De Nederlandse probleemwijken, waar de politie wordt bekogeld met stenen

Screenshot_40

(Door: “Balkanske priče”)

Als je het niet eens bent met het linkse gedachtegoed of met de islamisering, dan ben je meteen een racist, fascist of nazi.… In alle grote steden van West-Europa zijn sharia-islamitische enclaves ontstaan waarover politie, overheid en justitie hun controle en autoriteit compleet kwijt zijn. Tania Kambouri schreef een boek over haar 14 jaar aan ervaring bij de politie, en haar verhaal is niet mals. Ze vertelt over de harde realiteit die zij en haar collega’s dagelijks meemaken in het Ruhrgebied, in het westen van Duitsland. Er zijn daar steeds meer wijken waar ze simpelweg niet meer patrouilleren, omdat dat niet meer veilig kan, of in ieder geval altijd met meerdere wagens naartoe gaan. Kambouri zegt dat “de overlast vooral wordt veroorzaakt door jonge mannen met hun wortels in islamitische landen“…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, politici, politie, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, West-Europa. Bookmark de permalink .

25 reacties op De Nederlandse probleemwijken, waar de politie wordt bekogeld met stenen

 1. Ruud zegt:

  Het zal niet lang meer duren tot de inzet van het leger nodig zal blijken. Met dank aan onze linkse bestuurders. Was Wilders dan toch de enige die het zag aankomen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hovawart zegt:

  Alles dat door de profeet van de islamietjes is gecreëerd moet het toonbeeld van perfectie zijn, alles dat door mensen is gecreëerd behoeft dan ook een imperfectie, om de profeet niet te beledigen…..daarom wonen er nu zoveel islamietjes in de westerse landen.

  Like

 3. Nemesis zegt:

  Onze on zo tolerante politie, die alleen maar wil de-escaleren, zou bij dir rel schoppende tuig eens net zo hard moeten doorgrijpen, zoals de politie in hun landen van herkomst doen.
  Tip aan de politie: ga daar maar eens een halfjaartje stage lopen, dan weet je hoe je moet afhandelen.

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Denk precies zo.
   Je moet ’t zelf al eens hebben gezien/meegemaakt dan denk je anders dan de gemiddelde.
   Een half jaartje stage, ? ? ?
   ik denk korter en hun ogen gaan iets verder open.

   Like

  • Piet Snot zegt:

   In welk land kan je nou aangifte doen tegen de politie als je pak slaag gehad heb, omdat je het verdomd om te luisteren.
   Als zo’n agent hier een keer ze pistool gebruikt, dan kan de man zomaar maanden thuis zitten, om een rechtszaak af te wachten.
   Dan ga je vanzelf wel wat voorzichtiger worden om goed in te grijpen.
   Het moet hier geen politie staat worden maar ze mogen wat mij betreft wel wat meer rechten hebben om in te grijpen.

   Like

   • Nemesis zegt:

    Duitsland en soms ook zelfs in de VS, verder zou ik het niet weten. Maar heel zeker niet in de zandhapperlanden en van die donker gepigmenteerden

    Like

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Gelukkig werden in Eindhoven, waar Pegida werd belaagd door moslimjongeren, een aantal van de laatstgenoemden WEL een keer met gummiknuppels afgetuigd door politieagenten toen dezen met stenen werden bekogeld!

  Like

  • fleckie zegt:

   Hopenlijk waren die knuppels harder dan van ‘knoerharde’. rubber!!!

   Like

  • Piet Snot zegt:

   Nou nou zeg, wat zijn die gasten toch vreselijk afgetuigd.
   Wat zullen ze daar van geschrokken zijn.
   Wat mij betreft hadden ze daar wel meer hun best voor kunnen doen.
   Maar daar hou je het niet vriendelijk mee als je de zelfde avond weer gezellig zit te iftarren met die gasten.
   Dat snappen ze zelf ook wel.

   Geliked door 3 people

 6. Rensk. zegt:

  Maar de EU gaat dit alles allemaal oplossen hoor. Gewoon door alles en iedereen binnen te laten en te voorzien van de eerste levensbehoeften. Komt helemaal goed. EU is vrede. (voor hunzelf dan wel te verstaan) Waren we nog maar echte dieren en niet zogenaamd zo ontzettend geciviliseerd. Dan kon je er tenminste zonder schaamte op los meppen. Het recht van de sterkste. Nu gaan islamieten in probleemwijken met die titel ervandoor. En hoe meer probleemwijken hoe meer het recht van de sterkste gaat gelden.

  Geliked door 2 people

 7. Corné zegt:

  Wie de beelden ziet moet toch wel schrikken. Wat een agressief tuig die Turken. Wat doen ze nog in ons land? Weg ermee. Weg met de islam. Die ideologie hoort niet in Nederland. Verbieden!

  Geliked door 2 people

 8. bigljohn zegt:

  De politie moet zich van overheidswege koest houden, want de nieuwe norm in Nederland is islam ! Al die smerige verdragen (o.a. Straatsburg en het marrakesh pact) die via de E.U. al werden gesloten om de islam kansen te geven, de motie Halsema…Welke overheid verneukt nu haar eigen burgers en laat in eigen land barbaren de baas spelen. Je voelt toch aan je water waar we onherroepelijk op af stevenen.

  Geliked door 2 people

 9. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ja dat klopt wel, er is echter nog een groepering die onder en boven de wet is verheven, dat is de gewapende tak van links, Antifa en AFA.

   Geliked door 1 persoon

  • kampersrene zegt:

   neergekuppeld door de politie ……of…..ik durf er niet aan denken….achterlijke rotzakken

   Like

  • bigljohn zegt:

   Klaas; Die vier die je daar ziet solliciteren er naar om met schoenen met stalen neuzen een flinke trap onder hun klokkenspel te krijgen. Castreren zou nog beter zijn voor dat tuig van de richel.

   Geliked door 1 persoon

 10. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 11. Steven zegt:

  Dat is precies ook hoe de meesten hebben gestemd gestemd, dus ik denk dat niemand er dan last van heeft.

  Like

 12. boorzalf zegt:

  In heel Europa is men die islam beu. Behalve voor de EU die kruipt nog verder in de kont van de islam.

  Like

 13. kampersrene zegt:

  Ik ben een racist voor een bepaald ras en ben er fier op…..Het gaat nog zover komen dat racisme geen vloek meer betekend maar een onderscheiding met een ereteken Racist eerste klasse tweede klasse…..enz want het ras waar ik op doel helpen heel onze beschaving naar de verdoemenis

  Geliked door 2 people

 14. Zo begon het vijftien jaar geleden ook in Frankrijk…….bekogelen van ongewenste bezoekers…..daarna bezetten…….daarna uitroepen tot NO-GO ZONES…..van vele wijken in de Franse voorsteden.
  Nederland is dus ook gestart met het begin van een gelijksoortig beeld……..
  STOP DE ISLAM.

  Like

 15. ronjaspers zegt:

  De islam wordt niet gestopt,hij word gebruikt door de satanische elite zoals de rotschilts en de rockerfellers en de nazi bilderberg groep om ons uit te moorden.Tenslotte moet 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden en de overige 10% dient als slaven voor deze elite,want die willen een new world order.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s