EU-verkiezingen in Polen: Duidelijke meerderheid voor de EU- en immigratie-kritische partij PiS

Screenshot_39

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Ook al komen de officiële cijfers respectievelijk de einduitslag pas dinsdag: in Polen staan de nationaal-conservatieven van de partij van Jarosław Kaczyński, de PiS (“Recht en Rechtvaardigheid”), duidelijk voor op de “Europese coalitie”.

philosophia perennis

Ook al spreekt de “Bild-Zeitung” nog van een nek-aan-nek-race, dan is hier waarschijnlijk de wens de vader van de gedachte: volgens de prognoses staat de EU- en immigratie-kritische partij Pis op 43,1%, het partij-bondgenootschap “Koalicja Europejska” nog maar op 38,4%. Zodoende zou de overwinning van Jarosław Kaczyński wel eens voor de bekendmaking van de officiële einduitslag vast kunnen staan.

Polen voor een andere EU en een sterke natie

Met de overwinning van de nationaal-conservatieven in Polen heeft zich nog een Europees land tegen de huidige toestand van de EU uitgesproken en eist met deze verkiezingsuitslag een dringende radicale hervorming van de “Europese Unie” in het belang van de mensen van de Europese naties.

De Poolse bevolking wil graag een einde maken aan de almachtsfantasieën uit Brussel en de invloed van de EU op kwesties betreffende de binnenlandse politiek zo gering mogelijk houden. De krachtige nationale trots van de Polen evenals de stevige verankering van de Polen in het katholicisme verdragen zich slecht met de migratieplannen uit Brussel en de ideeën van een Europese superstaat.

Recorddeelname aan de verkiezingen

Ook Polen kan zich verheugen over een recorddeelname van de bevolking aan de EU-verkiezingen. Zoals de staats kiescommissie zondagavond meedeelde, was de deelname bijna tweemaal zo groot als bij de EU-verkiezingen in het jaar 2014.

Zodoende wordt ook hier de indruk bevestigd dat een verbazingwekkend grote verkiezingsdeelname aan de EU-verkiezingen vaak met een goed stemresultaat voor EU-kritische partijen gepaard gaat.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EU-critici, Europa, Europees Parlement, EUSSR, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

2 reacties op EU-verkiezingen in Polen: Duidelijke meerderheid voor de EU- en immigratie-kritische partij PiS

  1. kampersrene zegt:

    Het is toch opvallend dat rechts opkomt in vele landen Diegenen die niet overtuigd zijn van die islam smeerlapperij moeten eerst nog wat ervaring opdoen met de getaande broeders…zoals Nederland bv De correcte politiekers die zoveel mogelijk migranten willen met als toetje hun Allah…wonen in versterkte burchten met bloedhonden en bewakingspersoneel die zwaar gewapend zijn….alhoewel een gespiesde varkenskop of wat bloedworst…dat houdt zelfs een bebaarde imam tegen met de koran in zijn hand

    Like

  2. Jules Vismale zegt:

    Polen had voor WO II ook een groot aantal minderheden zoals de Duitsers, Oekraïners, Wit-Russen, Litouwers en joden en dezen hadden vaak een gruwelijke hekel aan de Polen die hen ook hebben geprobeerd te onderdrukken! Laat ze daar alsjeblieft gewoon tegen de EU stemmen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s