Aan het Openbaar Ministerie

Screenshot_48

(Door: Jan Dijkgraaf)

Heren, dames,

Honderden moslims verhinderen een stuk of tien autochtonen die in Eindhoven geweldloos demonstreren de doorgang. Ze doen dat (onder meer) door onder het schreeuwen van ‘Allahu akbar’ met stenen, vuurwerk, stokken en andere voorwerpen de politieagenten en ME’ers die dat groepje begeleiden te bekogelen. Vier politiemensen raken gewond.

Op social media word je doodgegooid met beelden van de moslims. Ongetwijfeld hingen op de plekken waar de moslims even lieten zien wie in Eindhoven de baas op straat is ook nog tientallen bewakings- en beveiligingscamera’s. Bovendien filmt de politie bij grote inzetten van de M.E. zelf ook altijd alles.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Bananenrepubliek Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

37 reacties op Aan het Openbaar Ministerie

 1. jack black zegt:

  Zo ontstaan burgeroorlogen !
  En die komen dank dit Erdogan schorriemorrie garandeerd !
  Ik laat me in ieder geval niet van deze zandvreters uit mijn Europa verdrijven !

  Geliked door 4 people

  • D.G.M.Holland zegt:

   Dit is pas bedreigend: één geel hesjes wordt bij het Binnenhof gearresteerd.

   De agent “wilde weten wie mevrouw was”, en zag dat blijkbaar als wettige reden om haar ID te vorderen. Ze vormde echt geen bedreiging van de openbare orde of een gevaar voor de omgeving, ze wilde alleen naar de haringkar op het Buitenhof.
   Ze wilde haar ID niet laten zien, omdat politie geen reden kon geven.
   Dus werd ze hardhandig door nog 3 agenten aangepakt, ook op het politiebureau.

   DoomsDayPress heeft alles gefilmd en werd ook geïntimideerd.
   De betreffend agent met kledingnummer 13324 begon bij de verslaggever in zijn persoonlijke ruimte te stappen en hem achteruit te dwingen, zodat hij niet goed meer zou kunnen filmen. Ook werd zijn ID gevorderd.
   Die mevrouw werd na ongeveer 1,5 uur weer vrijgelaten zonder tenlastelegging voor zover zij weet.

   Hier nog zo’n stoer ingrijpen van de politie:

   Zo zie je maar, dat de politie wel kordaat en krachtig ingrijpt, als het écht nodig is…

   Geliked door 3 people

   • Rene zegt:

    Ik ben 4dec ’18 van de tribune Tweede Kamer verwijderd,geel hesje ozo gevaarlijk he!
    Wist niet dat een geel hesje verboden is te dragen,waarom word de verkoop eigenlijk gedoogt?
    Op 7dec ’18 verklaarde (onze) premier Rutte op zijn wekelijkse persconferentie notabene we zijn allemaal een geel hesje!!

    Geliked door 2 people

 2. leefbarbaar zegt:

  We moeten echt naar een eerlijk bestraffingssyteem; drie keer in de fout: het land uit.
  Drie keer in de fout en minderjarig; het land uit met je ouders.
  De meesten van dit tuig heeft al een strafblad en alleen echte sancties zal hen helpen zich te gedragen.
  En dit mag dan niet vanwege de grondwet? Welke grondwet? Die grondwet van “recht op demonstratie”??
  Haal justitie weg bij de VVD en herstel de grenzen.

  Geliked door 3 people

 3. koosv8 zegt:

  Wie de straat heeft, heeft de macht. Hier in den lande is dat de Antifascisten zg. GROEN. EN DE ISLAMIETEN. Maar als iemand ergens mee bezig is , of met Dees of gene hobby,……… wat zeggen ze dan……..ooh je bent van de straat, en dat is de grootste fout die de MEESTE van ons maken. Gele hesjes, iedereen wordt het bokkie in dit land op deze manier. Nog even en dan weten alle mensen hoe het in Servië tot deze botsing gekomen is, of Libanon. OVERAL WAAR TE VEEL MOSLIMS OPEEN ZITTEN.
  DAN BEGINT HET TOE EIGENEN!!!!!

