Alain Finkielkraut: “Paus Franciscus ondertekent de dood van Europa zonder met de ogen te knipperen”

Screenshot_54

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De Franse filosoof Alain Finkielkraut, een van de vooraanstaande moderne Franse intellectuelen, waarschuwt in het weekblad “Junge Freiheit” voor een Renaissance van het antisemitisme in Europa door massamigratie. En onderwerpt de migratievriendelijkheid van de officiële joods organisaties evenals die van de paus aan een vernietigende kritiek.

philosophia perennis

In het interview geeft hij eerst een ongenadige karakteristiek van het nieuwe antisemitisme in Europa: “Dit antisemitisme is een nieuw fenomeen, dat nauw samenhangt met de massa-immigratie – ook al zijn natuurlijk niet alle immigranten uit de Maghreb, Turkije, Syrië of zwart Afrika antisemieten. Het ligt echter wel degelijk aan de veranderde bevolkingsstructuur dat het antisemitisme in delen van de banlieues de culturele norm geworden is.”

Houding van de “Centrale Raad van de Joden” dom en suïcidaal

Finkielkraut bekritiseert ook de officiële joodse organisaties, die zakelijke kritiek – in gelijkschakeling met de mainstream media – “antisemitische” en “racistisch” noemen:

“De houding van deze organisaties moet ruimhartig overkomen, in werkelijkheid echter is ze dom en suïcidaal. Want zulk gedrag kan in de realiteit alleen maar Joden-vijandigheid bevorderen.”

De filosoof heeft niet alleen vooral kritiek op de officiële joodse organisaties in Duitsland, maar ook op de kerken en paus Franciscus: “Ik heb geen enkele consideratie tegenover deze instelling.” Bedoeld wordt de naïviteit waarmee men hier de migratie en zodoende de islamisering van Europa viert.

De paus interesseert het niet of de christenen in Europa in de meerderheid blijven

Moraal zou een duidelijk bewustzijn bevatten. En deze naïeve houding zou niet alleen de officiële joodse organisaties betreffen, maar ook de officiële katholieke kerk en de protestantse instanties:

“Paus Franciscus bijvoorbeeld pleit zelfs voor meer immigratie, voor de invoering van het VN-migratiepact, voor een uitbreiding van de opnamecriteria. Hij zorgt er zelfs niet eens meer voor dat de christenen in Europa in de meerderheid blijven. Deze paus ondertekende zonder met de ogen te knipperen de dood van Europa zoals wij haar kennen.”

Zoon van een geëmigreerde joodse overlevende van Auschwitz

Finkielkraut is lid van de Académie française en doceert filosofie aan een van de elite-universiteiten van Frankrijk, de École polytechnique in Parijs. Hij werd bekend door zijn talrijke boekpublicaties en optredens in de media. Bovendien presenteert hij een eigen programma bij de radiozender France Culture.

Vanwege zijn deels politiek incorrecte uitspraken geldt hij bij een deel van het Franse publiek als “omstreden”. De zoon van een uit Polen geëmigreerde joodse overlevende van Auschwitz werd in 1949 geboren in Parijs.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, antisemitisme, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Christendom, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Eurabië, Europa, gezond realisme, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Joden, Jodendom, Jodenhaat, katholieke kerk, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Paus Franciscus, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

25 reacties op Alain Finkielkraut: “Paus Franciscus ondertekent de dood van Europa zonder met de ogen te knipperen”

 1. Rensk. zegt:

  Meeste mensen willen per se laten zien dat ze deugen. Dat doen ze altijd juist voor de mensen, die het niet goed met ze voor hebben. Ik zie het dagelijks om me heen. Het was zo het is zo en het zal altijd zo blijven. Voor mensen, die hun nooit geen slechts zullen doen hoeven ze niets te doen. En daar deugen ze dan net niet voor. Zo denken heel veel mensen. Raar fenomeen

  Het is doodgewoon ultieme domheid. En dat was zo in het verleden en zal ook altijd zo blijven.
  Wat ik ook merk dat als mensen een slechte jeugd of iets dergelijks hebben gehad en zich gedragen als een lul of trut dan krijgen ze alle sympathie. Van ach hij of zij zal er wel niets aan kunnen doen. Ik zeg. Nee. Je hebt als volwassene een keus en dan voed je jezelf maar op. Achterlijk gedrag is nooit goed te keuren. En dat geldt dus ook voor Asscher en Joodse raden. In de oorlog hebben die zich ook als mormels gedragen

  Like

  • fleckie zegt:

