Frankrijk: Activisten van de Génération Identitaire protesteren tegen de vrijlating van 450 “islamisten”

 

(Door: Julian Schernthaner – Vertaling: E.J. Bron)

Met een opzienbarende actie bekritiseerden activisten van de Génération Identitair in het Zuid-Franse Montpellier desbetreffende aankondigingen van de regering.

Die Tagesstimme

Montpellier – Activisten van de Franse beweging Génération Identitaire pakten zodoende een aankondiging van de Franse minister van Justitie, Nicole Belloubet, van vorig jaar weer op. Deze kondigde volgens “Le Point” destijds aan om aan het eind van 2019 tot 450 “islamisten”, waarvan 50 met een terroristische achtergrond, uit Franse gevangenissen te ontslaan.

Kartonnen poppen als gewapende “islamisten” 

In het historische centrum van de grote Zuid-Franse stad stelden activisten van de patriottische protestbeweging verleden week kartonnen poppen met de afbeeldingen van gewapende “islamisten” op. Daar schreven ze onder: “Deze ´islamist´ zou uw buurman kunnen worden. Laten we hem eruit gooien!” Bovendien deelden ze flyers uit aan geïnteresseerde voorbijgangers.

Bijna 250 vermoorde Fransen bij terreuraanvallen

In een bekendmaking, die aan verschillende Franse websites werd gestuurd, motiveerden zij hun plan met de constante bedreigende situatie in het land. In veel Franse steden zouden “ongekende aanvallen” hebben plaatsgevonden: “Er zijn 245 Fransen om het leven gekomen, honderden raakten gewond en veel gezinnen werden verwoest.”

“Door gebrek aan politieke moed” zou het volk echter nog steeds dagelijks met terroristische bedreiging leven. Enkele van de vrij te laten daders zouden op dit moment ook in de gevangenis Villeneuve-lès-Maguelone in de buurt van Montpellier gevangen zitten.

“Alle buitenlandse ´islamisten´ uitzetten!”

Daarom verzoekt de Génération Identitaire de prefect van het departement Hérault, Pierre Pouëssel, om opdracht tegen alle “islamisten” met een buitenlandse of dubbele nationaliteit uit te zetten. Men zou niet nog meer moorden zoals in het theater Bataclan of in Nice mogen meemaken: “Bescherm ons tegen nieuwe aanslagen!”

Screenshot_88

Bron:
www.tagesstimme.com
Door: Julian Schernthaner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, burgermoed, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Identitaire Beweging, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

Een reactie op Frankrijk: Activisten van de Génération Identitaire protesteren tegen de vrijlating van 450 “islamisten”

  1. kampersrene zegt:

    maar 250 bij 2500 zal de regering maatregelen treffen…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s