Krankzinnige wereld: Merkel krijgt eredoctoraat in Harvard

Screenshot_101

(Vertaling: E.J. Bron)

Thuis bekritiseerd, in het buitenland bejubeld

Wat zijn eredoctoraten nog waard? Merkel verzamelt ze als postzegels. Nu laat ze zich in Harvard bejubelen, terwijl thuis de stemming zich op een dieptepunt bevindt.

Die Freie Welt

Wat zijn eredoctoraten nog waard? Politici verzamelen deze zoals andere mensen postzegels verzamelen. En hoe zit het met andere onderscheidingen zoals de Nobelprijs voor de Vrede? Obama heeft hem voor NIETS gekregen. Zelfs Greta Thunberg werd voor de Nobelprijs voor de Vrede voorgedragen.

Merkel had zich haar eigen doctoraalscriptie kunnen besparen. Als toppoliticus krijgt men eredoctoraten achterna gegooid. Helmut Schmidt wist dat en had een promotie met deze motivering afgewezen.

Maar goed, Merkel krijgt aan de “Harvard University” een eredoctoraat. Daar werd ze bejubeld als een ster, schreef o.a. de “Bild-Zeitung”. Ze hield zelfs een toespraak voor de daar aanwezige laatstejaars studenten. Elites en wannabe-elites onder elkaar, kun je zeggen.

In de VS wordt Merkel verdeeld gezien. De ene kant is geschokt over haar politiek van open grenzen en maakt zich zorgen om de toekomst van Europa. De anderen bejubelen Merkel als liberale, internationale multiculturaliste, als tegenhanger van Donald Trump. Welke mening men vertegenwoordigt, hangt er helemaal van af in welk milieu men verkeert en of men Fox News of CNN consumeert.

Harvard doet zich graag voor als “waardeliberaal” – met een cultuurmarxistisch tintje. Daar geniet Merkel aanzien. Hier kan ze voor de jonge studenten genieten van hetgeen haar thuis ontzegd blijft, namelijk het bejubelen door de massa. Maar de realiteit zal haar spoedig weer inhalen.

Bron:
www.freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Krankzinnigheid, Merkel. Bookmark de permalink .

21 reacties op Krankzinnige wereld: Merkel krijgt eredoctoraat in Harvard

 1. bozeoudeman zegt:

  Ach laat dat domme overjarige wicht, ze zal de geschiedenis ingaan als de grootste drol die er ooit in de westerse politiek heeft rondgedreven en dat zegt heel wat, want het zijn allemaal drollen, de politiek is een stinkend open riool.

  Geliked door 2 people

  • Jules Vismale zegt:

   Ik denk dat Merkel in het diepste geheim ook talloze doodsbedreigingen, scheldpartijen etc. op haar dak krijgt en daarbij had koning Salomo van Israel al eens gewaarschuwd dat het beter is om niet jezelf uit je eigen mond te prijzen! Degene die haar thans prijzen zijn gewoon een stel idiote dwazen die nog niet eens weten wie ze eigenlijk ophemelen, gelijk naar “moderne” prutsstations in Nederland!

   Like

 2. Peter zegt:

  Ach, laten we bij deze eretitel denken aan Elena Ceaușescu.!
  Het kan nog gekker !
  In 1967 werd de naar verluidt half-analfabete Elena tot voorzitster van de Sectie Natuurkunde van de Opperste Economische Raad (ICECHIM) gekozen, een verkiezing die niet onomstreden was. Sindsdien ‘schreef’ zij diverse wetenschappelijke publicaties (later bleek dat anderen het schrijfwerk hadden verricht in opdracht van haar en onder haar naam) en werd ze diverse malen in landen onder bevriende regimes onderscheiden voor haar prestaties op wetenschappelijk gebied

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Elena Ceaușescu werd echter in 1989, na de val van het communisme, met haar man in Roemenië voor het vuurpeloton gebracht en ze schreeuwde nog tegen haar beulen dat zij juist een moeder voor hen was geweest! Prompt antwoord een van hen daarop: “Wat voor moeder was jij eigenlijk die onze moeders liet vermoorden!”

   Like

 3. Peter zegt:

  Ik hoop op een andere krantenkop :
  Merkel moet zich voor de rechter verantwoorden over de schade die zij aan haar vaderland heeft aangericht.
  Dat zou een mooi begin zijn.

  Geliked door 2 people

 4. She (and her Asslickers) deserve TO BE HANGED!!! How on earth you can decorate a TRAITOR!! Merkel and Friends have RUINED W-Europe!! This Harvardthing is just a piece of SHIT!!

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   ’t is een stuk plee papier met decoratie, meer niet en je kunt er eventueel de shit mee afvegen. M.a.w. nog minder waard als een carnavalsorde, je weet we zulke blikken dingen die de dikke bolle ook op z’n niet verdiende uniformjasje heeft.