  Geliked door 3 people

 4. fransdewit zegt:

  alleen als ze minder, minder, minder laten roepen

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  Er is niet voor niets bezuinigd op politie/leger/onderwijs in heel West-Europa. De gevestigde orde (diegenen helemaal aan de top van de pyramide) wil de bevolking uitdunnen. Juist door meer mensen binnen te halen. Hoe ironisch. Ook hoe dommer/naiever het volk des te makkelijker ze onder controle te houden zijn. Dat in Eindhoven en wat we de afgelopen tijd gezien hebben is alvast een voorproefje van wat ons hier te wachten staat. Meeste mensen kunnen zoveel slechtheid niet bevatten en zouden het complotdenken vinden. Waar mensen toe in staat zijn is meer dan hun hersens kunnen bevatten.
  Uiteindelijk ook hier in de stad en straat zal het recht van de sterkste gelden. OM is gedegradeerd tot het recht van een bananenrepubliek.

  Het is mijn allang duidelijk. De aanstichters van de rellen in Eindhoven zullen niet vervolgd worden, omdat men het teken af wil geven: jongens jullie hebben mijn zegen. Doe wat jullie willen met de autochtonen, die teveel tegen onze wil ingaan.Maak ze kapot. Jullie hebben onze zegen.

  Geliked door 4 people

  • Piet Snot zegt:

   Mossels zijn alleen onder controle te houden met een strenge dictator die direct keiharde straffen oplegt, zo als in elk mossel land.
   Verdwijnt zo’n dictator, dan komen ze meteen in opstand door middel van rellen en moorden.
   Daar gaan ze zich nog lelijk in vergissen met dit volk.
   Die lachen om zo’n simpel volk met nog simpelere bestuurders.

   Geliked door 3 people

  • annah zegt:

   ik woon 100 meter van deze buurt en ben woedend op t.v. Eindhoven, het interview met oude mensen liet deze angstige ouderen vertellen dat ze nooit last hadden van die moslims, ik weet wel beter …. deze moskee heeft een terroristenopleiding … bekend van knapen die reizen naar Syrie maken !!!!!!!!

   Geliked door 3 people

 6. Peter zegt:

  18 november 2018 De Volkskrant Grapperhaus: wie betogers tegen Zwarte Piet heeft aangevallen, kan op vervolging rekenen 26 mei 2019 De demonstratie van Pegida in Eindhoven wordt afgebroken, omdat de politie de veiligheid van de aanwezigen niet langer kan garanderen. De stoet wordt opgehouden nabij de Al-Fourqaan Moskee in Eindhoven, waar tegendemonstranten de weg blokkeren. De sfeer wordt steeds grimmiger: er wordt met stenen naar de politie gegooid, waarop de ME charges uitvoert Graag wil ik van de Minister van Justitie weten of er ook vervolging wordt ingesteld tegen de mensen die in Eindhoven een demonstratie van Pegida verhinderden.

  Geliked door 4 people

 7. In het land waar bijna de helft van de bevolking niet de moeite neemt om naar de stembus te gaan, waar ook veel allahtonenknuffelaars wonen en op de PvdAllahtonen stemt en waarvan Rutte zegt ‘dat het hier fantastisch is’. SUFKUTTENLAND!!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/opnieuw-autos-uitgebrand-in-gouda/ar-AAC1p1q?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   rottenpikwick.Ooit van stemfraude gehoord,jij gelooft toch zeker zelf niet dat nederland massaal op die uitgedunde pvda heeft gestemd.Achter iedere regering zit een schaduwregering (schatrijke machtige elite) zoals de khazariaanse mafia (nepjoden) bestaande uit de rotschilts en de rockerfellers,en de bilderberg groep.Politici zijn omgekocht,gechanteerd of bedreigd,en voeren braaf de bevelen van deze satanische elite uit.

   Geliked door 1 persoon

 8. wauso zegt:

  Voor de Regenten te pleasen speelt de politie en O.M. voor Hoer voor de moslims.
  Ik maak het niet meer mee maar over zo’n 10 jaar gaan de kogels door hun koppen en wordt er op de politie gejaagd. En dan krijgen die domkoppen ook nog eens geen gevarentoeslag !

