Eindhoven de gekste!!!

Screenshot_50

(Door: Helena)

Verslag van de Pegida-demonstratie op 26 mei 2019 in Eindhoven

Op 6 mei j.l. heeft Pegida-Nederland, op het laatste nippertje, de toen geplande demonstratie en aftrap van de ramadan-tour in Eindhoven afgezegd. PN ging niet akkoord met het door burgemeester Jorritsma op het laatste moment bedachte eliminatieplan! PN zou in een kooi van 2 meter hoog met daar omheen hekken met zwarte zeilen moeten gaan staan, die de gevolgen van de door de aanhangers van de “religie van de vrede” in de kooi geworpen brandbare stoffen  aan het oog zouden moeten onttrekken! Het hulpgeroep en de pijnkreten van de in het nauw gedreven Pegida-mensen zouden ook niet gehoord worden, want de begeleidende oorlogskreten ‘Allahu Akbar’ en  ‘takbir’ zouden deze overstemmen, er mocht namelijk ook geen geluidversterkende apparatuur mee in de kooi!

Met de beelden van de door ISIS in brand gestoken Jordanese piloot in het achterhoofd besloot PN dan ook niet in te gaan op dit voorstel! Hoe verzin je het: Eindhoven de gekste!!!!! Maar de aanhouder wint, en Pegida Nederland heeft het dankzij een slimme strategie toch maar weer voor elkaar gekregen dat er  eergisteren  – mét auto,  aanhanger én muziek – door bezet Nederlands grondgebied is gewandeld! Al ging dat niet zonder slag of stoot!

Al bij het verzamelpunt in de Kruisstraat hing een grimmige sfeer door een blunder van de driehoek! Door de straten niet af te sluiten voor niet-demonstranten ontstond er een toeloop van  ‘kansenpareltjes’ die zich met ‘hun’ scootertjes precies tegenover het startpunt van de demo hadden gepositioneerd en demonstratief met de Turkse vlag stonden te wapperen! Ineens bleken de gemaakte afspraken met  de driehoek heel anders geïnterpreteerd te kunnen worden door:  de driehoek! Het bekende riedeltje “Maar voor jullie eigen veiligheid” maakte echter geen indruk! De dreiging van Pegida om de demo af te blazen als we niet kregen wat ze ons hadden beloofd – een échte demo met wandeling  en sprekers voor de moskee –  maakte de driehoek erg zenuwachtig, zeker het kostenplaatje wat er aan zou hangen als we weer af zouden haken, maar uiteindelijk kwam, na ruim een half uur heen en weer gebel,  het ‘verlossende’ antwoord: “Ja, jullie mogen lopen, maar dan wel nú meteen!!” De commandant-van-de-dag herhaalde het nog een keer: “Meteen!! Nu!!” en raakte door  het protest van Pegida duidelijk geïrriteerd!

Helemaal (!) toen Edwin,  met een breed armgebaar richting de groep (die bezig was snel de banner aan de aanhanger vast te maken), de historische woorden sprak: “Mijn mensen luisteren niet naar u, zij luisteren naar mij! Ik ben de baas, niet u!” Dit verbale geweld deed de commandant-van-de-dag wit wegtrekken en met een grimas op zijn onsympathieke gezicht begon hij van de weeromstuit de aanhanger nog even te controleren op verboden middelen, en já: die 6 Nederlandse-vlaggen-aan-stokken konden maar beter in de aanhanger blijven, ze zouden als wapens gebruikt kunnen worden!! Nou,  niet door ons,  wel ter zelfverdediging tegen de inmiddels behoorlijk opgefokte islamitische meute die steeds dichterbij sloop – als een stel hongerige wolven – en in koor ‘Allahu Akbar’ en ‘takbir’ brulden, terwijl ze daarbij hartstochtelijk het grijze-wolven-gebaar maakten!  Zomaar, omdat het kon! De politie stond erbij en keek ernaar! Maar toen er een paar fanatici op de openbare weg met de kont omhoog gingen liggen, werd het de driehoek ook te gortig – niet zo gunstig voor de algemene beeldvorming van het (ooit) zo gemoedelijk Eindhoven (!) – en werden er a-la-minute charges uitgevoerd, terwijl Pegida rustig en bedaard, onder begeleiding van het nummer ‘Imagine there’s no islam’ en geëscorteerd door de politie, richting moskee wandelde.

