Ottomanen in oorlog in Eindhoven . . .

Door:
K.v.W.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Verrijking", Allochtonen, Barbarisme, Eurabië, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

44 reacties op Ottomanen in oorlog in Eindhoven . . .

 1. fransdewit zegt:

  Alles wat ons overkomt in Nederland wordt gewoon toegelaten. Rattengif is nog te duur

  Geliked door 3 people

 2. Republikein zegt:

  Dat krijg je met mensen die meer aan de dood dan aan het leven hangen.

  Geliked door 2 people

  • fleckie zegt:

   Men kan zich dan wel. afvragen: waarom proberen moslems dan altijd zich zo ..eisend.’voor te dringen’ bij bezoekers van artsen, in ziekenhuizen…,,,,(die ‘DOODSCULTUS ‘!! is dus alleen maar bedoeld voor de. Niet-Moslems.*~*~*~*~*~*~*~

   Like

 3. ruud beijer zegt:

  Hoezo weg met de islam?Nederland heeft juist gekozen voor meer islam. Meer E U. Meer asielparasieten. Hogere energierekening.

  Geliked door 3 people

 4. jack black zegt:

  Het komt de dag, daar word geschoten door de moslimsmoordenaars
  die we zelf binnen hebben gelaten !
  ERUIT met deze moslimtroep !

  Like

 5. Ruud zegt:

  Het islamitisch schorem krijgt de overhand; onze betrouwbare overheid stond erbij, keek er naar en gaf het tuig vrij baan. En dit is pas het begin!!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Peter zegt:

  Dit krijg je als de leiding thee gaat drinken met die parasieten ,ze zouden beter op werkbezoek kunnen gaan bij de Nederlanders die alles voor die lui ophoesten .

  Geliked door 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  Dit is het beleid van de overheid; islamieten mogen straffeloos de politie aanvallen. De islam zal immers niets in de weg worden gelegd (o.a. de motie Halsema). Zouden u en ik zich zo gedragen, dan zouden wij een stevige aframmeling krijgen met de wapenstok. Teveel Nederlanders vinden dat de islam moet kunnen. Beginnen zoetjesaan weer meer en meer op links te stemmen, en loven Frans Timmermans met zijn zalvende, maar smerige praatjes. De rattenvanger van Hamelen is nog niets vergeleken bij Frans Timmermans. Geert Wilders zijn PVV is even totaal van de kaart geveegd, en het is DE grote vraag of we hem over twee jaar bij de tweede Kamerverkiezingen nog terugzien. Het gaat goed zei de dokter, het andere been moet er ook nog af….

  Geliked door 3 people

 8. Peter zegt:

  Als Kick out Zwarte Piet gehinderd wordt bij een demonstratie dan is het land te klein !!

  Geliked door 1 persoon

 9. Peter zegt:

  Grapperhaus: wie betogers tegen Zwarte Piet heeft aangevallen, kan op vervolging rekenen

  Geliked door 2 people

 10. Peter zegt:

  Aan de Overheid :
  18 november 2018 De Volkskrant
  Grapperhaus: wie betogers tegen Zwarte Piet heeft aangevallen, kan op vervolging rekenen
  26 mei 2019
  De demonstratie van Pegida in Eindhoven wordt afgebroken, omdat de politie de veiligheid van de aanwezigen niet langer kan garanderen. De stoet wordt opgehouden nabij de Al-Fourqaan Moskee in Eindhoven, waar tegendemonstranten de weg blokkeren. De sfeer wordt steeds grimmiger: er wordt met stenen naar de politie gegooid, waarop de ME charges uitvoert
  Graag wil ik van de Minister van Justitie weten of er ook vervolging wordt ingesteld tegen de mensen die in Eindhoven een demonstratie van Pegida verhinderden.

  Geliked door 1 persoon

 11. M. zegt:

  Nederland heeft gekozen? Werkelijk?
  De PvdA die al bijna dood en begraven was is ineens weer tot leven gekomen?
  Iedereen die denkt dat Nederland gekozen heeft is wel erg naief.
  Ze hebben schijt aan het volk, ze verneuken het volk ze maken het volk ziek en brengen ze in gevaar en armoede maar de verkiezingen zijn wel eerlijk?
  Dan is men wel erg goedgelovig.