  Geliked door 3 people

 9. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Eerlijk gezegd begin ik een beetje narrig te worden van commentaren zoals; ‘er op deze manier een burgeroorlog onontkoombaar is’ of ‘het wordt tijd dat burgers zelf gaan ingrijpen’.
  Dat gaat niet gebeuren. Nu niet. Straks niet.
  Misschien is het u nog niet opgevallen maar allochtone jeugd opereert alleen in groepen.
  Is de groep te klein dan druipen ze af of ze trommelen via hun mobieltjes even gauw versterking op.
  Zolang ze een minderheid zijn blijft het bij wat gemompel maar zodra er wat meer zijn dan is het net een roedel hyena’s.
  Autochtonen die denken dat ze als individu er iets tegen te kunnen beginnen komen voorspelbaar van een koude kermis thuis. Ook al ben je nog zo groot en sterk tegen een roedel red je het niet.

  Wat er staat te gebeuren is dat de verzorgingsstaat zoals die na de oorlog is opgebouwd niet langer houdbaar is. Mensen moeten in hun werk steeds meer presteren en ze moeten steeds langer doorwerken om de boel nog een beetje overeind te houden.
  Managers die met de stopwatch in de hand kijken waar nog wat te halen is zijn een ‘normaal’ verschijnsel geworden.
  Een steeds groter deel van het brutoloon is benodigd om de kosten te dekken van een groeiende groep nieuw- en oud-komers van een inkomen te voorzien.
  Mensen worden gedwongen steeds langer door te werken, nog even en de stratenmaker komt met een looprek naar zijn werk.
  Of ze halen de eindstreep niet in volle gezondheid en dan volgt een traject van werkeloosheid of afkeuring gepaard aan een minimale uitkering.
  En dat terwijl het aantal beroepswerkelozen steeds verder toeneemt, niet alleen allochtonen met allerhande gefingeerde gebreken maar ook antifa’s, krakers en nog zo wat groepen met anarchistische denkbeelden.
  Werken tegen een laag of minimuminkomen en een uitkering is minimaal mede door allerhande toeslagen.
  Voorbeeld ?
  Ik heb altijd gewerkt en gedurende een langere periode pensioen opgebouwd, de jaarlijkse huurverhoging pakt voor mij hoger uit dan van anderen omdat ik boven een bepaalde inkomensgrens uitkom, mijn ‘sociale huurwoning’ zit nu tegen de grens van de vrije sector aan terwijl ik buren heb die een zeer beperkt arbeidsverleden hebben (allochtoon) geen pensioen hebben opgebouwd en ‘dus’ een lagere huur betalen en daar bovenop nog eens huursubsidie ontvangen.
  Eerlijk ? Nou zo voelt het niet, het voelt eerder als dat ik gestraft wordt voor mijn werken en sparen voor pensioen.

  Geliked door 9 people

  • delamontagne zegt:

   Helemaal begrijpen doe ik het niet, tenminste van die huur.
   Is het zo dat je in NL wo dqt je huur betqqld nqqr gelqng je inko,en §

   Like

   • delamontagne zegt:

    Sorry, maar terwijl ik thee aan drinken ben en mijn WERELD-INKOMEN-formulier aan ’t bestuderen ben en invullen, kwamen er een paar druppels thee op toetsenbord en springt ’t op “Frans-toetsenbord”.
    Ik vroeg me af of je in NL huur betaalt naarmate je inkomen ?
    Is dat niet erg communistisch ?
    Ik wordt op m,n AoW gekort voor de jaren ik in buitenland woonde/werkte.
    Krijg ongeveer aan AoW per jaar wat Timmermans in één week ontvangt aan “tegemoetkoming !”……
    Wel eerlijk natuurlijk want in die jaren heb ik ook geen Premie betaald.
    Nu ga ik verder met invullen van Belasting-formulier, even kijken hoeveel Preferente aandelen ik bezit en wat ik aan contanten onder m’n hoofdkussen heb liggen.
    De huurwaarde van Uw huis ? ? ?
    Dat begrip kent Frankrijk niet, wat nu ? ?
    Even verzinnen. ( je moet wel eerlijk blijven en dan denk ik aan Frans uit Brussel………….)