De kleine groepjes die ons achtervolgden, werden zo goed en zo kwaad als het ging op afstand gehouden, maar het lukte twee engerds (kleine kromme dunne met enorme haakneus en potige met stierennek en kale kop) om wel heel dichtbij te komen! De agressie was echter deze keer niet tegen óns gericht, maar tegen een licht getinte ME´er die zijn vaderlandse plicht deed en ons trachtte te beschermen! Deze jongeman werd door de twee griezels beschimpt en hevig geïntimideerd, zo bleek na een paar minuten toen we in de gaten kregen wát er werd geschreeuwd! Ze zouden zijn kk moeder neuquen en zijn vrouw en dochter kwamen ook aan de beurt, ze wisten hen wel te vinden! Hij zou  een overloper zijn,  een verrader!!

De jonge man bleef stoïcijns voor zich uitkijken, maar moest op een zeker moment de beschermkap van zijn helm omhoog doen om naar lucht te happen, het angstzweet droop van zijn gezicht en de tranen stonden in zijn ogen zag ik, toen hij een ogenblik onze kant op keek. Mijn hart brak, even maar,  en ik besefte ook dat dít dus de manier is om een land te islamiseren, de gematigde moslims zijn het eerst aan de beurt, in hun ons-kent-ons ‘cultuur’ kom je daar niet onderuit. Onder elkaar deelden wij als groep dezelfde mening, dáárom  geen islamieten en dubbele paspoorten bij de politie en  het leger, die mensen kunnen niet loyaal zijn aan het land dat ze dienen! De gedachte aan datgene wat er met de familie van die jonge ME´er zou kunnen gebeuren, bleef me even achtervolgen, maar:

Nog zo’n honderd meter voor ons einddoel, de salafistische Al-Fourqaan moskee, stond het spul ineens stil en werd er druk overleg gevoerd. Edwin knikte uiteindelijk instemmend. “We moeten even een kwartiertje wachten, ze moeten het plein voor de moskee schoonvegen, schijnt ingenomen te zijn door boze ‘jongeren’!” Nou, dan wachten we daar wel even op, geen punt! Mooi moment om even bij te praten en de situatie om ons heen in ogenschouw te nemen. Maar toen het kwartiertje om was, begon het stilstaan toch wel te vervelen. Inmiddels waren de bezetters uit hun holen gekropen en stonden weer veel te dichtbij te krijsen op hun geconfisqueerde scootertjes met achterop de buitgemaakte blonde kechjes. Vooral het aanhoudende ge-claxonneer ging je door merg en been tot we besloten van nood een deugd te maken. Een toepasselijk muziekje uit de luidsprekers zou ze leren! Het zeikerige deuntje van die,  door Übergutmensch John Lennon gecomponeerde tranentrekker konden we niet meer aanhoren,  maar op de klanken van ‘Sharia wil niet met me dansen’ kwamen de stramme heupen in beweging en ontstond er een vrolijk schouwspel midden op straat! Pegida genoot in het zonnetje van de vrijheid om op een ludieke manier de onvrijheid van de Nederlandse-staatsburger-met-een-demonstratierecht aan de kaak te stellen! Zonder het cordon aan politie en ME-busjes was dat niet mogelijk geweest! Dan hadden ze ons allang gelyncht! Mensen hingen nieuwsgierig uit hun ramen en sommigen deden zelfs live-verslag via hun mobieltje en staken aanmoedigend een duimpje omhoog!

Maar het duurde en het duurde maar, en net toen we de polonaise (reprise slag om de Blauw Brug in A’dam op 6 februari 2016) wilden inzetten op de tonen van Vader Abraham’s  evergreen ‘En wat doen we met die Arabieren hier’, beseften we dat dít geen succes zou worden, er was nauwelijks ruimte om langs de auto-met-aanhanger te komen, zó stonden we ingeklemd!