  Geliked door 5 people

  • Piet Snot zegt:

   Veel succes met je volgende oproep om weer ergens op te mogen stemmen.
   Ik doe er niet meer aan mee.
   Zolang het blijkbaar wettelijk gelegitimeerd is om de 2de partij van Nederland in zetels totaal te negeren, zie ik stemmen als compleet zinloos.

   Geliked door 3 people

 12. Met dank aan de Rutte-VanToorenburg-Zegers-Jette-Klaver-KeulenZOOI en hun Kontelikkers!!! LANDVERRADERSzooi! RUTTEland = KUTTEland!

  Geliked door 2 people

  • ruud beijer zegt:

   Beste reageerder,morgen gaan ze staken in het openbaar vervoer. Een hele dag!
   Drie dagen geleden heeft driekwart van Nederland voor de EU gestemd.
   De EU wil dat we tot de dood werken dus hoezo staken voor een verlaging van de pensioenleeftijd?Knetteridioot word ik van de velen domme Nederlanders.

   Geliked door 1 persoon

 13. Piet Snot zegt:

  Als je eerst lekker heb zitten iftarren met diezelfde gasten, dan heb je toch wat met die mensen.
  Ze hebben het je gezellig gemaakt met zoete troep.
  Dan kan je toch een gewetens probleempje krijgen als agent, om iemand even flink te meppen met een knuppel, als je net de dag daarvoor lekker hebben zitten vreten met diezelfde gasten.
  Alsof je je “vrienden” een pak slaag geeft.
  En zo worden ze helemaal ingepakt met al die bijeenkomsten en vreet partijen.

  Geliked door 1 persoon

 14. Peter zegt:

  De politie heeft afgelopen vrijdag een pro-Israëlmanifesatie in Rotterdam moeten beëindigen. Een groep agressieve tegenbetogers pakte het materiaal af van de vrienden van de enige democratie in het Midden-Oosten, en scholden hen de huid vol: “Opkankeren!” Op 18 november 2018 las ik in De Volkskrant Grapperhaus: wie betogers tegen Zwarte Piet heeft aangevallen, kan op vervolging rekenen. Vraag aan Minister van Justitie : Kunnen de tegenbetogers die de pro-Israeldemonstranten aanvielen ook op vervolging rekenen ?

  Geliked door 1 persoon

 15. ronjaspers zegt:

  Dit is pure kwade opzet,moslims hebben in hun 1400 jarige geschiedenis 2 keer,en ik meen zelfs gelezen te hebben 4 keer europa te hebben willen veroveren.Tel daar bij op de 59 miljoen afrikaanse barbaren die ons blanken haten die naar europa komen,dat is een garantie voor oorlog.Gecondoleerd europa en europeanen.R.I.P.

  Geliked door 1 persoon

 16. boorzalf zegt:

  In China weten ze wel raad met zulke figuren. Zie de verklaring:
  Xinjiang Politieke ‘Heropvoedingskampen’ Trainen Oeigoeren ‘Geïnfecteerd door religieus extremisme.

  In recente tijden, te midden van een groeiend zwaar hardhandig optreden, zijn een klein aantal mensen – met name jongeren – naar heropvoedingskampen gegaan om te studeren. Hun ouders, vrienden en familieleden en het grote publiek begrijpen de voordelen van heropvoeding niet, en daarom zijn ze bezorgd en bang. Dus laten we vandaag antwoorden geven op hun vragen en hun zorgen.

  Leden van het publiek die zijn gekozen voor heropvoeding zijn besmet met een ideologische ziekte. Ze zijn geïnfecteerd met religieus extremisme en gewelddadige terroristische ideologieën en daarom moeten ze als een opname in een ziekenhuis worden behandeld. In de afgelopen jaren zijn er gewelddadige incidenten opgetreden in Xinjiang, de een na de ander, gesticht door de “drie kwade krachten [van” terrorisme “,” religieus extremisme “en” separatisme “], die de veiligheid van mensen van alle landen heeft bedreigd etnische gemeenschappen en veroorzaakte ernstige schade en verliezen. Deze terroristen hebben één ding gemeen: ze waren besmet met religieus extremisme en een gewelddadige terrorismeafwijking.

