De domheid van ‘religie’ in beeld

Screenshot_71

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Laat ik met een stukje persoonlijke geschiedenis beginnen. In mijn werkzame leven hield ik mij bezig met diverse onderzoeken in gedragswetenschap, al dan niet als teamlid, om de capaciteit van mensen te stimuleren en – ook voor henzelf – beter te benutten. Net als iedere werknemer in een bedrijf was ik slechts een schakel. Nu echter, in ruste, vind ik het nog altijd een uitermate interessante materie, voor wat betreft de drijfveer tot bepalend menselijk (en dierlijk) gedrag, en om deze te blijven observeren en proberen te begrijpen. Veelal tijdens een onschuldig gesprekje op straat, langs de kant van het sportveld of bij feestjes. Vooral de laatste zijn interessant, omdat men na wat alcoholische versnaperingen wat losser en eerlijker is in zijn kijk op de wereldproblematiek en navenante onderwerpen. Ik beschrijf echter uitsluitend wat deze mensen mij ZELF vertellen. Het betreft dus niet MIJN eigen stelling, hooguit een conclusie.

Achteraan aansluiten

Ik schrijf met regelmaat over de in mijn ogen volkomen dwaasheid van de Midden-Oosterse ‘religies’ die er, mijns inziens volledig bewust, van klein kind af aan in geramd worden en daarmee voor mij gelijkstaan aan pure hersenspoeling, indoctrinatie en derhalve geestelijke c.q. psychische mishandeling. De term dat de ‘bevrijding’ voor ‘gelovigen’ na de dood komt, klinkt dan ook niet meer dan logisch als u uw leven lang in een ‘religieuze´ dwangbuis gevangen heeft gezeten. Zo bezien is elke dood (na de ‘heilige’ hel op aarde) een ware bevrijding. Daar krijg ik vanuit ‘religieuze’/van jongs af aan gehersenspoelde hoek uiteraard veel commentaar op. Zowel van zogenaamd barmhartige ‘alles vergevende’ christenen als vanuit zich hier onder een Nederlandse naam voordoende moslims. Alle haat en andersoortige opmerkingen aan mijn adres raken mij echter totaal niet, sluit u maar achter in de rij aan. Ik probeer u slechts te laten inzien dat u belogen en misbruikt wordt door eveneens gehersenspoelde MENSEN die middels die betreffende gemeenschap (verworven) macht over u willen hebben en u ‘in het gareel’ willen houden! U kunt dus NU al vrij zijn als u daar zelf voor kiest. U hoeft er alleen maar zelf voor na te gaan denken. Daar wordt u geen slechter mens van!