Inmiddels weet iedereen dat we nooit bij die moskee zijn gekomen, dat hadden we natuurlijk ingecalculeerd, maar er is wel een punt gemaakt! De beelden spreken voor zich, dát is wat Pegida beoogt: het zichtbaar maken van een totaal verloederde ‘samenleving’, waarin de islam de dominantie opeist! Wie in het protest van Pegida een kinderachtige actie ziet, zal het nooit leren!

Het bleef nog lang onrustig, we moesten in een touringcar worden afgevoerd en werden met omtrekkende bewegingen naar veiliger gebied,  kilometers verderop, gebracht en moesten toen nog anderhalf uur binnen blijven in de bus (voor onze veiligheid) waarna we met verschillende taxibusjes (voor onze veiligheid) weer terug werden gereden naar het Eindhovens-kalifaat-in-wording en een  ieder weer zijn terugreis kon aanvangen.

Eind (hoven-de-gekste)

Door:
Helena
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, machtswellust, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, politie, provoceren, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Eindhoven de gekste!!!

 1. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. Tineke zegt:

  Dank je wel voor het mooie verlag Helena.
  Mooi dat het gelukt is deze keer om jullie punt te maken.
  Het is mooi geschreven,omdat ik de emotie kon invoelen van de agent die op dat moment geen vrienden maakte.
  De filmpjes spreken boekdelen,ik vind het ronduit beangstigend wat op ons afkomt,en dat is nog zacht uitgedrukt.
  Ik heb veel respect voor jullie moed en doorzettingsvermogen.

  Tineke

  Geliked door 7 people

 3. Harry zegt:

  Compliment Helena voor jullie doorzettingsvermogen !
  Ik heb de laatste tijd verstek laten gaan , wat Pegida betreft , wegens enerzijds lichamelijke problemen en anderzijds door geen transport .
  Geen puf meer om alleen te reizen .
  Maar ik blijf het geweldig vinden wat jullie doen en steun je van harte !
  Ik wil je hiermee een hart onder de riem steken , jullie doen het prima !

  Geliked door 4 people

 4. wauso zegt:

  “Ik ben Pegida”.
  Het gezeik telkens tegen Pegida heeft me al lang geleden (misschien als eerste) doen besluiten om me af te melden als lid van GeenStijl !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Is mij ook opgevallen.
   Wat hebben die lui van Geen Stijl toch tegen Pegida?
   Zèlf hebben ze de moed niet om de straat op te gaan met anti-islam-propaganda!

   Like

 5. J.A. Kapteyn zegt:

  Mooi verslag. Geeft goed beeld van wat er in dit land ECHT aan de hand is: niets ontziend islamitisch gepeupel dat met intimidatie de overhand probeert te krijgen en ordehandhavers die niet adequaat optreden, de rellers daarmee volop ruimte gevend. Jammergenoeg krijgen maar weinig Nedsrlanders die werkelijkheid mee. Dit verslag zou velen de ogen openen. Wilders stelt Kamervragen. Dat wel. Hopelijk blijft hij op het thema hameren en worden meer en meer Nederlanders zich bewust van de ernst van de zaak.

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   ……….die werkelijkheid ……….\
   * *
   Veel Nederlanders hebben totaal geen benul hoe die lui in eigen land (………onze President Erdogan ? ? ) of het land van hun [groot]ouders behandeld zouden zijn geworden.
   En als ik reacties ( buiten dit blog ) lees, nog minder benul over Islam.

   Like

 6. jack black zegt:

  Het komt de dag daar word terug geschoten !
  Wij laten ons Europa niet van deze smeerlappen bezetten !
  Punt uit !
  Oprotten met deze islamtroep !

