EU-verkiezingen en regionale verkiezingen: Soevereine overwinning van Salvini in symbolische plaatsen Lampedusa en Riace

Screenshot_112

Lampedusa is zowel voor links als voor rechts een symbolische plek. De geplaagde bevolking staat achter rechts.

(Vertaling: E.J. Bron)

Lampedusa en Riace zijn twee Italiaanse plaatsen, waarvan de linksen hun symbolische plaatsen in de immigratiekwestie hadden gemaakt. Twee immigratievriendelijke lokale politici werden door de linksen tot “superhelden” opgepoetst en daarvoor in de hele wereld met lofliederen van politici en media beloond. En de lokale bevolking? – Die heeft hen met beide benen op de grond teruggehaald, meedogenloos met hun goedmenschendom afgerekend en op niet mis te verstane wijze duidelijk gemaakt wat de soeverein van hun politiek vindt.

ongecensureerd.at

Symbolische plaats Riace in Calabrië

De 1800 inwoners tellende plaats in Calabrië is wereldberoemd vanwege het in 1972 ontdekte bronzen Griekse standbeeld van Rica (Magna Graecia). Van 2004 tot oktober 2018 was Mimmo Lucano, een links goedmensch, burgemeester. Hij werd tijdens de vluchtelingencrisis van 2015 wereldberoemd, omdat hij een onvoorwaardelijke “Refugees-Welcome”-koers voer. Lucano verklaarde heel media-effectief iedere “vluchteling” op te nemen en die dan in de plaats te vestigen (!). Hij nam 450 illegalen op in het dorp, wat overeenkwam met 25% van het totaal aantal inwoners. Daarom telt de plaats nu meer dan 2300 inwoners.

Wat werd Lucano daar voor bejubeld! Vooral de Duitse media bombardeerden hem tot goedmenschen-voorbeeld. Het Amerikaanse tijdschrift “Fortune” zette hem op de 40e plaats van de 100 belangrijkste persoonlijkheden in de wereld, de stad Dresden overhandigde hem de Vredesprijs, enz. Lucano en de linkse media spraken van het “Riace-model” voor immigratie en “Refugees-Welcome”.

Wetsovertreding brengt voorbeeld-goedmensch ten val

Lucano ruilde zijn vrouw en kinderen in voor een Eritrese, toen volgde in 2018 de val. Er was gebleken dat hij met zijn nieuwe levenspartner documenten had vervalst om nog meer migranten (als “vluchtelingen”) het land binnen te brengen. Een klassiek voorbeeld van de arrogantie van goedmenschen zonder respect voor de geldende rechtsorde. In oktober 2018 werd de linkse lokale politicus uiteindelijk wegens begunstiging van de illegale immigratie op last van de rechtbank afgezet. Daarvoor moet hij zich binnenkort voor de rechter verantwoorden. De eerste procesdag vindt plaats op 11 juni.

Linksen zien wetsovertreding als pekelzonde

Links maakte hier een politiek schandaal van: wekenlang geschreeuw van “putschplannen” van de Lega, die met Matteo Salvini het ministerie van Binnenlandse Zaken aanvoert, het “lelijke gezicht” van de Lega, autoritarisme enz. volgden. Wetsovertreding voor een “goede zaak” is voor links blijkbaar niet alleen een pekelzonde, maar een soort verplichting. Er werden demonstraties en protesten georganiseerd – het gebruikelijke linkse programma afgedraaid. De strijd tegen en de afkeer van Salvini en zijn anti-immigratiepolitiek werden vastgemaakt aan de zaak Lucano en Riace. Riace werd opgeklopt tot symbolische plaats voor de immigratie.

Gemeenteraadsverkiezingen als dag van afrekening

Afgelopen zondag vonden in Riace samen met de EU-verkiezingen ook gemeenteraadsverkiezingen plaats i.v.m. de afzetting van Lucano. Lucano, de stralende held van de goedmenschen, stelde zichzelf zelfs weer kandidaat.

Na het tellen van de stemmen was duidelijk: de Lega van Salvini werd in Riace de grootste partij (en dat in het uiterste puntje van Calabrië!) bij de EU-verkiezingen, gevolgd door de coalitiepartner Vijfsterrenbeweging met 27,5%. De rechtse partijen, die nauwe banden hebben met Salvini, kregen 15,5%, de Linksdemocraten 17,4% en de radicaal-linkse lijst van Lucano, de linkse held, 2,17%. Bij de gemeenteraadsverkiezingen is hetzelfde beeld te zien. De lijst van Lucano kon maar één zetel winnen, en zelfs die gaat niet naar Lucano. Een consequentere afstraffing door de kiezers kan er niet bestaan.

Lampedusa – de poort naar Europa

Het Italiaanse eiland Lampedusa voor de kust van Noord-Afrika geldt al jarenlang als het symbool voor de Middellandse-Zeeroute van de illegale immigratie, als symbolische plek van emotionele opruiing door de “zeenood reddingen” van private NGO´s, hoewel daarbij noch schipbreuk noch zeenood een rol spelen. Lampedusa en de buureilanden worden enorm door het immigratiefenomeen getroffen. Maar van de negatieve kanten en de belasting was tot nu toe weinig te horen in de Europese media.