Vooruit dan, voor de laatste keer

Een paar jaar geleden had ik een met ‘god’ gehersenspoelde criticaster die alles wat ik schreef – het maakte niet uit waar het over ging – belachelijk maakte omdat HIJ elk woord van ‘god’ gelooft en het klaarblijkelijk als zijn plicht zag mij als ‘heiden’/barbaar zelfs te moet bestrijden. Ik was dom, en weet ik al niet wat nog meer, omdat ik volgens hem geen verstand had… Uitsluitend omdat ik WEL vrij ben om helder na kan denken en zeg dat ‘god’ niet bestaat EN derhalve ‘god’, anders dan aan het begin van een zin, niet met een hoofdletter wens te schrijven. In de wetenschap gelooft men uitsluitend wat onomstotelijk is bewezen en verwijst men zwets-verhalen, hoe prachtig verzonnen ook, naar het land der fabelen als er geen greintje bewijs van te overleggen is, en zo ook ikzelf. Op de vraag om met het keiharde bewijs van ‘god’s’ bestaan te komen, krijg ik slechts psalmen en Bijbelteksten of ‘aanbevolen’ boeken die ik dan maar eens zou moeten lezen. Maar dat is geen bewijs, dat zijn door een mens (!) verzonnen/verdraaide/aangepaste en opgetekende hersenspinsels waarbij elke ‘schrijver’ zijn eigen kijk op de ‘wetten’ manipuleert en aanvult. Niets anders dat wanneer u een verhaaltje aan het begin van een lijn vertelt en aan het eind vraagt wat er nog van over is gebleven… Ook op de vraag waarom ‘god’ de islam dan naar Europa heeft gestuurd, blijft het nog altijd oorverdovend stil! Maar ‘god’ heeft het toch zo goed met u voor, waarom laat hij dit dan allemaal gebeuren? O.a. deze betreffende meneer heeft toentertijd geprobeerd mij hier weg te krijgen, want alles wat hun ‘geloof’ namelijk bekritiseert of durft te betwisten, moet uitgeschakeld worden. Of het nu het christendom of de islam betreft. Ik heb de man toen één keer de persoonlijke aandacht gegeven waar hij al een tijdje om vroeg en het resultaat was dat hij toen uit zichzelf is verdwenen. Nu lijkt hij echter terug te zijn onder de naam om alsnog zijn ‘heilige’ wraak te halen? Komisch genoeg lijkt hij deze keer dan een toepasselijkere naam voor zichzelf gekozen te hebben. Zijn kopieer/plak en schrijfwijze echter is overeenkomstig. ZELFS (!) compleet met een enkele tikfout die er bij mij wel eens insluipt, omdat ik soms met mijn pink-knokkel onbedoeld een tablettoets te veel raak. Hij heeft zich zelfs het snot voor de ogen gezocht om iets over mijn privéleven te vinden (met welk doel laat zich raden) en snottert nu dat hij niets kan vinden omdat ik mijn geliefden goed afscherm. Kijk meneer, toch nog even persoonlijke aandacht. Advies: koop eens een zakdoek.

In beeld: Een goede moslima

Op NPO2 het programma “Een goede moslima”, waarin Frans Bromet middels uiterst scherpe vragen de onvoorstelbare naïviteit en onderdrukking van moslima’s in beeld brengt. Het benadrukt het dominerende, overheersende gedrag van de moslimman (gemeenschap) ‘uit naam van Allah’. Ik zal u alle banaliteiten en naïviteit besparen. Daarvoor zou u het programma zelf moeten terug kijken, maar het beschrijft in loepzuivere shots hoe de Midden-Oosterse ‘religies’ werken. Alles gericht op de man met de vrouw als ‘ondersteunend’, volledig geïndoctrineerd EN geïntimideerd onderdanig wezen. Wanneer komt het programma “Een goed MENS zijn”? Dat lijkt me waardevoller dan een goed ‘gelovige’ zijn in al zijn/haar zowel psychische – alsmede lichamelijke – gevangenschap met alle verboden, discriminatie, uitsluiting, verminking, bewust afkerig houden van anderen en de zogenaamd ‘heilige’ geweldsexcessen uit naam van ‘de schepper’…

In beeld: Pegida

Over geweld gesproken: Ik begrijp de doelstelling van de Pegida-protesten (uit angst voor de razendsnelle verbreiding van de extremistische islam binnen Europa) heel goed, maar de keuzes die Pegida maakt om met ramadan varkensvlees voor een moskee te gaan roosteren, ontgaat mij compleet. Wat wilt u hiermee aantonen? Dat de islam ‘religieuzen’ gewelddadig zijn? Dat ze in het openbaar midden op straat met het met Allah-gehersenspoelde voorhoofd op de straatstenen liggen en daarmee meer en meer Midden-Oosterse toestanden afdwingen? Dat zij uw vreedzame protest met geweld verstoren? Ik keur dit achterlijke geweld uit naam van Allah absoluut af, maar ik vind uw protestkeuze wel neigen naar uitlokking. Wrijf ze gewoon in dat ze hier – heel hypocriet en volledig tegen Allah’s ‘wil en wetten’ – al decennia lang (!) op miljoenen jaren oude varkensgrond leven en elke dag middels het voedsel en water varkens-DNA tot zich nemen. Dat is een stukje gratis Europese geschiedenisles voor moslims in Europa. Het enige wat u nu bereikt, is dat er NOG meer Turkse vlaggen als land-veroverd-markering in de straten komen en de toch al niet geringe, vanuit het Midden-Oosten aangewakkerde, haat van deze zonder lontje geboren ‘medelanders’ op de gewone Nederlander toeneemt.