  Geliked door 2 people

 7. J. C. Th. Köhler zegt:

  “… de door ISIS in brand gestoken Jordanese piloot…”

  Kwam die piloot uit onze eigen Jordaan dan? Of was het een Jordaniër? En maar lullen en maar leuteren.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 8. kampersrene zegt:

  Een studie-bureel kreeg de opdracht een antwoord te zoeken op de vraag ” waarom zijn er zoveel jongeren die asiel zoeken in Nederland en Europa” Het antwoord …..was eenvoudig en begrijpelijk… ze willen niet naar de school om iets te leren en dit vanaf het eerste studiejaar ! Naar het voorbeeld van hun grooote profeet(1,80m)…want het schijnt dat die amper zijn naam kon schrijven…hij dicteerde zijn koran ,zoals Hitler zijn”” mein kamp “”aan… Hess liet opschrijven (aanvankelijk ging het boek over kamperen)……. jonge asielzoekers zijn feitelijk allemaal spijbelaars of schoolmoe

  Like

 9. fleckie zegt:

  Een heel. mooi verslag van die dag/ ondervinding,(zonder wrok verteld,) maar zo, dat men zichzelf bijna ‘lijfelijk aanwezig ‘voelde. En moedig blijven,!na dreigementen ten opzichte van ‘zichzelf (met hulp van diverse ‘pro vernietigings-partijen,..(welke, is waarschlinlijk bekend) de geïmporteerde. INTOLERANTE MEUTE,……tegemoet durfden te treden, als verdedigers van ONS *Europees land. *~*~*~*~*~*~*~

  Geliked door 1 persoon

 10. Republikein zegt:

  Prima verslag, was Trees ook aanwezig?

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Ik had willen vragen naar een rekening-nr om iets te doneren, maar heb zelf gevonden.
  Ik vind die mensen ontzettend moedig om DOOR-TE-GAAN en proberen de ogen van Nederlanders te openen voor islam-gevaar.
  Als ik sommige reacties ergens anders lees waar ze voor idioten etc worden uitgemaakt, ONBEGRIJPELIJK.
  Wat ook indruk op mij maakte, een foto die “Balkansky-Price” hier ergens op blog afdrukte.
  Dat was in Rotterdam, Charlois en je ziet al die z.g.n. nieuwe “Nederlanders” de politie, Pegida en de Nederlanders in het algemeen uit dagen daar niet te komen demonstreren.
  Waarom het indruk op mij maakte. Als kind heb ik daar in die buurten gewoond en dat Transformator-gebouwtje waar de nieuwe “Nederlanders” op staan te schreeuwen/uitdagen klom je als kind ook op, MAAR doodsbang voor plisie die je er weg kwam jagen.
  Ben er sinds jaren ’50 nooit meer geweest en de beelden van die schreeuwende meute Vreemdelingen !, komen mij heel onwerkelijk voor, MAAR HET IS HELAAS WEL DE WERKELIJKHEID………..
  Het gebouw waar al die nieuwe “Nederlanders” voor staan te schreeuwen/uitdagen is nu een moskeet, maar was vroeger ( jaren 50 ’60 ! ) het Parochie-huis van de R.K.-Kerk iets verder er achter.

  Hoop dit mag van Meneer Bron:
  * * *
  BANKREKENINGNUMMER:
  Het bankrekeningnummer van de Stichting Vrienden van Pegida Nederland, waar u als vriend of donateur, uw bijdrage naar kan overmaken is: NL66 INGB 000 809 7362 met de naam “Stichting Vrienden van Pegida” onder vermelding van “Vriend” of “Donateur” en uw emailadres. Dit voor toezending van nieuwsbrieven etc.

  Geliked door 2 people

 12. Dank voor het verslag. Pegida go!! Iedere keer als Pegida demonstreert, laten de ‘andere partijen’ (antifa, islam etc.) toch wel mooi zien, waarom Pegida demonstreert. Vraag me af waarom het OM het DNA van de niet aangevraagde demo van de ‘tegendemonstranten’ opeist!!

  Geliked door 1 persoon

 13. Koos Roegholt zegt:

  “Dit verbale geweld deed de commandant-van-de-dag wit wegtrekken en met een grimas op zijn onsympathieke gezicht”
  Lijkt me onnodig denigrerend naar de agenten die ons toch maar mooi hebben beschermd, met gevaar voor eigen leven, terwijl hun bazen veilig op het bureau zaten te “instrueren”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s