Lampedusa werd voor de politieke doeleinden van de “Refugees-Welcome”-machinerie ingezet en misbruikt. De arts Pietro Bartolo is afkomstig uit Lampedusa, die – net zoals Lucano – door de goedmenschen de media tot “held” van de vluchtelingen en de immigratie werd gemaakt. Hij werd tot ver over de landsgrenzen bekend als “arts van de vluchtelingen”. De Linksdemocraten hebben van hem vanwege zijn symbolisch karakter heel bewust kandidaat voor het Europees Parlement gemaakt.

Salvini behaalt bijna de absolute meerderheid

Na het tellen van de stemmen bleek de discrepantie tussen de gepubliceerde mening en de werkelijkheid. Ook op Lampedusa behaalde de Lega van Salvini een schitterende overwinning. Ze haalde 46% van de stemmen. De Linksdemocraten kregen nog niet eens de helft (21%), de andere rechtse partijen, waarmee Salvini bij regionale en gemeenteraadsverkiezingen een coalitie vormt (Forza Italia, EVP en Fdl, EU-kritisch, tegen immigratie) kregen samen 11%. De Groenen haalden 0,5% van de stemmen, radicaal links 1,1% en de liberalen 2,1%. De winnaar is dus duidelijk Salvini met zijn Lega.

Alternatief voor Salvini ongewenst

En Pietro Bartolo? In 1988 trok hij met de communisten (PCI) in de gemeenteraad van Lampedusa, werd afdelingschef van de gemeente, daarna viceburgemeester tot 2007 (de communistische partij heet inmiddels natuurlijk Linksdemocraten). Onder de linkse regering op Sicilië (Lampedusa behoort tot de regio Sicilië) werd hij migratie-gevolmachtigde. En nu kandideerde hij als symbolische figuur voor de Linksdemocraten bij de EU-verkiezingen. Zo zei hij in de verkiezingscampagne:

Ik ben het concrete alternatief voor Salvini.

De Linksdemocraten (PD) plaatsen hem zowel in de kieskring op het eiland als in Midden-Italië op een veilige verkiesbare plaats op de lijst, zodat hij in het Europees Parlement zal komen. Maar op zijn thuiseiland Lampedusa, het migratiebrandpunt, werd hij huizenhoog overwonnen door de Lega van Salvini.

Belangrijke boodschap uit symbolische plaatsen

Na jarenlange mediale en emotionele heldenverhalen waren eindelijk de kiezers aan het woord. En zij hebben gesproken en zien de migratie blijkbaar heel anders dan de goedmenschen en de media.

Salvini becommentarieerde de resultaten in de beide symbolische plaatsen als volgt:

In de beide gemeenten Riace en Lampedusa, die de linksen als symbolen kozen, werd de Lega de grootste partij. De immigratiekwestie wordt de eerste slag in het Europees Parlement.

Bron:
www.unzensuriert.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, Communisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, EU-critici, Eurabië, Europees Parlement, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Italië, LEGA, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Nationalisme, NGO´s, nieuw fascisme, Patriottisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

2 reacties op EU-verkiezingen en regionale verkiezingen: Soevereine overwinning van Salvini in symbolische plaatsen Lampedusa en Riace

 1. Rensk. zegt:

  Ik heb die burgemeester een keer horen spreken op de buis. Ik kotste toen al van hem. Nu ik dit lees (ik wist niet dat deze vent nog erger zum kotsen is dan ik al dacht) hoop ik dat het hem slecht vergaat. Wat een achterlijke onverantwoordelijke idioot. Walgelijk. Nu laat die kloon van Lenin wethouder van Amsterdam ook weer even van zich horen. De uitgeprocedeerde migranten helpen aan een goede toekomst wat kan betekenen dat men toch een verblijfsvergunning kan krijgen. Yoehoeeeeeee Afrika horen jullie mij ik de grote leider Wassink? Kom deze kant uit en je bedje staat klaar. Want de wereld zal weten dat ik kloon van Lenin de goedheid zelve ben. Uiteraard niet uit eigen zak. En ook niet in mijn buurt. Daar doen linkse mensen niet aan. Hekel aan zulke mensen.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Hekel aan zulke mensen? Ik heb de godsgloeiende pest aan en wens dus van alles toe, vooral dat ze als eerste de kop afgehakt krijgen van hun “lievelingen”.
   Als de Italianen in het begin best wel medelijden hadden met die zogenaamde bootsdrenkelingen, we3rden ze al hel snel, net zo als in heel Italie geconfronteerd met wat voor volk zij te maken kregen. Ze hebben dus al heel snel hun gezonde verstand hervonden, nadat er een leider als Salvini was opgestaan,
   Ik kan Salvini en de Italianen dus alleen maar feliciteren en zeggen, ga zo door.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s