Het ontstaan van ‘religies’, hoe ‘goed bedoeld’ ook, komt 9 van de 10 keer voort uit kleine, uitermate dwangmatig dominerende sektes, die op hun beurt zijn voortgekomen uit zogenaamd ‘heilige’ dromen van veelal psychotische mensen en hun fan-schare. Uitgegroeid tot grote ‘religies’ zijn ze heden ten dage verworden tot discriminerende, gewelddadig overheersende, op ‘geloof zuiverende’ machtsmisbruik systemen. Echter, als het zogenaamd ‘religieus’ is, is alles ‘heilig’ en klaarblijkelijk toegestaan…?

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Religie. Bookmark de permalink .

31 reacties op De domheid van ‘religie’ in beeld

 1. Republikein zegt:

  Bromet, van man bijt hond?
  Goed stukkie Schilder, mijn idee.
  Toch wel prettig, talent voor schrijven!

  Like

 2. Drs Piet Snot zegt:

  Ik heb wel iets geraakt bij jou enkel omdat ik aan je titel twijfelde van Drs.
  Je hebt het er nog steeds over.
  Mooi zo. als je er maar rekening mee houd, dan heb ik het niet verkeerd gedaan dus.
  En ondertussen mij ook nog van alles en wat in de schoenen probeert te schuiven.
  Lekker objectief weer bezig voor een onderzoeker, vind je dat zelf ook niet.
  Daar lach ik toch om, had je dat nou nog niet door.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Dat jij je zo drukt maakt als iemand zich een titel aan-meet ?
   Kan er niet warm of koud van worden. Dat “Drs” betekent gewoon “Docto Andurs”, dus gewoon iemand die anders is, niet in de maat loopt met een ander, zijn eigen ideeën heeft etc.
   Ik zou vroeger in m’n NL-jongere leven mijzelf ook een [kleine] titel hebben kunnen aanmeten.
   Dat was dan eind jaren ’50
   Maar die titel moest je toen aan ’t einde van je naam zetten en in verband met mijn NL-[achter]naam zou dat een beetje
   Eigenaardig zijn geweest.
   Heb er dus maar van afgezien…………..
   Je wilt tenslotte niet steeds mensen spottend horen praten over je “Berging”.
   Een berging noemen ze in NL toch zo’n schuurtje achter de huizen ? ? ?
   ( p.s. Ik hqd geen idee dqt de Heer Doctorqndus Schilder jou er,ee bedoelde § 0 00

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Doctorandus in Nederland.
    In Nederland betreft het een academische titel die men verkrijgt na het behalen van het doctoraalexamen aan een Nederlandse universiteit, dit na meestal vier of vijf jaar studie. In strikte zin impliceert de term ‘doctorandus’ dat de academische carrière nog niet is afgerond, maar slechts een tussenstap is naar de titel van doctor. In de meeste gevallen werd na het behalen van het doctoraalexamen de universitaire studie als afgesloten beschouwd (men was ‘afgestudeerd’) en begon de ‘doctorandus’ met zijn maatschappelijke carrière.

    Ik zet toch ook niet voor mijn naam, dat ik op school 4-5 jaar me best gedaan heb, wat trouwens veel langer is dan 4-5 jaar).
    Plus alle beroepen die ik dan zou zijn na afloop.
    Dat wordt dan wel hele lange vermelding voor mijn naam, elektricien, opticien(ook niet afgemaakt), muzikant, allround technisch monteur Piet Snot, wordt het dan.
    Zou dat indruk maken op iemand, denk je.
    Uiteindelijk is Drs niet meer dan het niet volledig voltooiden van een opleiding/ studie waar je dan mee pronkt.