   De dwingelandij van de NAZI’s tijdens de bezetting van ons land, en zeker ten opzichte van de JODEN valt echt niet te ‘vatten'(wat de JOODSCHE. RAAD betreft, zouden. deze mensen. : indien niet meewerkend, meteen. afgevoerd worden, en andereJODEN gewoonweg dwingen HET. WERK. voort te zetten,( af te maken)…..( dat is dus de ‘ andere’. KANT. van het verhaal!!! Maar die NEDERLANDERS die er een slaatje uit dachten te slaan, door verraad a f-7,50. Per persoon, …en als hyena’s achteraf goederen , en huizen van die mensen, ‘inpalmden’..waten VEEL erger dan de Joodsche RAAD, die onder zeer. zware druk. zogenaamd als. Verrader. van de eigen mensen alles moesten ‘noteren’…………… MEN kan hierover. NIET oordelen, als men. DIE. TIJD
   NIET. HEEFT. MEEGEMAAKT! Bij zichzelf, of eigen familie!!*~*~*~*~*~*~*~,

   Like

 2. Moluky zegt:

  Zolang het voolk alles pikt en niet opstaat moet het ook niet janken!! Waarom trekt men zijn geel hesje niet aan? WAAROM? Waarom zijjn jullie laf? Heb je liever dat je verkracht word of je dochter of je buurmeisje? Waarom?

  Geliked door 3 people

 3. delamontagne zegt:

  Enkele maanden geleden werd hij in Parijs aangevallen door een………..moslim
  ALAIN FINKELKRAUT: “Die baardaap schreeuwde tegen mij: Frankrijk is van ons”.
  Deze zin heeft de verschrikkelijke betekenis: “Wij zijn de Grand Remplacement en jij bent de eerste die er voor gaat betalen”…

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Deze Paus heult met de Islam. Katholieke kerk is leeg gelopen en nu mikt ie op een nieuwe doelgroep. Macht blijft belangrijk voor alle geloven. Kan zijn dat ie al afspraken heeft gemaakt met de hoogste imams. Misschien is ie al moslim. Het zou me niet erg verbazen al zou dit werkelijkheid zijn

  Like

 5. Marc zegt:

  Ik zou zijn mening, als jood, over Soros wel eens willen horen.

  Like

  • Jean zegt:

   Wanneer wordt die klootzak in Rome nu eens eindelijk weggejaagd????????
   Of moeten er eerst nog meer moorden plaatsvinden gepleegd door importbarbaren???????

   Like

  • fleckie zegt:

   Was SOROS,(Schwartz?) niet als joods. kind al ‘. opgenomen’ – als onderduiker in een R.k. gezin? ……( dan kan men zich heus wel voorstellen hoe of missioneringszin werkt!!?
   Bovendien waarom moet men altijd het JOODSZIJN. van SOROS ter berde brengen?*~*~*~*~*~*~*~ t

   Like

 6. kampersrene zegt:

  Och den BENE(dictus) is dat een Paus?…..Hij kan eindelijk wraak nemen op de Joden… staat er niet in den bijbel dat de Joden Jezus extra deden lijden als hij aan het kruis hing….door met een pluim zijn voetzolen kietelde……of ben ik verkeerd ingelicht

  Like

  • Thomasson zegt:

   @kampersrene. Op de eerste plaats neemt hij wraak op zijn eigen mensen. Het kan hem geen zier schelen dat moslims over de hele wereld zijn kudde systematisch afslachten. Hoe kon iemand na toppers van Pauzen zoals Johannes Paulus II en Benedictus XVI zo’n STINKER als paus benoemen? Hij verdient een trap onder zijn kont en met pek en veren terug naar Argentienie te worden gestuurd.

   Like

   • fleckie zegt:

    Hoe. heeft deze, nu als paus fungerende man, …….voorheen als bisschop in ARGENTINIE , tijdens ‘DE JUNTA(s). zich gedragen? …….( bij de verdwijningen van meestal Joodse mensen,;;;men herinnere zich de ‘zwarte geklede moeders’-demonstraties. op de PLAYO de M. …daar komt men niet achter,…….( wel opvallend was de anonimiteit van W.Alexandet+Maxima, tijdens hun … visite-/bezoek aan deze ( vanzelfsprekend hun bekende paus- voorheen bisschop-zijnde in land van herkomst van Maxima.*~*~*~*~*~*~*~.

