EU-VERKIEZINGEN: West-Europa koos voor euthanasie

Screenshot_98
Emmanuel Macron en Marine Le Pen.

(Door: Guy Millière – Vertaling: “delamontagne”)

De resultaten van de Europese verkiezingen zijn over het geheel genomen verschrikkelijk.

Ten eerste: De wilskracht van de soevereine nationalistische bewegingen, die over het algemeen als “populistisch” worden aangemerkt, wordt over geheel Europa waargenomen. Deze bewegingen hebben verschillende nuances, maar zijn [nog] niet sterk genoeg om echt mee te kunnen tellen.

Maar het is ook belangrijk om te zien dat in Italië de Lega van Matteo Salvini een opmerkelijke progressieve vooruitgang meemaakt, dat in het Verenigd Koninkrijk, dat geconfronteerd werd met de rampzalige politiek van Theresa May, Nigel Farage terugkeerde in de politiek en zorgde voor een “Brexit-Partij”. Die zal dan weer moeten verdwijnen als de Brexit een feit is! In België Vlaams Belang en in Frankrijk het Rassemblement National dat opkwam en haar status als eerste partij vestigde.

Ten tweede: Een andere politieke kracht wordt in heel Europa waargenomen, die van de Groenen. Die zijn overal het gezicht van extreemlinks en zij houden zich niet zozeer bezig met natuur/milieu, maar zij nemen de meeste thema’s betreffende immigratie, multiculturalisme  en een antiwesterse houding aan, zijn zeer anti-Israëlisch en anti-Amerika en staan heel open voor allerlei islamitische thema’s.

Als ze al over natuur spreken, nemen ze een zeer vijandige houding aan tegenover economische ontwikkelingen, vrij ondernemerschap, de markteconomie en technologische innovatie. Zij streven als het ware naar het aannemen van een zelfmoordbeleid. Uit  naam van een antropogene opwarming van de aarde die niet bestaat (ik kom hierop terug), maar die toch een quasi-religieus dogma werd in West-Europa, ontwikkelden zij een geheel van verstikkende voorschriften en verspreiden ze een pessimisme dat niet zonder effect op het geboortecijfer van de Europeanen is gebleken. Zij zijn het voornaamste gezicht van de West-Europese zelfvernietiging geworden, maar boeken helaas winst op dit terrein.

Ten derde: de verdoving die leidt naar euthanasie werkt. In de meeste West-Europese landen is er geen enkele partij die echt het milieurisico en de these van antropogene opwarming van de aarde betwist, ook wordt dit niet in de media betwist. Dat de soevereine nationalistische bewegingen opgaan in extreemrechts,  dus een FASCISTISCH gevaar is, blijft een denkbeeld dat blijft bestaan. En de meeste van deze bewegingen ondervinden een “demonisering” die hun vooruitgang belemmert.

En hoewel alle agressie en antisemitische moorden in West-Europa al  tientallen jaren door de islam worden veroorzaakt, zijn het de nationalistische soevereine bewegingen die nog steeds worden afgeschilderd als het antisemitische gevaar. Bovendien was de islamisering van West-Europa, die centraal zou moeten staan in alle debatten, grotendeels afwezig. De “mantra” dat EUROPA zou staan voor “vrede, welvaart, vrijheid en macht is” is nog steeds op grote schaal aanwezig, zonder dat er ook maar één persoon of vrijwel niemand is die corrigeert of de echte waarheid vertelt. Vrede in Europa wordt gegarandeerd door de Amerikaanse defensie en welvaart is aan fluctuaties onderhevig  (de groei is bijna tot stilstand gekomen!), de vrijheid tot ondernemen en de vrijheid van  meningsuiting komen ook terug. Een Europese macht bestaat niet en de leiders van de Europese Unie houden niet op door de knieën te gaan, te buigen voor de echte vijanden van het Westen, te weten o.a. Iran en China).