    En Delamontegne, ik kan uitstekend lezen waar en wanneer iemand iets bedoeld of iets probeert te vertellen.

    Like

 3. leefbarbaar zegt:

  De schrijver miskent de verdiensten van Pegida. Je kunt moslims niet echt wijzen op hun gedrag, want enig debat is niet mogelijk en ze hebben hun eigen taal, cultuur en media.
  Een beetje provoceren doet wonderen: miljoenen hebben nu weer gezien hoe gewelddadig de gastarbeider wordt van een speklapje, hoe Turks en Marokkaans ze zijn gebleven. En hoe justitie meet met 2 maten. En hoe onze grondwet wordt geschonden, door opvreters, die hier geen dag zouden zijn zonder de bescherming die onze grondwet biedt.
  Respect voor Pegida.

  Geliked door 10 people

 4. delamontagne zegt:

  Geloofsdwang ? van alle tijden………….

  Geliked door 2 people

 5. droevige mof zegt:

  Niet te vergeten de nieuwe groene klimaatreligie. Ze hebben al een vrijdaggebed, een kinderkruistocht en een heilige Greta.
  En ze zijn op weg om net zo brutaal dogmatisch te worden als de communistische nepreligie. De slachtoffers van Stalin en Mao worden geschat op 100 miljoen.

  Geliked door 5 people

  • guusvelraeds zegt:

   De slachtoffers van de groene religie zullen een veelvoud zijn van die van Stalin, Hitler en Mao bij elkaar opgeteld. Tenminste als deze waanzin zich doorzet en in Nederland hebben we dat inmiddels gedaan met de nog even vlug vals democratisch geforceerde ¨klimaatwet¨. Een geluk is dat de aarde zelf massa’s CO2 produceert want als we de klimaat malloten hun zin geven zal over de hele aarde elk groen blaadje wegkwijnen en wordt het bevolkingsoverschot in Afrika op natuurlijke wijze opgelost.

   Geliked door 3 people

   • droevige mof zegt:

    Het klimaatspektakel is de gerichte verspreiding van angst, zoals bijna alle religies doen met hun apocalypsen. Nieuw is echter de schande dat kinderen en adolescenten als doelgroep worden gefunctionaliseerd.
    En opnieuw zijn het leraren die zich beschikbaar stellen als propagandisten. Op enkele prijzenswaardige uitzonderingen na, waren in Duitsland leerkrachten altijd de beste vertegenwoordigers van de heersende socialistische ideologieën geweest, of het nu gaat om het nationaal-socialisme of het staatssocialisme à la DDR.
    Elke natuurkunde- of biologieleraar is in staat om het onderwerp CO2 en klimaatverandering in de vakliteratuur te onderzoeken. Het resultaat kan alleen maar zijn dat de door de mens veroorzaakte klimaatverandering niet meer is dan een werkhypothese.
    De eerlijkheid gebiedt dat dit aan de kinderen wordt meegedeeld.
    In plaats daarvan wordt de campagne van de Nieuwe Wereldorde gevoerd.

    Geliked door 4 people

 6. Bezorgde burger zegt:

  Geachte Drs Schilder. Ik ben zelf christen en geloof in de bijbelse verhalen, in de Here Jezus en dat Hij ons heeft verlost van onze zonden.
  Ik ga dus niet vrijuit, heb ook mijn tekortkomingen en heb ook dingen in mijn leven gedaan die ik beter niet had kunnen doen. Ik geloof dat de Here Jezus mij deze zonden vergeeft omdat ik gelovig ben.
  Misschien is het u al opgevallen, ik spreek over mijn persoonlijke relatie met de Here Jezus.
  Ik leg een ander niets op. Ik wil een ander ook nergens van overtuigen want tegelijkertijd vind ik dat mensen vrij moeten zijn in de keuzes die ze in hun leven maken.