    Like

  • fleckie zegt:

   In welk jaar, en door wie is men eigenlijk met het. ‘NIEUWE. TESTAMENT’. BEGONNEN. te ‘ verkondigen’, …met. later enorme. ‘aanvullingen’, ten koste van de Joden! die gewoon hun eigen religie wilden:willen belijden, ……en niemand daarbij/daarover .lastig voelen!…terwijl van de .’andere kant’ de Joden van misioneringspraktijken keer op keer. overlast konden ondervinden, tot pogroms, en de. Sjoa. toe. Het christusverhaal is tot en. met. ‘opgetuigd’ tot het allerergste toe, de Sjoa!, waarin ‘de grootst’ misdadige meute zich kon ‘uitleven’ op mensen, die niemand iets in de weg legden, en gewoon een bestaansrecht hadden net als diegenen waartussen ze woonden en leefden!!!
   Dat ze een hoog intelligentie-peil bezitten, is bekend, ook dat ze ‘niet bij de pakken neer gaan zitten’ en telkens weet opnieuw opbouwen, ( door inventiviteit zelfs het KALE land,
   PALESTINA! ( door brutale binnendringers de naam P. afgenomen, waardoor ze zichzelf nu ISRAEL(ieten) noemen, tot een voorbeeldige Natie is opgebouwd, wordt hun ook weer. misgund,…….terwijl het het land van hun eigen voorvaderen is/ was, voordat de ROMEINEN Palestina totaal ‘overmeesterd ‘ had! .Enfin: tegen afgunst en misgunst
   kunnen ze zich gelukkig weren, ( met een goede voorvechter die ‘niet met zich laat sollen’!
   gaat men hen hopenlijk met rust laten, in hun EIGEN LAND(de enige mogelijkheid om te ‘overleven’!!!…………..( er past een mooi gezegde hierop…(wie DU mir, so ich DIR!)*~*~*|*~*~*~*~

   Like

   • fleckie zegt:

    ‘GEDWONGENEN’……. NW.ISR.WEEKBLAD. 24.5.2019. PAUL DAMEN.
    Wie Texeira,d’Oliveira of Punto heet valt in Portugal sinds kort in de prijzen: een gratis paspoort! Na een tijdje Portugal valt me weer op hoe deze : Derde Wereld van Europa een deel van haar achterstand lijkt te danken aan de verbanning , 5 eeuwen eerder,van alle Joden. Van die klap lijkt het land zich nimmer te hebben hersteld.
    Niet de minsten werden uitgezet.Eeuwenlang bekleedden Jodenprominent posities aan het Portugese hof: onder Alfonso l. was opperrabbijn Yahia ben Yahu lll hoofdbelastinginner, ,zijn kleinzoon José Ibn- Yahya was dat onder Sancho l, en Isaac Abarbanel was eind 15e. eeuw schatbewaarder vanAlfonso V .Allemaal geldbusiness dus, de opgevoerde reden voor vervolging, bekeringspogingen door Joden,leverden een excuus voor het inpikken van het achtergelaten Joods kapitaal ,even welkom als eeuwen later in het Midden-Oosten geld en have van de naar Israel gevluchte Joden.
    …………..VAN. DE. ALGARVE. TOT. BELMONTE…………..Faro,nu aanvlieghaven voor de Algarve,was eeuwenlang knooppunt van Joodse cultuur. Als eerste Portugese boek werd er in 1487 de Pentateuch gedrukt door Samuel Gacon.Maar krap tien jaar later werden alle Joden verbannen of vermoord. Of gedwongen bekeerd, de ‘CONVERSOS’, meestal’ ‘MARRANOS’ -‘varkensvlees’ genoemd vanwege hun iets te openlijk beleden nieuwe voedselvoorkeur. Doorgaans spuugden ze het uit om de hoek,en bleven ze heimelijk Jood.Pas na de officiele opheffing v.d. KERKELIJKE. INQUISITIE in 1821 keerden sommigen terug, en uit jaar dateert dan ook het minieme Joodse begraafplaatsje
    In. FARO. Maar,zo verzekert de beheerder op fluistertoon,die vervolging was SPAANS.Hij vergeet dat koning Manuel en zijn. SPAANSE echtgenote en koningsdochter ISABELLA de vervolging initieerden en de bevolking hen daarin volgde.Bij de pogrom van 1506
    in LSSABON werden duizenden ondergedoken Joden vermoord… Tussen 1540 en eind 18e eeuw werdener 1175 verbrand, van 633 gevluchten werd bizar genoeg enkel hun beeltenis v verbrand,terwijl 29.590 werden veroordeeld tot cel of verbanning.
    .De brave beheerder vergeet wel meer;hij beseft niet dat hij woont in wat ooit het metaheerhuisje voor de lijkwassing was, en is na zijn begroeting met’sjana tova’ verbaasd dat Joods nieuwjaar doorgaans in de herfst valt. De ‘synagoge’ huist in een prefab Zwitserse blokhut. Het begraafplaatsje,nog geen 40 meter in het vierkant,en 76 graven tellend,wordt ingesloten t door de parkeerplaats van het voetbalstadion van .Farense Algarve’.Sterker nog: mogelijk .iggen de botten van Joden met langvergeten namen als Buzag.o, Siscu en Sequerra nog onder de middenstip .
    Bij de ingang geven de data op het kindergrafje van Simao Bengio , geboren op 2 acosto 5654′, gestorven op 22 janeiro 5655′,een mix van katholieke maanden en Hebreeuwse jaartelling,al aan dat het jodendom er hier niet diep in zat. Ik heb er een steentje op gelegd,nu ja een steen.want wegens tekort aan kiezels gebruikt men hier uitgegraven straatklinkers als eerbetoon, hetgeen het buitenmodel rotstuintje op menig graf verklaart. We zijn hier dan ook aan Estrada DA Penna, de rotsweg, een lokaal mediterraan Maoz Tsur dus……………Op een andere rots,Belmonte in het onherbergzame noorden van Portugal,bleven 4 families rond 1500 op de vlucht naar TOULOUSE. eeuwenlang geisoleerd wonen. Ze verzwegen hun cultuur,trouwden enkel omderling en werden pas bij toeval in 1917 ontdekt door SamuelSchwartz, een Pools-Joodse mijnbouwdeskundige, Hij kon de stomverbaasde Belmontezen pas overtuigen van hun gezamenlijke achtergrond door het Sjema te reciteren….Belmonte bleek al die tijd sjabbat
    gehouden te hebben, al werden Pesach en Chanoeka bewust op ‘verkeerde’ dagen gevierd om de INQUISITIE. te misleiden. Op hun heimelijke sjoeldiensten, geleid door vrouwen,.baden ze in naam van hun eigen drieeenheid: ‘ABTSHAO, ISAAC e JACOB”.
    .Nu, jaren na de val van de dictatuur,zijn ze,niet tot aller vreugde,ineens een toeristentrekker. De ‘Bnet Anouaim’ kinderen van de GEDWONGENEN ‘ zoals ze zich noemen,versleten al diverse buitenlandse rabbijnen wegens het opgebouwde cultuurverschil tussen hen en het jodendom elders .Zij, de echte Joden van Portugal zien nu Joden uit de hele wereld de megamenora op de deur van de nieuwe snoge passeren.En maken hen dan wijs dat zonder hun meest bekende vluchteling,…CHRISTOBAL. COLUMBUS,als heimelijke .Jood op zoek naar een nieuw vaderland ,AMERIKA. niet bestaan had. De fantasievolle Joodse verhalentraditie heeft hier in elk geval de eeuwrn goed g overleefd.##. *~*~*~*~*~*~*~#######fleckie:: Het boek van NEWTON GROHLICH, 1492: ‘DE DROOM VAN COLUMBUS’ is een uitgave van VAN HOLKEMA& WARENDORF, isbn 90.269.7197.4. …….op de achterflap v.h. boek:’ in de 15e eeuw gaat Spanje zwaar gebukt ondet
    de wrede oorlog met de MOREN en de alomgevreesde en gehate. INQUISITIE. …………..In deze turbulente periode van martelingen en verraad,maar ook van onverwachte moed ,probeert Christophoro Columbus zijn droom getto verwezenlijken. .Hij is ervan overtuigd geraakt dat de aarde rond is en heeft er alles voor over om zijn theorie aan de praktijk te toetsen en een nieuwe handelsroute naar de Oriënt te ontdekken. .Maar zijn expeditie naar de NIEUWE Wereld zal een fortuin gaan kosten en hoewel Columbus de begerige koningin Isabella van Spanje onmetelijke rijkdommen in het vooruitzicht stelt, weigert zij halsstarrig haar toestemming te verlenen.
    Gedurende lange jaren van wanhoop en avontuur zoekt Columbus troost en steun bij twee mooie vrouwen die in zijn leven een hoofdrol spelen:’Filipa, zijn christelijke echtgenote,die hem de toegang tot de betere kringen verschaft..Columbus houdt ziels veel van haar, maar helaas zal zij op dieptragische wijze uit zijn leven verdwijnen.
    Beatriz zijn latere Joodse geliefde…Als de schaduw van de INQUISITIE ook Columbus dreigt te verzwelgen, grijpt de moedige Beatriz met gevaar voor eigen leven in.
    1492, de droom van Columbus is een magistrale roman over menselijke tragedie en triomf: bruisend van hartstochtelijke liefde,roekeloos geweld en historisch drama.
    Newton Frohlich beschrijft met levendige overtuiging een cruciaal moment in de wereldgeschiedenis.*~*~*~*~*~*~*~ op pag. 325 van dit boek, wordt de hoogdinquisiteur ( v beschreven, ‘in zijn zwarte pij” fray Tomas de Torquemada “. Een DOMINICAAN? , die dragen toch zwarte pijen, en zijn / …blootsvoets?………… ( de zich zwaar aanmatigende ‘misdadige’ clerus werd toen ook al absoluut niets in de weg gelegd!!!)*~*~*|*~*~*~*~