   Like

 5. droevige mof zegt:

  Waarom kan ik Merkel’s proefschrift uit 1986, ingediend bij de Akademie der Wissenschaften der DDR, niet lezen? Het is gebruikelijk dat doctoraatsthesissen ter beschikking worden gesteld aan de wetenschappelijke gemeenschap, omdat ze ook voor dit doel zijn geschreven.
  Angela Merkel heeft echter de toegang tot haar proefschrift verboden. Net zoals haar academische term paper over dialectisch materialisme, dat deel uitmaakte van de doctoraatsthesis “verloren” is gegaan. De titel van haar doctoraatsthesis is: “Untersuchung des Mechanismus von Zerfallsreaktionen mit einfachem Bindungsbruch und Berechnung ihrer Geschwindigkeitskonstanten auf der Grundlage quantenchemischer und statistischer Methoden”
  (Onderzoek naar het mechanisme van vervalreacties met eenvoudige bindingsbreuk en berekening van hun snelheidsconstanten op basis van kwantitatieve chemische en statistische methoden)

  Intussen heeft ze duidelijk het mechanisme van vervalreacties op ons aangetoond. Dat is veel eredoctoraten waard.

  Geliked door 1 persoon

 6. Harry zegt:

  Krijgen hoeren ook een onderscheiding ?
  Wegens jaar en dag trouwe diensten verlenen ?
  En iedere dag weer aanwezig zijn en geen van 9 tot 5 baantje , nee gewoon 18 uur per dag stand-by .
  Dan moet er voor een moslim hoer toch ook wel een eredoctoraat in zitten ?

  Like

 7. Pietersen zegt:

  Ondertussen heeft Cambridge in Engeland zich een gebogen over haar doctoraal afstudeerscriptie van weleer, en wat blijkt : Het geheel is complete bullshit ! Ziehttps://fenixx.org/2019/05/30/cambridge-wetenschapper-mevrouw-merkels-doctoraatsthesis-is-bullshit

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  Persoon van het jaar…

  Like

 9. Marc zegt:

  Weet je nog? Obama was koud een maand president, of hij kreeg al de Nobelprijs voor de Vrede.

  Of: hoe de culturele elite zichzelf volstrekt belachelijk, en daarmee overbodig maakt.

  Geliked door 2 people

 10. Ruud zegt:

  Landverraad is kennelijk een eredoctoraat waardig; de inflatie van dat document is torenhoog in tegenstelling tot die binnen de financiële wereld.

  Geliked door 1 persoon

 11. Wat hebben Merkel en haar Trawanten / Kontelikkers eigenlijk bereikt met hun misdadige politiek. In ieder geval veel meer achterbuurten / ghetto’s, gevaarlijke wijken, verpestte stadscentra, vermoorde meiden etc etc. Een stabiel land / werelddeel naar de Kloten geholpen! En daarvoor wordt zij beloond met een eredoctoraat!!!!!!!!!!!!!!!! Een eind touw, dat komt haar toe!
  Shame On You, HARVARD UNIVERSITY!!

  Geliked door 2 people

 12. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Vroeger, in de goeie ouwe tijd, waren universiteiten heel erg terughoudend in het verstrekken van eredoctoraten. Men was er bepaaldelijk niet scheutig mee. Ze gaven af en toegaven wel eens een eredoctoraat aan iemand, die geen wetenschapper was. Maar dan moest hij of zij toch wel heel bijzonder zijn en zich heel erg verdienstelijk hebben gemaakt voor de wetenschappelijke wereld. Wat heeft Frau Merkel gepresteerd, dat de universiteit zich geroepen voelt, haar met deze hoge onderscheiding in de kringen van de wetenschap op te nemen ???

  Geliked door 1 persoon

 13. Charles Martel zegt:

  Kameraad Nicolae Ceaucescu kreeg destijds ook geregeld eredoctoraten. Ze zit in goed gezelschap.

  Geliked door 2 people

  • Vooral zijn vrouw, terwijl ze amper opleiding had! GILLER!

   Geliked door 1 persoon

   • Jules Vismale zegt:

    De joodse (!) chemicus Fritz Haber (1868-1934) uit Duitsland kreeg zelfs in 1918 de Nobelprijs voor de Vrede terwijl hij het zenuw-, chloor- en mosterdgas had uitgevonden waarmee miljoen soldaten tijdens WO I werden gedood! Daarbij vond Haber zelfs het Zyklon-B gas (blauwzuurgas) uit waarmee miljoenen joden e.v.a in Auschwitz-Birkenau en Majdanek werden vermoord!
    Uiteindelijk werd hij na 1933 Duitsland uitgedaagd door de nazi’s die hem namelijk verafschuwden om zijn komaf waarna Haber verbitterd stierf!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s