  De religieus-extremistische ideologie is een soort giftig medicijn dat de geest van het volk in de war brengt. Als ze er eenmaal door zijn vergiftigd, veranderen sommigen in extremisten die zelfs hun eigen leven niet langer waarderen … Als we religieus extremisme niet bij de wortel uitroeien, zullen de gewelddadige terroristische incidenten groeien en zich verspreiden als een ongeneeslijke kwaadaardige tumor.

  Hoewel een bepaald aantal mensen die zijn geïndoctrineerd met extremistische ideologie geen misdaden hebben begaan, zijn ze al besmet door de ziekte. Er is altijd een risico dat de ziekte zich op elk moment zal manifesteren, wat ernstige schade zou toebrengen aan het publiek. Daarom moeten ze tijdig worden opgenomen in een heropvoedingsziekenhuis om het virus uit hun hersenen te behandelen en te reinigen en hun normale geest te herstellen. We moeten duidelijk zijn dat een heropvoedingsziekenhuis bezoeken voor behandeling niet een manier is om mensen met geweld te arresteren en ze op te sluiten voor straffen, het is een handeling die deel uitmaakt van een uitgebreide reddingsmissie om hen te redden.

  Om behandeling te bieden aan mensen die zijn geïnfecteerd met ideologische ziektes en om de effectiviteit van de behandeling te waarborgen, heeft de autonome regionale partijcommissie besloten om heropvoedingskampen in alle regio’s op te zetten, speciaal personeel te organiseren om staats- en provinciale wetten, voorschriften te leren , het etnische en religieuze beleid van de partij en verschillende andere richtlijnen. Ze mobiliseerden het publiek om de gemeenschappelijke taal [Mandarijn Chinees] te leren, verschillende technische trainingscursussen te voltooien en deel te nemen aan culturele en sportieve activiteiten, hen te leren wat correct en incorrect is … zodat ze een duidelijk onderscheid kunnen maken tussen goed en kwaad … heropvoeding, de geïnfecteerde leden van het publiek keren terug naar een gezonde ideologische gemoedstoestand, wat hen de mogelijkheid biedt om een ​​mooi gelukkig leven te leven met hun families.

  ‘Idem als fysieke ziektes’

  Ideologische ziektes zijn hetzelfde als fysieke ziektes, in die zin dat ze op tijd behandeld moeten worden en nooit genegeerd mogen worden en serieus mogen worden. Anders zullen we later spijt krijgen, omdat het te laat zal zijn … Geïnfecteerd raken door religieus extremisme en gewelddadige terroristische ideologie en geen behandeling zoeken is als geïnfecteerd zijn door een ziekte die niet op tijd is behandeld, of als het nemen van giftige drugs … Daar is geen garantie dat dit u in de toekomst niet zal triggeren en beïnvloeden. Als mensen geen heropvoedingsles bijwonen omdat er niemand is die de verantwoordelijkheid op zich neemt voor de huishoudelijke taken, of als ze ervoor kiezen om weg te rennen van heropvoeding, kan dat als zeer onverantwoordelijk worden beschouwd voor zichzelf, hun families en de samenleving.

  Gezinnen van degenen die zijn meegenomen voor heropvoeding kunnen zich zorgen maken over de vraag of ze worden opgeladen voor heropvoedingscursussen, voorzien van voedsel, of als ze zich ongemakkelijk voelen tijdens perioden van koud weer of gestraft worden. Al deze zorgen zijn overbodig … Als de cursisten de gewenste resultaten niet bereiken, zullen ze gratis lessen blijven volgen totdat ze gekwalificeerd en fit zijn om te vertrekken … Burgers, blijf kalm en ontspan, niemand in de heropvoedingskampen zal verhongeren in de kou laten staan, gestraft worden of gedwongen worden om te werken. Integendeel, ze krijgen een zeldzame, vrije kans op heropvoeding om zichzelf te hervormen.