    Like

   • fleckie zegt:

    …ECONOMIE. ISRAEL…….NW.ISR,WEEKBLAD 24.5.2019. …HOGE. GROEICIJFERS
    De economische groei in ISRAEL is in het eerste kwartaal van 2019 gestegen tot 5,2%.
    Volgens het Israelische CBS komt dat vooral door een fikse import van auto’s . In het laatste kwartaal van 2018 was de groeil nog beduidend lager: 3,9% .Al was er toen ook sprake van een stijging, want in het derde kwartaal bedroeg de groei nog 2,8% .De uitgaven voor privégebruik stegen wat auto’s betreft met bijna 600% Een belangrijke aanjager was de aangekondigde verlaging van belasting-voordeel in het kader van de milieuwet. Nog een paar cijfers. De import van goederen en diensten steeg in de eerste maanden van 2019 met 6,7% .De export van goederen en diensten groeide met 4,9% .
    Reden voor enthousiasten over de ‘boomende’ economie.*~*~*~*~*~*~*~

    Like

   • fleckie zegt:

    ‘Broer van Jood Jezus was de eerste paus ‘….door Manuel van Loggem, NIW. 4.1.1985.
    …….Manuel van Loggem is psycholoog en schrijver van de romans , Mozes., Een Jood uit Nazareth,, Paulus. ‘In mijn jeugd was JEZUS een kwaadaardige GOY die persoonlijk verantwoordelijk was voor alle ellende de Joden aangedaan.Soms waren er geruchten dat hij zelf een Jood zou zijn geweest maar dat was even onwezenlijk dat de president v.d.Verenigde Staten ,die Rosenfeld of Roosevelt heette,ook tot het pude verbond zou behoren. Jezus was de vloeknaam voor de grote vojand van iedere Jood.Nu is het waar dat de oorsprong van het hedendaagse antisemitisme bij Jezus ligt.
    zeker, er waren in de voor-christelijke tijd al relletjes waarbij Joden waren betrokken,zoals
    veertig jaar VOOR. de geboorte van Jezus in ALEXANDRIË dat een van de grote culturele centra van de wereld was,zoals nu New York. En evenals nu in New York was toendertijd ongeveer een derde van de bevolking vanJoodse afkomst. Nu waren er altijd al hele volksstammen verdreven,maar die waren meestal grondig uitgeroeid en als dat niet het geval was vermengden ze zich met de rest van de becolking. De Perzische,Griekse en Romeinse geschiedenis staat er vol van.
    Die vermenging was voor Joden minder eenvoudig omdat een sterk afwijkende godsdienst hadden.
    …….Se Joden geloofden aan een almachtige wereldgod die een grote concurrent was voor alle goden en godjes van het heidendom.Al 600 jaar voor JeUs had de Joodse God zich tot de hoogstaande ethiek ontwikkeld die haar hoogtepunt in de gedischten v.d.tweede Jesaja had gevonden. De Joodse God werd bij hem een waarlijk universele. God. mer een hoogstaande moraal .Jesaja was de grote voorloper waaraan Jezus zijn godsbeeld,zijn ethiek. en zijn hoop ontleende. Volgens de leer van Jezus ,zoals die verminkt ,vervalst.maar toch wel herkenbaar tot ons is gekomen in de vier beschrijvingen van zijn leven,zou het christendom een vorm van jodendom moeten zijn,waarvan Jesaja de machtigste profeet zou zijn geweest. .Maar het is anders gelopen. Het christendom,zoals het zich ontwikkeld heeft,was niet het werk van JeUa, maar van Paulus,een overgelopen Jood die aan het heidendom gaf waarnaar. het. verlangde, een nieuw godsbeeld waaron toch elementen van het pude heidendom bleven bewaard. Jezus werd een nieuwe godheid,naast de grote God. Nog 400 jaar later was het beeld compleet.Op het Concilie van EFESE. In het jaar 431 werd Maria als goddelijk figuur ingewijd en werd het beeld van de oude godenfamilie hersteld.Vader,moeder en zoon kregen gelijke waarden in het hemelrijk en. een. grotere. breuk. met het oorspronkelijke jodendom is niet denkbaar……………………….VERWIJDERING……………………….
    Het antisemitisme heeft. altijd. twee. Pijlers gehad. een economische. en. een religieuze. .Waar de Joden zich vestigden ..BRACHTEN ZE. WELVAART. en GROTE CULTURELE. BLOEI . Rijken en armen, dommen en Wetenden hebben altijd met elkaar overhoop ge.egen maar die tegenstellingen werden verscherpt doordat de Joden on godsdienstig opzicht overal buitenstaanders bleven. De Romeinse keizers, heersers. van. de toenmalige wereld, behandelden de Joden als ieder ander overwonnen volk. Als ze zE konden gebruiken werden ze bevoordeeld.( Clausius maakte zijn vriend Agrippa heerser over. JUDEA. en. SAMARIA ) en als ze. Niet in hun heersersplan pasten , werden ze desnoods uitgeroeid. TITUS. verwoestte heel. JERUSALEM in het jaar. 70. en maakte de tempel met de grond gelijk, een catastrofe die nog steeds in de ziel van het Jodendom voortleeft. Maar na het optreden van PAULUS. werd alles gevaarlijker , voor deg Joden.Het jodendom kende on het Romeinse Rijk al veel aanhangers. Soms waren dat de regelrechte bekeerlingen en soms zogenaamde Jodengenoten. Toen het christendom. zich. in. de. Paulinistische vorm. begon. te. verspreiden werd daardoor het rechtstreekse jodendom. de. grootste. concurrent. .Van nu af aan werden de Joden de. grote vijanden van de. christelijke wereld. ‘ Ze konden natuurlijk. zelfs. geen. toespelingen. op. een. veelgodendom. aanvaarden.Dat JeUs gelijk aan God zou zijn, was ondenkbaar, Elfs als hij. de MESSIAS. was geweest. Wat ze moesten ontkennen. Dat Jezus t de smadelijke dood stierf aan een hout was voldoende bewijs dat hij de. VERLOSSER. niet kon zijn. Het is uit de boeken van het Nieuwe Testament niet goed op te maken of Jezus. zich. zelf. als. Messias. heeft. beschouwd maar er zijn aanwijzingen dat hoj langzamerhand ,als opvolger van Johannes. de. Doper Ich als de Verlosser van. Israel. beschouwde, ook al heeft hij dat tot het laatste geheim willlen houden,want hij wist wat het voor hem kon betekenen……………………OPSTANDING…………………>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