  Dus ik snap niet dat u zo hard uithaalt naar christenen, hen over dezelfde kam scheert als moslims en hen klaarblijkelijk als een bedreiging ziet.
  Als ik voor mezelf mag spreken: ik accepteer uw mening en ik ben een en al oor als u vanuit uw vakgebied ons iets kunt bijbrengen om ons te verdedigen tegen ongewilde veranderingen in onze samenleving. Maar het siert uw aanzien niet als u uw gesprekspartner probeert te beledigen.
  Ik ben dan ook benieuwd waarom u vanuit uw vak als gedragswetenschapper zulke botte uitspraken doet.

  Geliked door 5 people

  • Jan zegt:

   Schilder denkt dat hij boven ‘het plebs’ staat, draagt wel de hamer van Thor om zijn nek * (zou vrijheidssymbool moeten voorstellen en dan te weten dat de Vikingen moorden, verkrachten en slavendrijvers waren), dat dan weer wel en wil ook graag door de westerse, lees, Joodse wetten (die hij minacht (zie boven) beschermd worden, tja, dat dan weer wel.
   * https://ejbron.wordpress.com/2018/05/31/symbool-van-de-vrijheid/
   Schilder heeft zoals je waarschijnlijk wel eerder hebt bemerkt, een kinderlijke kijk op het christendom, wist niet dat je als Jood het woord God niet uitspreekt en schrijft maar omschrijft en dat het met een kleine letter wordt geschreven omdat het Hebreeuws geen hoofdletters heeft, en Schilder ontgaat het dat moraal en ethiek in het christendom en Judaïsme centraal staan.

   Maar met al dit soort zaken moet je een Schilder die graag een ander de les leest, niet lastig vallen

   Geliked door 3 people

   • Piet Snot zegt:

    Ik vraag me hoe iemand zichzelf onderzoeker durft te noemen wanneer je tegelijk ook zwaar bevooroordeeld bent.
    En als je trots overal Drs voor zet, dan heb je zeker het idee dat je boven al die plebs staat.
    Vandaar ook dat ie andere graag even de les leest.
    Ik denk dat hier ook wel reageerders te vinden zijn die er een flinke studie op hebben zitten en wat bereikt hebben en misschien ook wel een titel gehaald hebben, maar die hoor je daar nooit over.

    Geliked door 3 people

  • 65bennie zegt:

   Helemaal mee eens.

   Geliked door 3 people

 7. Lilith zegt:

  Wat wij nu benoemen als religie was ooit een weg, die door elk lid van de gemeenschap werd bewandeld en geleefd. Vanaf de komst van jodendom, christendom en de jongste en domste loot aan de verwelkte boom van Wijsheid, de islam. Het is een innerlijke weg (vetgedrukt). Tegenwoordig wil de mens alleen een uiterlijke weg gaan, ook en vooral de Deugmensen die vooral willen deugen o.g.v. klimaatreligie en voor de ogen van de ánderen’.. De Waarheid over De Mens en zijn afkomst is nog altijd te vinden maar je moet wel eerst ZOEKEN en het heeft alleen met JOU te maken. Schilder heeft geen ongelijk en Bezorgde Burger ook niet. Lollig toch?? Denk na mensen en zoek die waarheid over jou!!

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Hadden al die mensen dan vroeger een keuze in wat ze geloofden?
   Geloofde je niet, werd je als paria behandeld of desnoods verbannen.
   De bakker zou je geen brood meer verkopen omdat je niet gelooft.
   En wat mijn afkomst is, daarvoor moet je bij mijn ouders zijn die op een mooie dag besloten hebben om er een nakomeling bij te schoppen op deze wereld.
   En daar zat geen pastoor naast om er een goedkeuring aan te geven.