    Geliked door 3 people

   • Piet Snot zegt:

    Elk jaar krijg je een soort van verklaring van de belasting, dat ze jou inkomen hebben door gestuurd naar jouw woningbouw vereniging of waar jij je woning ook van huurt.
    Dit is niet geadresseerd op naam, wat heel vreemd is, maar op je huis adres.
    Zo bepalen ze hier de huur van een huurhuis tegenwoordig.

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    vervolg,
    Er staan dan ook geen persoonlijke gegevens bij vermeld, alleen dat ze het door gestuurd hebben naar de verhuurder.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    Delamontage,ik heb zo’n verklaring gevonden.
    Ik probeer ‘m even te scannen en hier te plakken.

    Geliked door 1 persoon

   • Piet Snot zegt:

    Scannen is wel gelukt, maar kan niets vinden om het te plaatsen hier.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Wij betalen hier in Fr inkomsten belasting over onze AoW/pensioen.
    Maar we moeten voor NL toch elk jaar het z.g.n. “WERELD-inkomen” opgeven.
    Alles wat uit NL komt en wat we hier hebben etc.
    Dan krijgen we ’n paar mnden later een verklaring en uitleg en ook nog met Franse vertaling ( voor het geval je geen Nederlands meer kunt lezen, zullen die ambtenaren denken ! )
    Aan al die Ambtelijke ROTZOOI van papier/=paperassen, heb ik meer last om ’t op te bergen dan van de Franse.
    Ik denk aan hoeveelheid papier een aantal keren meer.

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Er bestaan in Nederland twee types huurwoningen, sociale woningbouw (huur maximaal € 720,=) en vrije sector (huur vanaf € 720,=).
    Bij het accepteren van een huurwoning in de sociale sector wordt gekeken naar het inkomen om te voorkomen dat mensen met een ‘te hoog’ inkomen in een sociale huurwoning gaan wonen.
    Jaarlijks wordt de huur verhoogd met een percentage zoals toegestaan door het Kabinet, daarbij wordt een uitzondering gemaakt als je boven een bepaalde grens zit, dan mag de huur extra stijgen.
    Na een aantal jaar ‘teveel’ te hebben verdiend betaal ik nu dus een beduidend hogere huur dan anderen.
    Daarnaast worden mensen die te weinig verdienen om hun huur te kunnen voldoen een huursubsidie, het mes snijd dus aan twee kanten.
    De woningbouw vraagt je inkomen op bij de belasting en zij zijn verplicht die gegevens te verstrekken.
    De buren boven mij zijn een allochtoon echtpaar waar geen verstaanbaar Nederlands woord komt, waarschijnlijk heeft hij dus niet voldoende afgedragen voor een volledige AOW en dat wordt dan aangevuld tot het minimuminkomen wat nagenoeg gelijk staat aan AOW, op grond van hun inkomen krijgen zij dus een lagere huurverhoging en daar bovenop huursubsidie. (voor precies dezelfde woning)
    Dat betekent ruwweg dat ik vanaf juli € 714,= per maand aan huur betaal en het allochtone stel boven mij rond de € 650,= terwijl ze ook nog een subsidie krijgen.
    Dat voelt als straffen voor een werkzaam leven.
    De AOW voor expats is ook zoiets bijzonders, Nederlanders die in het buitenland wonen/werken worden per jaar dat ze niet in Nederland stonden ingeschreven met 2% gekort op hun AOW, dat kan eventueel afgekocht worden maar dat is schrikbarend duur.
    Allochtonen hebben veelal onvoldoende jaren AOW premie afgedragen (ook bij een uitkeringssituatie wordt wel premie ‘ingehouden’)
    Meestal hebben deze mensen geen pensioenopbouw waardoor ze onder het minimuminkomen uitkomen en dat wordt dus door de bijstand aangevuld, dat minimuminkomen staat nagenoeg gelijk aan AOW dus daar hebben ze geen pijn in de buik van.
    Expats die echter na hun werkzame leven terug willen keren naar Nederland hebben echter bijna altijd wel pensioen opgebouwd en krijgen dus ook geen aanvulling omdat hun inkomen boven het minimum uitkomen.
    Met een mooi woord noemen ze dat nivelleren, Hans Spekman (PvdA) zei ooit dat hij nivelleren een feestje vond, een soort Robin Hood dus; stelen van de ‘rijken’ en uitdelen aan de ‘armen’.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Beste Tyl.
   Je verhaal zal het goed doen op visites en verjaardagen, maar jij beschrijft nou precies datgene waarvan je, zoals je in je eerste zin schrijft, “narrig” begint te worden.
   Je moet dus wel narrig worden van je eigen geschrijf.
   Je schrijft namelijk:
   “Wat er moet gebeuren is dat de verzorgingsstaat zoals die na de oorlog is opgebouwd niet langer houdbaar is”….
   Daarna volgt er weer ’n herhaling van je eerste trieste alinea
   Etc., etc., etcetera… meer niet!
   Ik kan in je hele reactie verder niets vinden wat op ’n oplossing zou lijken.
   Probeer het nog maar eens.

