Ewold Horn

Screenshot_108

(Door: “Bezige Bij”)

Vandaag is de door de islamitische terreurbeweging Abu Sayyaf gegijzelde Groninger Ewald Horn geëxecuteerd door zijn gijzelnemers tijdens een bevrijdingsactie door het Filipijnse leger. Hij werd daar vastgehouden vanaf 2012. Dat het Westen, en vooral Nederland, niet omkijkt naar zijn eigen onderdanen als die zich in islamitische terroristische handen bevinden, is niet vreemd. Nederland en het Westen heulen immers met deze islamitische honden.

Voor elke onschuldige gijzelaar die door deze honden wordt gedood, mag van mij het leger hiervoor 25 moslimextremisten, inclusief hun familieleden, terechtstellen. Zij steunen immers in die landen hun zonen/dochters die deze doodzonden begaan. Om de islamitische terreur te bestrijden, moet men in de huid van de islamitische terroristen kruipen. Dezelfde tactieken toepassen als de islamitische vijand, dezelfde terreur op hen toepassen, dezelfde denkwijzen gebruiken. Niet op de manier zoals nu gebeurt volgens het boekje en volgens de Conventie van Genève. Die moet men loslaten. De islam haalt de Conventie van Genève er ook echt niet bij als het gaat om gijzelneming. Die hebben echt maling aan alles betreffende het oorlogsrecht. Dus dat recht moet voor wat betreft het bestrijden van moslimterrorisme volledig worden losgelaten. Terreur moet met terreur worden bestreden. Alleen dan is de fundamentalistische islam te verslaan.

Door:
“Bezige Bij”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Filippijnen, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Ewold Horn

 1. Corné zegt:

  Helaas, zo doortastend als het Filipijns leger optreedt zal hier nooit gebeuren. Daar is de wraak zoet. Hier worden straks IS terroristen teruggehaald en gepamperd. Na een taakstraf je van een paar uurtjes schoffelen. Ons land is islamofiel tot achter de oren. Men wil gewoon het levensgrote gevaar niet zien. Kijk maar hoe slap is gereageerd op de blokkeermoslims. Schandalig!! Vier agenten zijn gewond, schade, en het OM laat het afweten. Keihard optreden met veel gewonde moslims had gerechtvaardigd geweest. Ook als voorbeeld. Om duidelijk te maken waar de grens ligt.

  Geliked door 5 people

 2. Republikein zegt:

  Zocht kut maar kreeg piemel.

  Like

 3. koosv8 zegt:

  Daar ben ik het helemaal mee eens.

  Geliked door 1 persoon

 4. J.C. zegt:

  Helaas is het als westerling niet goed om zomaar naar ieder land af te reizen. De meeste groene-linkse mensen leven in hun eigen parallelle universum. En soms gaat het dan verkeerd als de echte wereld ineens voor je staat. De Nederlandse overheid heeft niet besli8st om naar dat gevaarlijke risicovolle gedeelte van de Philipijnen te gaan. Welkom in de echte wereld.

  Geliked door 1 persoon

 5. Yvonne zegt:

  Weet u nog een eigenwijze Duitser die een keer met zijn vriendin door Somaliërs was ontvoerd ze waren met hun boot onderweg zijn uiteindelijk bevrijd wat doen ze? Naar de Filipijnen varen en zie daar zij is gelijk doodgeschoten en hij is meegenomen is poos gegijzeld en later zijn hoofd eraf gesneden
  Dan maar in 1 keer doodgeschoten worden ipv zo n rotdood
  Sorry hoe erg ook wie gaat in hemelsnaam varen in zulke landen

  Geliked door 2 people

 6. leefbarbaar zegt:

  Onvoorstelbaar dat die linkse halve zool 7 jaar gevangen heeft gezeten daar. 7 jaar. Wat heeft de regering gedaan intussen? Schande, onze mensen verdienen aandacht en bescherming.

  Geliked door 1 persoon

 7. Nachtkaarsje zegt:

  Ik begrijp steeds beter waarom de Isrealieten een kompleet volk moesten uitmoorden in vroeger tijden. Er is gewoon niks te beginnen met een moslim.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s