   Geliked door 2 people

 8. Elena zegt:

  Het geloven in YEHOVAH ,Yesuah, (God ,Jezus) vertaald is geen religie dat is een persoonlijke ontmoeting hebben met HEM, YEHOVAH haat religie, de mensen hebben er allemaal naampjes aan gegeven helaas, vandaar die verwarring, en ook hun eigen zienswijze gegeven hoe te leven, kijk naar de paus en zijn gevolg en kijk naar de moslims zij dienen allah dat is niet YEHOVAH dat is de duivel, dat is zo niet de bedoeling van YEHOVAH allemaal menselijke gedachten, allemaal eigen verzinsels,de enige opdracht die wij moeten brengen aan de mensen is de liefde die YEHOVAH heeft gegeven doormiddel omZijn Zoon te geven aan de wereld opdat een ieder die in Hem gelooft niet verloren ga maar eeuwig mag leven, die boodschap is onze opdarcht en niets anders, meneer Schilder ik hoop voor u voordat u voor eeuwig uw ogen sluit YESHUA mag ontmoeten en Zijn liefde mag ervaren. Blssing day.

  Geliked door 2 people

  • Shabbatsv. zegt:

   Zo is dat Elena !

   Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Ben jij een jehova, je klets wel net zo.
   En dat idee heb ik nou helemaal met de reactie van Lilith hierboven.

   Like

  • Harry zegt:

   Wat een onzin lees ik hier .
   Een “ontmoeting” met YEHOVAH is een ontmoeting met de duivel ?
   Een ontmoeting met Yesuah , dát is pas de ware !
   Altijd één op één ontmoetingen natuurlijk , zónder getuigen .

   Ik droom ook wel eens , vannacht nog , over een heerlijke meid met lang donker haar en een kale muts .
   Maar als je dan wakker wordt , is de hele illusie wég !
   Weer gewoon de realiteit , twee voeten op de grond !
   Maar niet bij jou , daar blijft ie hangen .
   Dan wordt het tijd om deskundige hulp te zoeken .

   Niet dat ik iets tegen het jodendom heb , overigens .
   Maar yeshua is me vijf bruggen te ver .

   Dan lees ik : “ allemaal menselijke gedachten , allemaal eigen verzinsels “ etc .
   Steek de hand eens in eigen boezem , met je menselijke verzinsels .
   Zie je nou niet wat voor tweedeling dit soort onzin dat jij hier opvoert teweeg brengt ?
   Yehova , Yeshua , de duivel , satan , god , jezus , allemaal hersenschimmen die leiden tot hersenschimmels .
   Dan doen je hersenen het niet meer , je kunt enkel nog waanideeën volgen , niet meer normaal nadenken .
   Niet gelovigen zijn er heilig van overtuigd dat vele gelovigen volkomen het spoor bijster zijn !
   Ze leven in een soort parallelle droomwereld vol waanideeën !
   Voor de strijd tegen de islam hebben we geen donder aan dat soort sterrenkijkers .
   En maar wachten en maar hopen dat een verzinsel uit de lucht te hulp zal komen .
   Het gaat NIET GEBEUREN !
   Dit grenst toch aan hallucinaties ?

   Stop nou toch eens met ons te bestoken met dit soort onzin !

   Geliked door 1 persoon

 9. Piet Snot zegt:

  Ik kom er trouwens net pas achter dat het Hemelvaartsdag is vandaag.
  En dan komen die Urker visboeren niet, dus geen vis voor mij vandaag.
  Omdat verder alle winkels gewoon open zijn, had ik het nog niet door.

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Hartstikke toffe gasten trouwens die Urkers.
   Ik had ‘m zo’n rond speldje gegeven, met iets van, Proud of Isreal, er op en nog iets.
   De man heeft het altijd over Israel als dat even kan, en doet veel aan goede doelen daar.
   Kwam hij vertellen dat hij de week erop de ambassadeur van Israel zou ontmoeten, en dat hij dan speciaal dat speldje op ze pak gaat spelden.
   Dat vind ik nou weer leuk.

   Geliked door 6 people

  • Nemesis zegt:

   Hier op Hemelvaartsdag vieren de heren der schepping Vatertag, vaderdag dus. Zoiets als moederdag, maar dan anders. Ze trekken er in clubjes op uit, met een karretje vol met drank, doen iedere kroeg aan en komen uiteindelijk stomdronken weer eens thuis aan.