    Like

 7. fleckie zegt:

  Men vergete. NIET. dat de tegenwoordige paus…afkomstig is uit het. ‘NAZI-WILLKOMMEN’ en : talloze nazi’s hartelijk ‘opgenomen’….uit .land…ARGENTINIE…afkomstig is,… wetende dat de instantie waartoe hij behoort, tallozen voorzien van ‘ zichzelf. toegeëigende kapitalen’!!! met documenten voorzag, om tijdig ‘ERVANDOOR. (Om hun straf te ontlopen). te gaan.*~*~*~*~*~*~*~

  Geliked door 3 people

  • fleckie zegt:

   Het Vaticaan heeft als zelfstandige natie ook een geheime dienst!, bovendien een afgevaardigde / vertegenwoordiger bij de BILDERBERGKLIEK,in waarschijnlijk een der hoogste JEZUIETEN!…die immers de ‘NEW. WORLD. ORDER’. ontworpen hebben!
   MAAR. een bepaald plan ten uitvoer brengen,vergt nogal behoorlijk wat tijd, …en. voorbereiding!
   Men kan zich afvragen tot welke ORDE behoorde de Poolse paus, die bij de toch al
   VIRIELE. In Afrika, divers-GETINTEN het RIEDEL ging vertellen over geboortebeperking..(WAARVAN nu het resultaat. zichtbaar/ voelbaar wordt/ is, door ‘massale gestuurde’ import van de ons onbekende ‘mentaliteit ‘ van die barbaarse. volkeren,in ONZE LANDEN!!
   ……….Men kan zich ook gaan afvragen waarom pausen aan het einde van hun levens-cyclus zo angstig zijn,( om vergiftigd te worden!)……. Als men toch een ‘EERLIJK. LEVEN’. geleid heeft?!…hoeft men toch niet bang te zijn voor. DE DOOD?……. MAAR…WAAROM…DAN…WEL?!!*~*~*~*~*~*~*~

