Zaterdag moet het rood-groene Berlijn het opmarsgebied voor Joden-vijanden uit heel Duitsland worden

Screenshot_58

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Aanstaand weekend wordt Berlijn weer eens het opmarsgebied voor Joden-vijanden uit heel Duitsland, wanneer aanhangers van het radicaalislamitische regime in Teheran ertoe uitnodigen om hun jaarlijkse Al-Quds-dag bij te wonen.

philosophia perennis

Op de Al-Quds-dag, een onbetwiste export-hit van de moellah-tirannie, wordt in de hele wereld ter afsluiting van de ramadan gesmeekt om een einde aan de “joodse bezetting” van Jeruzalem.

Haat op Joden en Israël

En hoewel het nieuws dat deze marsen doorspekt zijn van haat op Joden en Israël al lang zou moeten zijn doorgedrongen tot de autoriteiten van de Duitse hoofdstad, hebben die opnieuw toestemming aan hen verleend. Verleden jaar bijvoorbeeld werd openlijk tot de boycot van Joden opgeroepen, deelneemsters eisten “hou ermee op de Palestijnen datgene aan te doen wat jullie werd aangedaan [sic!]”.

Dat met zulke leuzen de Holocaust gebagatelliseerd en de georganiseerde miljoenenmoord op Joden door Duitsers en hun handlangers ontkend wordt, was in 2018 ook geen reden om de haatdemonstratie direct in het begin te ontbinden. Op de Al-Quds-dag laat Duitsland zien wat we moeten denken van de zondagse redevoeringen, die beloven dat er “bij ons” “geen plaats voor antisemitisme” zou zijn.

Dialoogmogelijkheden voor de Steinmeiers en Maasen van deze republiek

Onlangs feliciteerde de Duitse president Frank-Walter Steinmeier de Islamitische Republiek Iran met haar jubileum, minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas stuurde staatssecretaris Niels Annen naar het feest in de Berlijnse dependance van Teheran. “Wij hebben het openhouden van dialoogmogelijkheden met Teheran nodig”, aldus het Duitse motto. Zaterdagavond zullen er waarschijnlijk weer vlijtig dialoogmogelijkheden gecreëerd en bewaard worden.

Aanvulling: Duidelijker dan in de voorgaande jaren neemt nu ook de omstreden “Centrale Raad van de Joden” hierover het woord. De “Tagesspiegel” meldt”:

“Voorafgaande aan de Al-Quds-mars zaterdagavond in Berlijn heeft de Centrale Raad van de Joden in Duitsland een harder optreden geëist. Mocht de radicaalislamitische demonstratie, waarbij elk jaar wordt opgeroepen tot de vernietiging van Israël, niet verboden of verhinderd kunnen worden, dan zouden de autoriteiten strikte voorwaarden moeten uitvaardigen en overtredingen streng moeten bestraffen.”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in achterlijkheid, antisemitisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Berlijn, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Geschiedvervalsing, Groenen, hersenspoeling, Historie, Holocaust, Hypocrisie, Indoctrinatie, Iran, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nazisme, nieuw fascisme, Overheid, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

14 reacties op Zaterdag moet het rood-groene Berlijn het opmarsgebied voor Joden-vijanden uit heel Duitsland worden

 1. Hovawart zegt:

  De rood en groene Ampelmännchen (Duits voor: “het verkeerslichtmannetje”) een welbekend stukje sentiment uit de voormalige DDR voor de Berlijners, waarvan het groene mannetje loopt met een opgeheven arm, zal toch allejezus geen djellaba moeten gaan aantrekken? of een haakneus gaan krijgen.….

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Al-Quds-dag spreek je uit als wat het is : Al-kuts-dag, waarmee de deelnemers zichzelf al wegzetten als kötdeelnemers die deelnemen aan een köt mars.
  Om belediging van het vrouwelijk geslachtsdeel te voorkomen heb ik ö gebruikt inplaats van de u.

  Like

 3. D.DAY zegt:

  Alle moslims lachen zich een hoedje. Zij doen en zeggen waar ze zin in hebben, want zij weten dat er geen enkele sanctie vanuit enig overheid te verwachten is. Duitsland heeft een ‘schuldcomplex’ over wat ze de joden in de tweede wereldoorlog heeft aangedaan, maar de Duitse overheid laat toe dat joden beledigd en gehaat worden en niet meer veilig in hun eigen land over straat kunnen lopen. En dat allemaal door de massale islamitische immigratie. Een normaal denkend mens zou een relatie leggen tussen de immigratie-stroom en de toegenomen Jodenhaat. Maar daar durven ze in Duitsland (en ook in andere westerse landen) niet aan: blijkbaar zijn er op hoog niveau afspraken gemaakt over een ‘vrij verkeer van moslims naar Europa met behoud van eigen identiteit’ met als einddoel een islamitisch Europa. De consequenties voor de eigen bevolking spelen hierbij geen enkele rol. In zo’n wereld leven we nu en het zal alleen nog maar erger worden, tenzij er massaal gestemd gaat worden op partijen met een anti-islamitische agenda. Helaas hebben we bij de recente EP-verkiezing gezien dat het volk nog onvoldoende ‘wakker’ is!

  Like

 4. Marc zegt:

  “Wij hebben het openhouden van dialoogmogelijkheden met Teheran nodig”

  Wat staat hier anders dan ‘Wij zijn ongelooflijk laf en geven onmiddellijk toe aan de heilige ayatollah in Teheran!’??

  Mijns inziens alweer een motief voor autochtonen om de wapens tegen de eigen elite op te nemen.

