked door 3 people

 3. Jan zegt:

  De democratie is dus veilig in handen van hen die het verkwanselen

  Geliked door 1 persoon

 4. Lucky zegt:

  Iets wat niet werkelijk bestaat bij de EU, kan dus logischerwijze ook niet beschermd worden?

  Like

 5. rottenpikwick zegt:

  Off Topic, ook weer niet; moest weer met een bank en de belastingdienst ‘van alles en nog wat’ regelen. Ben woedend, ben van mijn spaarcenten beroofd, door mistige regelgeving en tegenwerking en hersenspinsels van CRIMINELEN!! Ben al op leeftijd en het is een heel gedoe, maar anders vertrok ik! Weg van het misdadig zootje van banken en een jattende (r)overheid; CRIMINELEN! Alles wordt uit de kast getrokken om de Omvolking / Verrijking te faciliteren, overeind te houden! Val dood om mij!

  Geliked door 2 people

 6. Peter Selie zegt:

  Bedreigen door de Islam is blijkbaar geen probleem

  Peter Selie

  Like

 7. Marc zegt:

  En alweer een stap dichter bij gewapend verzet!

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  De tweede kamer wordt bevolkt door vol-idioten, die worden gekozen door nog grotere idioten. Men is pro islam, maar van de politiek van Denk moet men opeens niets hebben. Denk presenteert de islam zoals die werkelijk is, maar niemand die zich daar verder druk over maakt. Maar Denk zal steeds groter worden. Maar wat wil je, die idioten in de tweede kamer hebben een plank voor hun kop en weten dat het volk een voorkeur voor hun heeft. Zelfs de PVV zou kunnen verdwijnen door toedoen van katvanger FVD. Zoals iemand alhier al opmerkte; Parelen voor de Zwijnen. En het zijn zwijnen daar in Den Haag, en het idiote kiesvolk dat parelen gevonden denkt te hebben !

  Geliked door 2 people

 9. Geld uit de beurzen van de Europese burgers trekken, want het is belastinggeld en afdracht aan Brussel door de Lidstaat. Elke nieuwe “Raad” of “Commissie” zal veel geld kosten……om daarna idioterie te verkopen beschermd door nog eens hun zelfgemaakte wetten……..
  Brussel EU is een “Gouden Paleis”…..bewaakt en afgeschermd door onzichtbare 25 meter hoge muren en een onzichtbare “PaleisWacht”. Daarom willen er zoveel mogelijk idioten er werken aan een “Gouden Toekomst”

  Geliked door 2 people

 10. Turkse leden in de Raad van Europa? Wie kiest er eigenlijk de Raad van Europa? Of gaat het hier om een democratie-uithollende tussenlaag van globalistische horigen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s