   Like

   • fleckie zegt:

    P.s.: voordat ik een ‘reactie’ typ, moet ik eerst een zog.klad op papier schrijven,en dan pas vervolgens op internet ‘brengen’ ( omdat af en toe! tijdens het typen gewoonweg AL
    het getypte resultaat VERDWIJNT!!!!*~*~*~*~*~*~*~

    Like

 8. Thomasson zegt:

  De waarschuwing van Alain Finkielkraut over de nieuwe Jodenhaat in Europa is correct. Maar de massamigratie uit Islamitische landen en Afrika brengt meer dan een Renaissance van Jodenhaat in Europa. Het brengt een totale Armageddon voor iedereen die niet bij de fanclub van Allah hoort. Wat de duivel van zijn aanhangers eist, is niet bekend. De Duivel heeft geen heilige wetboek samengesteld met gedragscode voor zijn aanhangers. Maar wat Allah van zijn bende verlangt, staat zwart op wit in de Koran, en de Koran is bijna compatible aan het nazi boek “Mein Kampf” van Adolf Hitler. In beide staan bloed, moord en slavernij centraal. In de Koran geeft Allah opdracht gegeven iedereen te vermoorden die niet van hem houdt- of in hem is geïnteresseerd. De Koran zorgt ervoor dat moslims zijn van geboorte af Natural Born Killers. De volgende links bewijzen buiten kijf dat niet enkel Joden gevaar lopen, maar ook christenen, atheïsten, humanisten, vrije metselaars en leden van andere geloven:
  https://www.opendoorsusa.org/christian-persecution/stories/11-christians-killed-every-day-for-their-decision-to-follow-jesus/
  https://cruxnow.com/church-in-europe/2019/03/14/muslim-turned-christian-refugees-in-the-netherlands-face-threats/
  https://www.theguardian.com/world/2019/may/02/persecution-driving-christians-out-of-middle-east-report
  https://www.bbc.com/news/uk-48146305

  DEEL 2

  Like

 9. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Wat islam betekent hebben wij in IS gebieden in Syrië en Irak gezien. De manier hoe de Yazidis op de Sinjar-gebergte werden afgeslacht en hun vrouwen (ook kleine kinderen) tot slavernij verkocht. Wij zagen ook hoe het hart van christelijke kinderen in Syrië uit hun lichaam werd gerukt terwijl dat ze nog in leven waren. https://aclj.org/persecuted-church/a-timeline-of-isis-atrocities-our-actions-to-defend-christians-facing-genocide
  De politieke zombie-leiders van west en noord Europa en de lollige Argentijnse Paus zagen er geen kwaad in (nog steeds niet)..”Wir schaffen das!” ..Riep Angela Merkel toen de eerste zwermen van deze rattenplaag West Europa hadden bereikt.
  Wat Finkielkraut zei over Joodse organisaties is oud nieuws. Ook voor de oorlog wilden de Joden niet inzien hoe gevaarlijk het nazi regiem voor hen was. Twee Amsterdamse Joodse leiders, Asscher en Cohen zeiden: Geen verzet is verzet. Dat betekent: de Joden kunnen gerust op transport gaan. Finkielkraut probeert ons ook te vertellen dat niet alle moslims zijn gevaarlijk. Tsja! Er zijn moslims die niet de moorddadige opdrachten van hun capo dei capi Allah-Capone willen volgen; net zo goed dat er zijn talloze seculiere Joden die geen zin hebben om de Joodse wetten te volgen. Maar, zoals Recep Tayyip Erdogan zei: Er is geen gematigde islam. Islam is Islam. EN ISLAM IS GEVAARLIJK

  Like

 10. Thomasson zegt:

  De waarschuwing van Alain Finkielkraut over de nieuwe Jodenhaat in Europa is correct. Maar de massamigratie uit Islamitische landen en Afrika brengt meer dan een Renaissance van Jodenhaat in Europa. Het brengt een totale Armageddon voor iedereen die niet bij de fanclub van Allah hoort. Wat de duivel van zijn aanhangers eist, is niet bekend. De Duivel heeft geen heilige schrift samengesteld met gedragscode voor zijn aanhangers. Maar wat Allah van zijn bende verlangt, staat zwart op wit in de Koran, en de Koran is bijna compatible aan het nazi boek “Mein Kampf” van Adolf Hitler. In beide staan bloed, moord en slavernij centraal. In de Koran geeft Allah opdracht iedereen te vermoorden die niet van hem houdt- of in hem is geïnteresseerd. De Koran zorgt ervoor dat moslims zijn van geboorte af Natural Born Killers. De volgende links bewijzen buiten kijf dat niet enkel Joden gevaar lopen, maar ook christenen, atheïsten, humanisten, vrije metselaars en leden van andere geloven:
  https://www.opendoorsusa.org/christian-persecution/stories/11-christians-killed-every-day-for-their-decision-to-follow-jesus/