Als we specifiek naar de Franse situatie kijken, hoewel  Macron een schadelijke president is( hij heeft bijna alle legitimiteit verloren!), wordt steeds duidelijker dat hij de incarnatie van het socialisme en Frans statisme is. Hij kan worden gezien als de behartiger van de ecologiegekte en de islamisering van het land. Hij heeft ook herhaaldelijk bij verschillende gelegenheden  zijn minachting voor de armen  getoond en aan de andere kant op de hulp aan Palestijns terrorisme in zijn agenda opgenomen. Verder heeft hij laten zien dat hij niet geeft om democratie en bezig is om de vrijheid van spreken en denken af te pakken. Maar nu hij ziet dat zijn partij nét achter die van Marine le Pen is terechtgekomen, is er toch nog geen enkele seconde van ontkenning.

Twee partijen zullen nu duidelijk het Franse politieke leven bepalen: Rassemblement National (Marine Le Pen)en Republique en Marche [ Macron ]. De groenen kwamen op de 3e plaats (met  12%!) en zullen een extra stimulans voor Macron vormen.

Niemand voelt zich beledigd dat een partij die een kwart van het electoraat vertegenwoordigd, niet meer dan een schamele handvol afgevaardigden heeft in jet Lagerhuis. En niemand voelt onrechtvaardigheid dat een partij die één vijfde van de kiezers vertegenwoordigt ongeveer 300 afgevaardigden in het Lagerhuis heeft. Dat is nu eenmaal democratie hoor ik U zeggen ?

Het Rassemblement National heeft een programma dat erg is te vergelijken met dat van de RPR in de jaren ’80. En niemand zei toen dat het heel extreemrechts was. In mijn ogen heeft het een programma dat teveel op de staat [Frankrijk!] is gericht. Teveel om dynamiek te herscheppen, maar Franse rechtsen waren nooit een echte voorstander/fan van de vrije markt. Maar zij heeft het enige programma dat op het ISLAMITISCHE gevaar wijst.

De partij van Macron lijkt meer op de Britse Labour Party van die AFSCHUWELIJKE Jeremy Corbyn en staat dicht bij de Amerikaanse Democraten. De echte Franse rechtse partij is het Rassemblement van Marine le Pen, dat is een feit dat men moet aannemen.

In 2022 kunnen we een “face-à-face” van Marine le Pen met Macron verwachten; dat is de reden waarom “men” het heeft over een FASCISTISCHE dreiging en daarom moet Macron winnen met hulp van de Groenen en de Republikeinen. Hij kon eerder zelfs al een meerderheid van driehonderd afgevaardigden vinden in de Nationale Assemblee.

Ik probeer maar niet te denken aan Frankrijk in 2027, hoe het dan zal zijn. Het is te deprimerend. Ik was een poosje terug in Parijs. Ik zag een gestoorde stad, verdrietige mensen in zichzelf gekeerd. Ik zag de hoofdstad van een land dat beetje bij beetje sterft. Ik woon tegenwoordig ver weg, duizenden kilometers van mijn land. Maar mijn roots liggen in Frankrijk, ik zou graag zien dat alles anders was.

Bron:
www.dreuz.info
Door: Guy Millière

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", belangenverstrengeling, EU-critici, Eurofielen, Europa, Europeanisering, Europees Parlement, EUSSR, Frankrijk, Groenen, liberalen, Linkse Kerk, Marine Le Pen, Rassemblement National, Volksvijandigheid, West-Europa. Bookmark de permalink .

16 reacties op EU-VERKIEZINGEN: West-Europa koos voor euthanasie

 1. Statler & Waldorf zegt:

  20 jaar geleden hing er in Parijs al een grimmige sfeer, toen kon men de teloorgang van ‘de stad van de liefde’ al zien veranderen.
  Een paar jaar terug voor het laatst bezocht en ik kom er nooit meer, wat een achterbuurt is dat geworden met een ‘gouden’ randje.
  En zo gaat het in alle grote Europese steden, daar begint het en de jeugd, zij vinden die steden spannend ………
  Stupid volk die haar eigen toekomst volledig naar de kl*ten helpt.
  Good luck met het leven in je eigen bubbel …….

