Radicale ommezwaai: IPCC erkent dat mens toch niet verantwoordelijk is voor opwarming

Screenshot_8

Hoeveel van die arme scholiertjes -die ook deze week weer ‘voor het klimaat’ door de straten trokken- zullen beseffen met welke cynische drogredenen ze op misselijkmakende wijze worden misbruikt om een duistere toekomst over ons af te roepen?

 (Door: “Xander”)

———————————————————————————————————
… maar de propaganda om u in het duister te houden en te laten betalen verandert alweer: van ‘global warming’ naar ‘klimaatverandering’ naar ‘uitsterven van soorten’ – zolang de Westerse mens maar de schuld kan worden gegeven

———————————————————————————————————
De in de media spottend ‘klimaatontkenners’ genoemde klimaatrealisten krijgen in een grotendeels genegeerd nieuw IPCC rapport gelijk. De VN organisatie voor het Klimaat erkent nu dat ‘het onwaarschijnlijk is dat enkel de menselijke CO2 uitstoot global warming veroorzaakt’. De allerbelangrijkste, bijna enige oorzaak van klimaatverandering is de zon, en daar hebben we als mensheid geen invloed op. Desondanks gaat de klimaathysteriekerk in Den Haag – waar bijna alle partijen, m.u.v. FvD en PVV, lid van zijn – gewoon door met de reeds in gang gezette afbraak van onze welvaart en onze beschaving door het opleggen van torenhoge belastingen en het afbouwen van fossiele brandstoffen. De meeste Nederlanders lijken -gezien hun stemgedrag afgelopen donderdag- de economische en maatschappelijke zelfmoord die we hierdoor plegen wel prima te vinden.

Op pagina 7 van de ‘Summary for Policymakers’ (SFP) dat het IPCC in januari publiceerde staat de bovengenoemde ‘gewraakte’ zin te lezen die voor eens en altijd een einde zou moeten maken aan het krankzinnige anti-CO2 beleid.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Elite, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Verenigde Naties, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Radicale ommezwaai: IPCC erkent dat mens toch niet verantwoordelijk is voor opwarming

 1. Cathja zegt:

  Er is dus gewoon kwade opzet in het spel. Maar als leugens ontmaskerd worden, gaat men over op een andere tactiek. We zullen en moeten betalen, zelfs al zouden meerdere partijen dan de 2 hier boven genoemden af zouden willen stappen van de klimaathysterie.
  Het dievengilde in Den Haag laat het er echt niet bij zitten, en zal dit bericht rangschikken onder nepnieuws.

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Er is wel degelijk kwade opzet in het spel.
   Het bericht kan niet onder nepnieuws worden gerangschikt want het komt van een radicaal linkse organisatie die voor 100% aan de verkeerde kant staat.
   Nee.
   Verandering van politiek heeft altijd een interne reden.
   De aap zit nog in de mouw.

   Geliked door 4 people

 2. Tistochwat zegt:

  begint men te verschuiven naar het ‘uitsterven van soorten’ als de nieuwe ‘klimaatcrisis’.

  De socialistische ‘groene redders van de planeet’ zijn hieraan schuldig.
  Door hun windturbines bijv. sterven op den duur vogels, vleermuizen, nuttige insecten en zeedieren uit.

  Geliked door 3 people

 3. Hovawart zegt:

  Het maakt de Linksche Looneys niets uit waar men de beschuldigende vinger opplakt, zolang men maar hun eigen tekortkomingen kunnen wijden aan de welvarendheid en verhalen op het sentiment van een zelfstandig volk……werken voor levensonderhoud, nee! liever parasiteren zij op de maatschappij.(net als Volkert).

  Like

 4. Corné zegt:

  Zou Jesse dit ook lezen? Wel moeilijk voor hem hoor. Vooral die procenten. Want hoe reken je dat toch uit? 15% van 35% van 1,5 graad? Tje, Jesse. Als je daar in de Kamer over gaat praten gaat het vast helemaal fout! Je kent niet eens de tafel van tien. De meest gemakkelijke. Dus, neem deze uitkomst gewoon voor waar aan. En ga je niet zoals de vorige keer in allerlei bochten wringen om die rekenblunder goed te praten. Gelukkig voor je vallen die intelligente, hoog opgeleide aanbidders van jou op je smoeltje en niet op je kennis en intelligentie. Want dan was je politieke carrière allang finito.

  Geliked door 1 persoon

 5. BigLJohn zegt:

  De mens die het klimaat gaat regelen. Zoals de kamerthermostaat van de CV hoger of lager zetten. Belachelijke vertoning ! CO2 dat onmisbaar is voor de natuur zou verminderd moeten worden….En hebben die praatjesmakers er wel eens bij stil gestaan dat er vanuit het buitenland en de zee grote hoeveelheden CO2 komen binnenwaaien ? Den Haag verkoopt ons de nodige leugens over CO2, alleen met de bedoeling om Jan en alleman zoveel mogelijk geld uit de zak te kloppen. Bedoeld voor de asielhobby van de overheid en voor de E.U. in Brussel. Een verkapte belastingmaatregel. Gesteund door malle kiezers die zo nodig bij de E.U. verkiezingen de PvdA weer eens een nieuwe kans wilden geven ! Dat beloofd wat voor de tweede Kamerverkiezingen over twee jaar. Dat word weer een links kabinet, bezeten van de klimaatgekte. Ik zie de ellende al voor me; Een kabinet met PvdA, SP, Groen Links en D66, en mogelijk de (linkse) VVD.

  Geliked door 1 persoon

 6. Mary zegt:

  Precies om die totale controle gaat het en niets anders, leeg melken, alle vrijheden afnemen totaal afhankelijk maken, klimaat heeft er totaal niets mee te maken!!!!.

  Geliked door 2 people

 7. kampersrene zegt:

  Dat wicht zou beter op haar bordje onderaan geschreven….. from the ISLAM

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s