  Sommige mensen maken zich zorgen dat als ze eenmaal door het heropvoedingsproces zijn gegaan, ze als slechte mensen worden geclassificeerd en dat ze zelfs nadat ze hard hebben gewerkt om het heropvoedingsprogramma te voltooien, gediscrimineerd en anders behandeld worden. In feite is dit een onnodige zorg. Net als mensen die een operatie hebben ondergaan en medicijnen hebben genomen voordat ze hersteld zijn van hun ziekte, zal het publiek hen niet zien als iemand die ziek is.

  We moeten echter voorzichtig zijn met één feit: het hebben van heropvoeding en het herstellen van de ideologische ziekte betekent niet dat iemand permanent is genezen. We kunnen alleen maar zeggen dat ze fysiek gezond zijn en er is geen teken dat de ziekte kan terugkeren. Na herstel van een ziekte, als iemand niet traint om het lichaam en het immuunsysteem te versterken tegen ziekte, kan het slechter terugkeren dan voorheen. Dus, na het voltooien van het heropvoedingsproces in het ziekenhuis en het terugkeren naar huis … moeten ze waakzaam blijven, zichzelf machtigen met de juiste kennis, hun ideologische studies versterken en actief verschillende publieke activiteiten bijwonen om hun immuunsysteem te ondersteunen tegen de invloed van religieus extremisme en gewelddadig terrorisme, en beschermen zichzelf tegen opnieuw besmet te worden, om latere spijt te voorkomen.

  Dit was een verklaring van heropvoeding en zou de angst van het publiek moeten verlichten. We hopen dat elke jeugd het kwaad van religieus extremisme en gewelddadig terrorisme grondig begrijpt, hun mentale immuunsysteem versterkt tegen het virus en terugkeert naar de grote familie van de Chinese natie om een ​​gezond en gelukkig leven te leiden.

  Like

 17. Jo zegt:

  Het moet toch zijn ontzag hebben voor. En gezag hebben over?

  Like

 18. Yvonne zegt:

  Gaat volgens plan zoals de regering het voor zich ziet, weg met de Hollander
  Onze straat ook elke vrijgekomen woning trekken niet Nederlanders in
  T.o mij is een huis gehuurd door Turkse mensen al een maand of 5 er woont niemand ik heb het vermoeden dat het uitkeringsfraude betreft door zgn de relatie over is en de dame die soms komt een uitkering heeft en misschien huurtoeslag is zo rond de € 1200 en gewoon bij haar man woont
  Als dat zo zou zijn hadden er huurders in gekund die dolblij met die woning waren geweest

  Like

  • Hendrik M. zegt:

   We zijn voor het overgrote deel Nederlanders, Hollanders zijn maar uit 2 erg linksige provincies.

   Like

   • Corné zegt:

    Al ben ik geen Fries, ik denk de Friezen op dit moment de meest voorbeeldige Nederlanders zijn, met oog voor onze wortels en cultuur. De Hollanders zeker niet. De Friezen zijn onze Geuzen. Sinds Sint bij Dokkum is vermoord hoop ik dat bevrijding van ons land van de linkse naïeviteit zich zuidwaarts voortzet. Met als hoogtepunt de ontzetting van Mokrum, het dissidente Islamsterdam.

    Like

  • Jo zegt:

   Dat doen alle Turken. Ik ken ook een aantal huizen in de buurt. Die zijn door Turken gehuurd of gekocht. Dan is ’t een jaar still. Zijn ze zgnmd aan ’t verbouwen. Niet dus daar wordt gewoon hennep geteekt

   Like

 19. Jan zegt:

  Weer politiecharge bij Al Fourqaan moskee #Eindhoven. Moslim jongeren gooien met stenen en vuurwerk naar de politie

  Like

 20. Jan zegt:

  Like

 21. Jan zegt:

  Bereken de kosten van de politie-inzet

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s