  Geliked door 5 people

  • Piet Snot zegt:

   Meisje van 8 hersenschudding en botbreuken getrapt door leeftijd genootjes.
   Geen achtergrond info is er verder bij vermeld. 3x raden dan maar.

   PURMEREND – Een 8-jarig meisje is deze week ernstig mishandeld op een speelterrein van een McDonald’s in Purmerend. Het kind zou door andere spelende kinderen zijn toegetakeld. Volgens het lokale Regio Purmerend heeft ze een hersenschudding en botbreuken opgelopen.

   De kinderen die haar dochter trapten, zouden naar verluidt eveneens jonger zijn dan tien jaar, waardoor ze niet strafrechtelijk zullen worden vervolgd.
   https://www.telegraaf.nl/nieuws/3670897/meisje-8-op-speelplaats-mc-donald-s-ernstig-mishandeld

   Like

 2. delamontagne zegt:

  En maar toegeven aan de islam, maar wat krijgen we er voor terug ?
  * * *
  Raad eens wat er werd gezongen in de Kathedraal Saint Louis des Invalides inFrankrijk ?

  /
  /

  De islamitische oproep tot gebed.
  Dit werd toegestaan ter gelegenheid van 20 jaar VREDE in Kosovo.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het zou grappig kunnen zijn, de beroemde John Gleese heeft zich de toorn van de natie op de nek gehaald omdat hij zei dat het hedendaagse Londen niet langer Brits of Engels is
  Is Amsterdam nog Nederlands ?
  Is Brussel nog Belgisch ?
  Het antwoord is natuurlijk in alle gevallen nee.
  Zij zijn echter alleen maar plekken waar de symptomen zich het duidelijkst manifesteren, de ziekte zelf rot onder het oppervlak en is nog niet geheel zichtbaar, lang kan dat echter niet meer duren.
  Het is alleen nog een kwestie van tijd totdat de premier van Nederland een geestelijke op een bidmatje is. 2030 ? 2035 ?
  Hoe zouden ze dat tegen die tijd noemen ? Ayatollah ?

  Geliked door 4 people

 4. kampersrene zegt:

  Euthanasie

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Euthasasie is enkel toegelaten …als alle hoop is opgegeven…..maar dat is niet het geval…integendeel…sommige regeringen zijn wakker geworden….ze willen die troep uitschot niet en het verdwijnen van tradities en levenswijze…ik zou die Euro overwinning een pyrus overwinning noemen….Het Timmermans effect heeft te maken met zijn dikke malse kont

  Like

 6. kampersrene zegt:

  Euthasasie is enkel toegelaten …als alle hoop is opgegeven…..maar dat is niet het geval…integendeel…sommige regeringen zijn wakker geworden….ze willen die troep uitschot niet en het verdwijnen van tradities en levenswijze…ik zou die Euro overwinning een pyrus overwinning noemen….Het Timmermans effect heeft te maken met zijn dikke malse kont

  Like

 7. kampersrene zegt:

  Euthanasie is enkel toegelaten als alle hoop op beterschap is opgegeven maar dat is niet het geval landen worden wakker ze willen die troep uitschot niet die hun levenswijze en tradities bedreigen ik zou die overwinning van Euro Junkers een pyrus-overwinning noemen Het Timmermans effect heeft te maken met zijn dikke malse kont

  Like

 8. Jan zegt:

  EU-VERKIEZINGEN: West-Europa koos voor euthanasie

  Tot die conclusie is ook Arutz Sheva gekomen. De brand in de Notre Dame en het ineentorten van het dak en de spits symboliseerden de ondergang van de Joods-christelijke natie

  Is France dead? As a cohesive Western, Judaeo-Christian nation: yes.
  http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/23946