   (Zou zo’n feestje niks voor onze iftarpolitie zijn, lol)

   Geliked door 1 persoon

 10. Elena zegt:

  Hi Piet snot, nee ik ben geen jehova getuigen want dat is ook een religie, als je een beetje op de hoogte bent van DE BIJBEl dan weet je precies waar ik het over hebt, YEHOVAH is de juiste naam van GOD als je de juiste Bijbel vertaling leest kom je daar achter Yeshua is de juiste naam van JEZUS,het zijn de Hebreeuwse namen . Blessing day

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Kijk, daar begint het al mee, je moet wel de goede vertaling hebben.
   En aangezien elke stroming ze eigen vertaling heeft, wat is dan de goede.
   Ik heb wel eens zitten bladeren en wat zitten lezen in RK bijbel, toen ik wat jonger was.
   Kan mij niet herinneren dat ik het tegen ben gekomen.
   Een protestant zou gruwen van een RK bijbel, en andersom.
   Dus welke is er nou de “waarheid” in wat de goede vertaling is.
   Elke stroming heeft daar weer een andere mening over.
   En ze kunnen mekaar allemaal onderling niet zien of luchten, vanwege niet de juiste vertaling.

   Like

 11. Ton Ruygrok zegt:

  Pegida en hun acties daar kan een mening over zijn.., persoonlijk heb ik respect voor deze mensen.., kijk.., die Allah gangers/ gangsters gedragen zich als verwaande en verwende kinderen .., het is kruidje roer niet aan .., in bijv. Ons NL wonen nog een hand vol Joden .., prima toch.., die mensen hebben hier ongestoord kunnen wonen.., tot dat de groep Allah aanbidders groter en groter werd.. , en weer hebben ze geen leven .., ze worden gescholden, keppels van het hoofd gerukt alles moet bewaakt worden .., dankzij die Allah gangers/gangsters.., het is toch wel duidelijk dat zij de Nieuwe Nazi’s zijn.., zie hoe ze reageren .., dat deden Hitlers bruinhemden ook.., en altijd dat eeuwige gehuil dat zij gediscrimineerd worden.., zij zelf doen niet anders .., en je hoeft hier niet te wonen.. , maar weggaan nee nooit meer.., Allah werkt als het gif van een slang en zal onze samenleving zo als wij die kennen verlammen en vernielen.
  Je ziet onze samenlevingen al verstijven het gif doet gestaag zijn werk.. , die paar Pegida’s worden verguisd.., en voor de ..Barbaren.., van Allah is toch wel begrip …, jaa.., Angst…,
  A.Ruygrok, Monster.

  Geliked door 4 people

 12. Tistochwat zegt:

  Een paar jaar geleden had ik een met ‘god’ gehersenspoelde criticaster die alles wat ik schreef – het maakte niet uit waar het over ging – belachelijk maakte omdat HIJ elk woord van ‘god’ gelooft en het klaarblijkelijk als zijn plicht zag mij als ‘heiden’/barbaar zelfs te moet bestrijden.

  (…)

  Op de vraag om met het keiharde bewijs van ‘god’s’ bestaan te komen, krijg ik slechts psalmen en Bijbelteksten of ‘aanbevolen’ boeken die ik dan maar eens zou moeten lezen.

  (…)

  O.a. deze betreffende meneer heeft toentertijd geprobeerd mij hier weg te krijgen, want alles wat hun ‘geloof’ namelijk bekritiseert of durft te betwisten, moet uitgeschakeld worden. Of het nu het christendom of de islam betreft. Ik heb de man toen één keer de persoonlijke aandacht gegeven waar hij al een tijdje om vroeg en het resultaat was dat hij toen uit zichzelf is verdwenen. Nu lijkt hij echter terug te zijn onder de naam om alsnog zijn ‘heilige’ wraak te halen? Komisch genoeg lijkt hij deze keer dan een toepasselijkere naam voor zichzelf gekozen te hebben. Zijn kopieer/plak en schrijfwijze echter is overeenkomstig.