  Geliked door 2 people

 5. Elena zegt:

  Dan duivelse dag dus

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Het land had in 2017 de hoogste levensstandaard in het Midden-Oosten. De levensverwachting behoorde in 2016 tot de hoogste in de wereld.[12] Israël is een hoogontwikkelde economie gelezen in wikipedia….als ge dat vergelijkt met de prestaties in de moslimlanden….dan…..zie je het verschil tussen beschaving en de middeleeuwen…..allemaal de schuld van hunne Allah en hun achterlijke profeet…

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘Houd ze kort en houd ze dom’, was ‘voorheen’ meestal de leus,( bij (financieel ‘kort houden’ is er vanzelfsprekend ,zeker voor opgroeiende jeugd geen ‘volwaardig’ voedsel aanwezig,! dus ‘achterblijven’! in lichamelijke + geestelijke ontwikkeling, ten opzichte van jeugd uit …’gegoede milieus’……..Omdat wij Nederlanders toevallig jeugd-consultatiebureaus konden ‘bereiken’, worden onze kinderen (meestal) gezond opgevoed?… en werden zodoende groter, dan de vorige generaties, maar ook de ‘geestelijke vaardigheden’
   gingen erop vooruit.(ik schrijf met opzet …..’GINGEN’. omdat er NU. een ommekeer gaande is! Waardoor alleen nog bepaalde groepen zich KUNNEN. of. mogelijkheden hebben zich ‘verder’ te ontwikkelen.?!……………… wat te denken van. de. al bij de ROMEINEN gebruikte opmerking…..’.’Geef. ze. brood. en. geef. ze. spelen”…..Dan wordt hun tijd van i.p.v.studeren , ingenomen voor dom?vermaak, dus…geestelijke ontwikkeling staat eigenlijk stil, met als resultaat…….diegenen met behoorlijke studie achter de rug, staan dan wel boven de …………gangers!!!
   En waar gaan we dat al zien?!!! ( secretaressen , in ziekenhuizen, etc. …Loketten bij gemeentehuizen, en woningstichtingen, etc.,…….( terwijl de ‘pleziergangers’ . zich mogen presenteren in…. sociale. ‘voorzieningszaken’. -~*~*~*~*~*~*~*

   Like

 7. Hovawart zegt:

  “Motorclub Hells Angels wordt mogelijk verboden. Dat heeft de rechtbank in Utrecht bepaald. Reden is de verheerlijking en het faciliteren van geweld en misdrijven. De motorclub houdt volgens de rechtbank een cultuur in stand die steeds opnieuw leidt tot geweld.” dit is vast een opmaakje voor het verbieden van de Islam, een cultuur die al Eeuwen geweld en misdrijven verheerlijkt.

  Like

 8. Dit is typisch het Europa van spitzenkandidaat praatjesmaker Frans Timmermans en zijn zogenaamde socialistische kiezers ;de fascistoïde islam is een ware verrijking voor hun linkse cultuur !!!I
  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!

  Like

 9. boorzalf zegt:

  Een internationale terreur dag tegen Israël. Dat zal wel weer een gezellig feestje worden. Misschien moeten we ook maar weer de winterwende gaan vieren.
  21 december heeft de kortste dag en de langste nacht van het jaar. Al duizenden jaren wordt de winterende in vele culturen op het noordelijk halfrond als feest gevierd, omdat dit solstitium het moment bepaalt waarop het licht na een periode van duisternis en verwijdering, als het ware rechtsomkeert maakt en de dagen weer gaandeweg beginnen te lengen. Soms werd een brandend wiel of rad gebruikt, dat de zon symboliseerde. Het midwinterse lichtfeest stond onder meer bekend als yule of joelfeest. Het is een feest van veel licht en vuur, en liefst met heel veel brandende korans om de boze geest van de duisternis genaamd allah te verdrijven.

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Deze rood-groene Duitsers lijken me waardige opvolgers en uitvoerders van het politieke testament dat Adolf Hitler op 29 april 1945, een dag voor hij zelfmoord pleegde, schreef! Deze zin betreffende de joden ging ongeveer zo:

  “Boven alles verplicht ik de leiding van het land en haar dienaren om de rassenwetten zorgvuldig na te leven en tot het onbarmhartig bieden van weerstand aan hen die de gehele wereldbevolking vergiftigen, het internationale jodendom.”

  Zowel links extremisten, rechtsextremisten en de moslimextremisten voeren feitelijk precies uit wat Hitler zo graag wilde en wat zou hij in zijn graf hebben gelachen als hij zag dat het antisemitisme weer springlevend is geworden! Helaas is het antisemitisme net zo oud als de joden zelf en gewoon onuitroeibaar daar de joden altijd werden gehaat om hun ras, godsdienst, financiën en het idee dat zij de wereldheerschappij nastreefden!
  Dat uitschot dat daar in Berlijn gaat demonstreren zijn gewoon neo-communisten die ZELF tjokvol antisemitisme zitten en het lucratiever vinden om de joden te benadelen dan dat ze hun geliefde “islamieten” zullen verjagen! Laten al die extremisten elkaar maar om zeep gaan helpen! O zo!

  Like

 11. Jan zegt:

  Ook Trudeau haat Joden en dus krijgen de antisemieten al vroeg vrij spel

  Like

 12. Jan zegt:

  antisemitisme in Merkelstan

  Like

 13. Eigen volk eerst zegt:

  Wat een schande! De Jodenhaat geëtaleerd in het land dat in WO2 een ware Joodse genocide in Europa heeft veroorzaakt?
  Deze genocide die tegenwoordig uit alle macht wordt goedgepraat en gebagatelliseerd.

  In wat voor smerige wereld leven we eigenlijk?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s