Nuttige idioten!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurofielen, Europa, Europeanisering, EUSSR, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, machtswellust, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Nuttige idioten!

 1. jack black zegt:

  Boerelul-Unbenul = Timmerfranz !

  Like

 2. R. VAN mARLE zegt:

  NEXIT !!!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Zonder de Britten kan hij 30% omlaag, maar de tsaren willen geen afstand doen van hun privileges, auto’s, hoeren enz.

  Geliked door 1 persoon

 4. Nemesis zegt:

  Nekschot en dan NEXIT

  Geliked door 1 persoon

 5. ruud beijer zegt:

  Wat is er toch met ons Nederlanders. Waarom PvdA?

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Laat ik beginnen met dat ik anti-EU in de huidige vorm ben maar wat ook zocht in de Telegraaf het meest belangrijke artikel hierover is van begin dit jaar dat Nederland 460 miljoen minder wil afdragen.
  Punt is natuurlijk dat de Britten er straks uitstappen en dat dit een aanzienlijke aderlating is voor de begroting van de EU, normaliter moet er dan stevig gesneden worden in de uitgaven en dat schijnen ze; A) niet van plan te zijn en B) de Europese Commissie zelfs denkt aan méér uitgaven.
  Het meest absurde in het hele EU verhaal is naar mijn inzien dat Duitsland en Frankrijk het voor het zeggen hebben en dat Duitsland veel te vaak hun oren laten hangen naar de Fransen.
  Dat is gek, dat Duitsland als grootste en sterkste economie binnen de EU veel te vertellen heeft in de EU daar valt wat bij te bedenken, Frankrijk is echter alles behalve sterk en krijgt al decennia meer aan subsidies dan dat ze aan bijdrage afdragen.
  Nederland is al evenzoveel jaren netto-betaler, wij betalen meer dan we terugkrijgen.
  Het is onverteerbaar dat Frankrijk (zeker onder Macron) zo’n grote broek aantrekt, ze proberen al heel lang om Duitsland leeg te trekken en de Duitsers laten dat veel te veel toe zonder het eens een keer hard te spelen.
  De ellende is dat de EU compleet herzien zou moeten worden, men zou terug moeten naar en economische unie en wellicht militaire samenwerking maar zeker geen United States of Europe.
  Helaas, dat gaat niet gebeuren en dus ben ik voor een Nexit, dat kost heel veel geld maar dat betaalt zich op termijn dubbel en dwars terug.

  Geliked door 2 people

 7. Ruud zegt:

  List, leugen en bedrog. Boontje komt gegarandeerd om z’n loontje………alles op z’n tijd!

  Geliked door 2 people

 8. BigLJohn zegt:

  President Macron zal proberen onze pensioenpot aan Brussel te schenken, volgens Hugo Bos van Cultuur onder Vuur. Want Macron streeft een transferunie na. https://cultuurondervuur.nu/?s=pensioenen Frans Timmermans zal in ieder geval onze pensioenpot gebruiken om Juncker te kunnen opvolgen. Ook een bericht (E-mail) van Cultuur onder Vuur. Helaas te snel weggegooid. Dat betekent in het geval dat Frans Timmermans Jucker kan opvolgen, pensioen-gerechtigden voortaan het moeten stellen ZONDER pensioen, en onze pensioenpot richting Brussel gaat.

  Geliked door 3 people

 9. ronjaspers zegt:

  Niemand met een gezond verstand gelooft toch dat nederland massaal op de p.v.d.a. heeft gestemd (stemfraude) In 2005 heeft 63% van de nederlanders tegen de e.u. grondwet gestemd,(dus tegen de e.u.) in 2007 heeft bakellende ons genaaid door via het verdrag van lissabon nederland alsnog in de e.u. te rommelen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Nemesis zegt:

  Stelen van eigendom, namelijk ons geld wat we van ons loon/salaris opzij hebben gezet. Criminele diefstal in de groots mogelijke vorm. Frankrijk leeft altijd al op kosten van anderen, niet alleen van Duitsland, maar ook van Nederland.
  Petitie?? Hadden ze toch afgeschaft. Nee, als het gaat gebeuren een gezamenlijke rechtszaak aanspannen. En beste linkse deugmensjes, als ik jullie was zou ik daar maar vlijtig aan meedoen ok jullie geindoctrineerde jeugd, want we hebben zoveel gewerkt en gespaard, dat die pot onwaarschijnlijk goed gevuld is en er zelfs voor jullie pensioen nog meer als genoeg in zit.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s