   En voor iedereen, goed lezen mensen, dit is om narrig te worden.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    paulzwueste 28 mei 2019 om 17:08

    Beste Tyl.

    Je schrijft namelijk:
    “Wat er moet gebeuren is dat de verzorgingsstaat zoals die na de oorlog is opgebouwd niet langer houdbaar is”….

    Wel goed citeren hoor, Paul, anders word ik ‘narrig’. Tijl schreef namelijk:

    Wat er staat te gebeuren is dat de verzorgingsstaat zoals die na de oorlog is opgebouwd niet langer houdbaar is.

    Ik ben het helemaal met Tijl eens.

    Geliked door 4 people

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Dat klopt voor een gedeelte wel @paulzwueste, ik probeer te schetsen zoals de situatie in mijn ogen is en hoe die zich zal gaan ontwikkelen, de oplossing zie ik helaas niet, tegen de tijd dat de verzorgingsstaat omkiepert is het te laat en tot die tijd zie ik geen grote maatschappelijke onrust ontstaan, als de verzorgingsstaat eenmaal onhoudbaar is geworden dan kun je hoog en laag springen. Een lege schatkist kun je niet vullen met protest.

    Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Tijl , het is nog veel gekker hier.
   Ik heb de huur wel eens vergeleken met mijn buren, met ongeveer hetzelfde inkomen.
   Een lage uitkering. waar weinig verschil in zat, op een paar tientjes na.
   En ik bleek minder te betalen dan mijn buren, omdat ik hier langer woon of zo.

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Ja dat kan kloppen, dan is de huur bij aanvang aangepast is aan de regels zoals die op dat moment gelden, voor van alles en nog wat worden punten toegekend aan een woning, denk aan dubbel glas, een HR ketel enz.
    De tussentijds hogere puntenindeling kan echter niet verhaald worden op huurders die er al wonen maar wel aan nieuwkomers.

    Like

 10. Tistochwat zegt:

  Het is heel simpel: een mohammedaan is heilig, én nodig om ons af te slachten.
  Daarom komt een mohammedaan altijd overal mee weg.
  We hoeven er in feite verder geen woorden aan te wijden.

  Geliked door 5 people

 11. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3658476/volkert-van-der-graaf-doet-aangifte-om-laster

  Volkert van der Graaf doet aangifte om laster

  UTRECHT – De man die ooit politicus Pim Fortuyn een kogel door het hoofd joeg, heeft dinsdag aangifte gedaan tegen CDA-Tweede Kamerlid Madeleine van Toorenburg en oud-VVD-Kamerlid Han ten Broeke vanwege smaad en laster. De veroordeelde aanslagpleger vindt dat de uitspraken over hem van de twee zaterdag in het radioprogramma WNL Op Zaterdag niet door de beugel kunnen, meldde zijn advocaat Willem Jebbink.

