Pforzheim blijft het bolwerk van de AfD in Baden-Württemberg

Screenshot_79

(Door: “Cryso” – Vertaling: E.J. Bron)

“De gemeentehuizen worden een stuk Groener”, schreef de “Badische-Neueste-Nachrichten” dinsdag – daarmee leek het gemeentehuis van Pforzheim vermoedelijk helemaal niet bedoeld te worden! Menig Groene in Pforzheim had zich vorige week zaterdagavond dan waarschijnlijk ook iets heel anders voorgesteld: terwijl men elders ongehinderd mocht juichen, bleef bij menig Groene in de voormalige goudstad de biologische limonade in de keel steken.

PI News (2)

De blik op het grote videoscherm in het gemeentehuis van Pforzheim betekende absoluut niets goeds – in ieder geval niet wanneer je voorstander bent van gender mainstreaiming, de islam en de afschaffing van ons land: de AfD haalde 17,6% van de stemmen bij de EU-verkiezingen en zodoende opnieuw een nieuw record in de deelstaat Baden-Württemberg. In 2014 gaf 14,5% van alle kiezers zijn stem aan de enige oppositie.

In het stadsdeel Buckenberg heersen regelrechte Sachsische toestanden: daar stemde omgerekend één op de drie mensen (33,3%) op de nieuwe rechtsen. Het is opmerkelijk dat in Buckenberg veel Rusland-Duitsers wonen. Goede resultaten werden ook behaald in de stadsdelen Würm (26,3%) en in de Oststadt (22,6%).

Bij de gemeenteraadsverkiezingen kwam de AfD met 14,9% na de CDU (19,5%), waarmee ze de Groenen achter zich kon laten. Met de voormalige deelstaatwoordvoerder van de AfD, Dr. Bernd Grimmer, heeft de partij een competente man aan het hoofd om het uitermate destructieve moeras van lobbyisme en linkse verstrengeling tegen te werken.

Maar wie nu luid juicht en naar Pforzheim wil verhuizen, moet wel één ding weten: de stad is het krasse wanproduct van tientallen jaren linkse politiek en vaktechnische onkunde! Het stadsbeeld is nauw, bedrukkend, chaotisch en lelijk. Op grond van de deels immens lage huren heeft allerlei soorten gepeupel hier al lang een thuis gevonden om van invloed te zijn op de openbare ruimte. Het officiële migrantenpercentage bedraagt 57%, inofficieel wezenlijk hoger.

Sinds een jaar zorgen regelmatige islamitisch-Afrikaanse massale vechtpartijen voor gespreksstof, de stap van gemeenschap naar getto is al lang voltrokken. De inwoners van Pforzeim maken zich de meeste zorgen om de toekomst van hun stokoude overdekte zwembaden, in het gemeentehuis verspilt men miljoenen aan rondwegen en de twijfelachtige nieuwe vormgeving van de binnenstad, terwijl de ene na de andere school op instorten staat.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Cryso”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

5 reacties op Pforzheim blijft het bolwerk van de AfD in Baden-Württemberg

 1. Peter zegt:

  Daar ik een somber beeld kreeg van het bovenstaande, ben ik eens gaan rondneuzen op het internet.
  Zo erg is het daar nu ook weer niet.
  https://www.pforzheim.de/tourismus/tourist-information.html

  Like

 2. Peter zegt:

  Die AfD steht für null Toleranz gegen Terror und Gewalt
  100 % mee eens !
  Sta achter opvattingen van AFD.

  Geliked door 1 persoon

 3. jantjeuitnl zegt:

  Binnenkort in Amsterdam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s