  (…)

  Hij heeft zich zelfs het snot voor de ogen gezocht om iets over mijn privéleven te vinden (met welk doel laat zich raden) en snottert nu dat hij niets kan vinden omdat ik mijn geliefden goed afscherm. Kijk meneer, toch nog even persoonlijke aandacht. Advies: koop eens een zakdoek.

  Doelt u met bovenstaande passages op “Piet Snot”, heer Schilder?
  Dat zou dan nergens op slaan, want “Piet Snot” heeft niets met Bijbelteksten en “Piet Snot” wil al helemáál niet bewijzen dat God bestaat (ik schrijf ‘God’ wél met een hoofdletter).

  https://woordenlijst.org/#/?q=God

  https://woordenlijst.org/#/?q=Bijbelteksten

  Geliked door 2 people

  • Piet Snot zegt:

   Dat weet ik wel zeker dat hij mee hier bedoeld.
   Koop eens een zakdoek, lijkt mij wel duidelijk genoeg.
   Hij heeft naam overgang van BertG. naar Piet Snot gemist, omdat ik dat beter vond passen, vanwege de positie die wij hier nog hebben als Nederlander.

   En zo een goede onderzoeker is het nou weer niet.
   Zwaar bevooroordeeld.

   Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Ik had ook vermeld dat er onder zijn Drs naam niks te vinden was op internet.
   Dat is, al gezocht hebben in mijn privéleven.
   Ik heb enkel wat onderzoek verricht of er misschien iets bekend zou zijn als je zo baanbrekend bent.
   Dat mag toch, daar hebben we internet voor.

   Geliked door 3 people

 13. Voor mij hoeven die provocerende acties van Pegida ook niet. Vind ze nogal kinderachtig. Pegida kan zich beter storten op de Domme Naïeve Kaaskoppen. Ze proberen wakker te schudden en proberen te overtuigen dat we op rampkoers liggen met de islam. (ik verdom het om dit met een hoofdletter te tikken) De Kaaskoppen hebben de Omvolking / Verrijking aan zichzelf te danken! Er wordt al 40 jaar gewaarschuwd (!) en nog wil het niet indalen! Zo’volk verdient het om ten onder te gaan! AllahMeHoelah!

  Like

  • Piet Snot zegt:

   HALLO, heb jij wel opgelet?
   Nou nog niet duidelijk genoeg hoe agressief die mossels reageren op een speklapje.
   De beelden lijken mij duidelijk genoeg hoe agressief ze reageren.
   Want meer is eigenlijk niet de bedoeling, een BBQ houden in de buurt.
   Dat mag iedereen volgens mij.
   En ze hebben er zelfs nog vergunningen voor aangevraagd.
   Wat is daar dan provocerend aan? Je heb een vergunning.

   Geliked door 1 persoon

  • Peter Rissing zegt:

   Iets is alleen provocerend als het als provocerend wordt ervaren. Hoewel provoceren meestal een negatieve connotatie heeft kan het ook positief zijn door zaken te verduidelijken. Dat is in het recente voorval met Pegida het geval.
   Pegida heeft duidelijk gemaakt dat -ongevraagd- de islamitische mores en wetgeving duidelijk wortel heeft geschoten in onze samenleving. Een verandering die ons bestaan en onze mooie Westerse cultuur en rechtsorde steeds ernstiger aantast en uitholt.
   Waar dat toe zal leiden kan men het beste aan de paar overgebleven joden en christenen (als die er nog zijn en durven te praten) in de islamitische landen vragen.
   Naast de brutaliteit van de moslims om met geweld onze NLse rechten te vertrappen, heeft Pegida ook duidelijk gemaakt wat de onderliggende agenda van het OM en het grootste deel van onze volksvertegenwoordigers is.
   Ik zeg dus “Dank je wel Pegida voor deze actie”.

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s