Sensatie: 7,7% van de mannelijke vluchtelingen zou een baan kunnen krijgen

Screenshot_15

(Vertaling: E.J. Bron)

Wat de politiek aan ons als “succes” wil verkopen, is gewoon ongelooflijk: Mannelijke vluchtelingen vinden gemakkelijker een baan dan vrouwelijke. Dat bewijzen actuele cijfers van de “Bundesagentur für Arbeit”, waarover de “Bild am Sonntag” bericht. Volgens de autoriteit lag de waarschijnlijkheid om in de volgende maand een baan te hebben, bij werkloze mannelijke vluchtelingen uit de belangrijkste landen van herkomst (in totaal 118.000) in april bij 7,7%.

journalistenwatch

Dat is meer dan tweemaal zo hoog als in april 2017. Zodoende is de kans op een baan bijna net zo groot als bij werkloze Duitse mannen (8,4%).

Alleen, deze cijfers zeggen überhaupt niets. Want de vraag hoeveel vluchtelingen in werkelijkheid een baan krijgen, wordt niet beantwoord. En het percentage 7,7% zegt andersom geredeneerd dat 92,3% van de vluchtelingen gewoon geen kans heeft om de volgende maand een baan te krijgen. En hoe komt men erbij dat er slechts 118.000 werkloze vluchtelingen zijn? Hoe zit het met die honderdduizenden die hier al “langer” leven?

Nog slechter ziet het eruit bij de gevluchte vrouwen (in totaal 11.000). Slechts 1,4% had in april het vooruitzicht op een baan in de volgende maand.

Dat is slechts 0,6% meer dan twee jaar geleden en duidelijk minder dan bij werkloze Duitse vrouwen (8,1%). De redenen worden benoemd door een onderzoek van het Instituut voor Arbeidsmarkt- en Beroepenonderzoek: gevluchte vrouwen (vooral met kinderen) hebben een slechtere talenkennis dan de mannen en nemen lang niet zo vaak deel aan taalcursussen, niet in de laatste plaats wegens gebrek aan kinderverzorging. De integratie-gevolmachtigde van de Duitse regering, Annette Widmann-Mauz (CDU), zei tegen de “Bild am Sonntag”: “Juist vrouwen met kleine kinderen passen bij het advies, baanbemiddeling en bij de toegang tot taalcursussen te vaak niet in het kader.”

Vaak zouden ze geen toegang tot cursussen krijgen, omdat ze zouden worden gekwalificeerd als “te ver van de arbeidsmarkt staand”. “Daarom moeten er nu in het migratiepakket wettelijke verbeteringen worden aangebracht”, eist Widmann-Mauz. Dinsdag wil ze met minister van Arbeidszaken, Hubertus Heil (SPD), over concrete stappen overleg voeren.

Ook alleen maar kletskoek. Veel vrouwelijke vluchtelingen uit de islamitische landen mogen helemaal niet werken. Van huis uit.

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Islam, moralisme, Naïviteit, Overheid, political correctness, propaganda, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op Sensatie: 7,7% van de mannelijke vluchtelingen zou een baan kunnen krijgen

 1. Rensk. zegt:

  Ach ja cijfers en statistieken? Daar wordt in heel West-Europa mee gerommeld. Dat is intussen wel duidelijk.

  Like

 2. kampersrene zegt:

  kinderverzorger bv…

  Like

  • fleckie zegt:

   Ja, dan kunnen die moslem-vrouwen meteen ‘bij gemakkelijk beïnvloedbare kinderen’ hun Allah-aanbidding ‘introduceren”!!!

   Like

 3. Republikein zegt:

  Zij had er één, beetje gekunsteld?
  Wat we wisten en nogmaals bevestigd wordt, Merkel is fake.
  https://www.mmnews.de/politik/124587-merkel-doktorarbeit-ein-fake

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s