  Like

 12. Jean zegt:

  Het is reeds 15 over 12 met die achterlijke perverse gewelddadige barbaren “op ons grondgebied”, gelukkig zijn in heel Europa excl. Nederland de ogen open aan ’t gaan en wordt er gekozen voor veiligheid en leefbaarheid, het gevaar staat reeds in de voordeur, opgeruimd staat netjes.
  In Vlaanderen is gekozen voor Het Vlaams Belang en de franskiljons zitten al met diarree want er komt een einde aan hun parasiterend leventje.
  Laten we alvast maar starten met een totaal verbod van die perverse smeerlapperij islam, stemrecht voor vreemdelingen te schrappen, dubbele nationaliteit te verbieden en iedereen met vreemde nationaliteit die geen toegevoegde bijdrage levert verwijderen dan zijn we in Europa binnen enkele maanden met enkele miljoenen parasieten minder en leven we met meer veiligheid en vrijheid want momenteel is het een catastrofe, we leven in een gewelddadig parasiterend Europa en dat moet stoppen.
  Als die EU troep weigert de grenzen te sluiten en het gewelddadig volkje weigert te verwijderen dan zullen wij burgers dat zelf doen, de rekening wordt voorgelegd aan die EU misdadigers en betalen zullen ze.

  Geliked door 2 people

 13. bigljohn zegt:

  Is dit nu de politie die ik in actie zie ? Het lijken wel een stelletje figuranten uit een opera. Allemaal een mooi kostuum aan met veel pracht en praal, maar veel verder komt het niet. Ze worden met stenen bekogeld door hun nieuwe meesters, maar mogen daar van overheidswege geen aangifte van doen. Gelijk een wedstrijdje Amerikaans worstelen. De sterkste word gedwongen (en ervoor betaald) om van een zwakkere te verliezen. En dit alles met veel showvertoon. Een ieder heeft zijn prijs zegt men dan. De prijs die eenieder van ons uiteindelijk zal betalen als ons laatste uur geslagen heeft.

  Geliked door 2 people

 14. Japio zegt:

  Het O.M in dit land heeft niks meer te maken met integriteit en eerlijkheid. Het O.M-gedrocht wordt aangestuurd door linkse laffe bestuurders. Wee je gebeente als je als wiite Nederlander iets over de scheef gaat dan zijn pas de rapen gaar. Ik begin zo langzamerhand een gloeiende t… hekel te krijgen aan deze bananenrepubliek.

  Geliked door 2 people

 15. John van antwerpen zegt:

  Een groep inteelt aanbidders die het per groep wil bevechten.
  Echte hyena,s er op af sturen en ze door gieren laten verscheuren.
  Als ze oorlog willen gaan ze maar terug naar Turkije, want daar is het altijd oorlog.
  Ze hebben zelfs de oorlog met hun eigen voorhuid als heilig verklaard.
  En dit noemt zich mannen.

  Geliked door 1 persoon

 16. Ruud zegt:

  Van dit putjesvolk had ik niet anders verwacht. Respect verdienende medelanders……..?

  Geliked door 1 persoon

 17. Rensk. zegt:

  Wat je ook vaak hoort is: degenen, die hier aanslagen plegen zijn bijna allemaal hier geboren. Met andere woorden: er kunnen gerust nog veel meer islamieten binnengehaald worden, want zij zijn niet degenen die de aanslagen hebben gepleegd. Wat een ongelofelijke kromme manier van denken. Het gevaar is hier dat islamieten kunnen radicaliseren en dat moet met man en macht in de gaten gehouden worden. En dan ga je zo denken er kunnen nog wel meer islamieten van buiten binnen gehaald worden. Kennelijk word er dan gedacht dat die nooit zullen radicaliseren. Ze hebben er nu al een kluif aan en dan ga je nog meer van dat geloof binnen halen. Plus dat je niet weet wie je binnen haalt. Dat komt er ook nog eens bij Dat is toch niet meer uit te leggen aan mensen. Rationeel denken blijkt erg moeilijk te zijn voor veel mensen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s