  Geliked door 2 people

 9. Er is haast geboden!! NU toeslaan om de Verrijking / Omvolking verder op stoom te krijgen!! De Kinderen van Groen-Slinks en van nog 4 andere partijen willen ASAP Zielenpieten uit LYBIA opvangen. Moeders en kinderen komen eerst, later de papa’s met nog meer kroost! Het Welkom-Welkomkoortje staat al in de startblokken!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/nederland-moet-snel-migranten-uit-libië-opvangen/ar-AACbxQH?ocid=spartanntp

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ja ik las het vanmorgen ook !
   En dit keer willen ze niet eens wachten tot ze 20 meter uit de kust in een rubberboot zitten, ze willen ze gewoon vanaf het land halen, dat wordt dus waarschijnlijk een vliegreis, businessclass ongetwijfeld want het moet wel een beetje comfortabel zijn nietwaar ?

   Like

 10. bozeoudeman zegt:

  In 2027? Dan is bestaat het vrije westen niet meer, overal islam! Maar we hadden in de tussentijd festivals, festivals en festivals en gingen met z’n allen onder invloed van wiet en xtc lachend naar het abattoir….. dat knuffelhormoon hoefde niet eens meer!

  Geliked door 1 persoon

 11. Republikein zegt:

  Ja, dat krijg je met geleerden, nog meer propaganda!
  https://godenenmensen.com/2019/05/31/religie-is-nooit-prive-en-doet-ertoe/

  Waar bemoeien deze druiloren zich mee.

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Gisteren zond de VPRO (wie anders?) een zogenaamde ‘documentaire’ uit van Michael Moore, normaliter kijk ik niet naar die bagger maar ik ben allergisch voor die reclameblokken, helaas hebben de commerciëlen die blokken op elkaar afgesteld en vallen die allemaal gelijk.
  Vandaar dat ik telkens even naar Ned.3 zapte.
  In eerste instantie zag ik steeds een meer dan walgelijke manier van demoniseren van Donald Trump maar dat was nog niet genoeg voor meneer Moore, ook Bush kreeg een flinke veeg uit de pan, wie schetste echter mijn verbazing, ook Obama kwam er niet ongeschonden vanaf.
  Het deed mij afvragen waar meneer Moore dan eigenlijk wél van gecharmeerd was.
  Zoals gezegd, ik kon het niet aan de hele docu te bekijken maar er kwam eigenlijk geen onderwerp voorbij waar hij niet de een of ander volspoot met zijn bagger.
  Hij schuwde het ook niet een en ander op te vrolijken met beelden uit de Tweede Wereldoorlog
  Wat nou de strekking van zijn verhaal was daar kwam ik dus niet achter, Amerikaanse presidenten zijn allemaal hele of halve criminelen die willens en wetens de meest afschuwelijke en onterechte oorlogen voeren, die mensen in armoede alleen maar verder de afgrond in wilden duwen en hele steden vergiftigen.
  En ‘onze’ VPRO vond het dus wel zinnig de kijker deze twee uur durende bagger voor te schotelen.
  Misschien moet men voor Michael Moore een uitzondering maken en eens gaan denken aan verplichte euthanasie…

  Like

 13. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Nou gebied de eerlijkheid ook te zeggen dat een normaal mens het wel vaker wil uitschreeuwen bij het lezen van het nieuws.
  Zo stond er gisteren op nieuwssites te lezen dat Rijkswaterstaat een fout heeft gemaakt bij de aanschaf van twee snelle hulpboten. Deze waren in Italië besteld maar bleken bij het uittesten niet geschikt voor de Nederlandse wateren, de bootjes kosten slechts 500.000,= per stuk dus een kniesoor die daar op let.
  Wtf !! € 500.000,= Voor een speedboot ?! Het moet al een hele chique zijn wil die 100.000,= kosten maar 500.000,=? Hebben ze al het RVS vervangen door goud ? Zitten er diamanten op de motor?
  En die bootjes zijn dan niet geschikt voor ruw water ?
  Het is zelfs zo erg dat men ze niet durft te verkopen vanwege het gevaar en dat ze nu ontmanteld worden en in onderdelen verkocht !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s