  https://cruxnow.com/church-in-europe/2019/03/14/muslim-turned-christian-refugees-in-the-netherlands-face-threats/

  https://www.theguardian.com/world/2019/may/02/persecution-driving-christians-out-of-middle-east-report

  https://www.bbc.com/news/uk-48146305
  DEEL 2

  Like

 11. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Wat islam betekent hebben wij in IS gebieden in Syrië en Irak gezien. De manier hoe de Yazidis op de Sinjar-gebergte werden afgeslacht en hun vrouwen (ook kleine kinderen) tot slavernij verkocht. Wij zagen ook hoe het hart van christelijke kinderen in Syrië uit hun lichaam werd gerukt terwijl dat ze nog in leven waren. https://aclj.org/persecuted-church/a-timeline-of-isis-atrocities-our-actions-to-defend-christians-facing-genocide
  De politieke zombie-leiders van west en noord Europa en de lollige Argentijnse Paus zagen er geen kwaad in (nog steeds niet)..”Wir schaffen das!” ..Riep Angela Merkel toen de eerste zwermen van deze rattenplaag West Europa hadden bereikt.
  Wat Finkielkraut zei over Joodse organisaties is oud nieuws. Ook voor de oorlog wilden de Joden niet inzien hoe gevaarlijk het nazi regiem voor hen was. Twee Amsterdamse Joodse leiders, Asscher en Cohen zeiden: Geen verzet is verzet. Dat betekent: de Joden kunnen gerust op transport gaan. Finkielkraut probeert ons ook te vertellen dat niet alle moslims zijn gevaarlijk. Tsja! Er zijn moslims die niet de moorddadige opdrachten van hun capo dei capi Allah-Capone willen volgen; net zo goed dat er zijn talloze seculiere Joden die geen zin hebben om de Joodse wetten te volgen. Maar, zoals Recep Tayyip Erdogan zei: Er is geen gematigde islam. Islam is Islam. EN ISLAM IS LEVENSGEVAARLIJK.

  Like

 12. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Wat islam betekent hebben wij in IS gebieden in Syrië en Irak gezien. De manier hoe de Yazidis op de Sinjar-gebergte werden afgeslacht en hun vrouwen (ook kleine kinderen) tot slavernij verkocht. Wij zagen ook hoe het hart van christelijke kinderen in Syrië uit hun lichaam werd gerukt terwijl dat ze nog in leven waren. https://aclj.org/persecuted-church/a-timeline-of-isis-atrocities-our-actions-to-defend-christians-facing-genocide
  De politieke zombie-leiders van west en noord Europa en de lollige Argentijnse Paus zagen er geen kwaad in (nog steeds niet)..”Wir schaffen das!” ..Riep Angela Merkel toen de eerste zwermen van deze rattenplaag West Europa hadden bereikt.
  Wat Finkielkraut zei over Joodse organisaties is oud nieuws. Ook voor de oorlog wilden de Joden niet inzien hoe gevaarlijk het nazi regiem voor hen was. Twee Amsterdamse Joodse leiders, Asscher en Cohen zeiden: Geen verzet is verzet. Dat betekent: de Joden kunnen gerust op transport gaan. Finkielkraut probeert ons ook te vertellen dat niet alle moslims zijn gevaarlijk. Tsja! Er zijn moslims die niet de moorddadige opdrachten van hun capo dei capi Allah-Capone willen volgen; net zo goed dat er zijn talloze seculiere Joden die geen zin hebben om de Joodse wetten te volgen. Maar, zoals Recep Tayyip Erdogan zei: Er is geen gematigde islam. Islam is Islam. EN ISLAM IS LEVENSGEVAARLIJK.

  Like

 13. Jan zegt:

  Het wordt tijd dat de paus nou eindelijk eens geliquideerd wordt, de verrader ziet moslims als broeders van christenen

  Pope Francis called Friday for a reform of the way theology is taught in Catholic schools, saying students must learn about dialogue with Judaism and Islam, and that overall there must be greater freedom in theological research and academic pursuits.
  ….
  https://www.thegatewaypundit.com/2019/06/pope-calls-for-new-catholic-theological-curriculum-teaching-students-to-view-muslims-as-brothers/

  Van het balkon of met messen als Jusius Ceasar, als die gek maar dood is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s