Opmerkelijk: Nieuwe terrorismebestrijder blijkt Zwarte Piet hater en islam-knuffelaar

Screenshot_113

(Door: “Cultuur onder Vuur”)

“Kick Out Zwarte Piet” is géén terroristische organisatie. Dat beweert de nieuwe terrorismebestrijder Pieter-Jaap Aalbersberg (foto). De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) corrigeert hiermee zijn voorganger, die juist waarschuwde voor de Zwarte Piet haters van Jerry Afriyie. Een merkwaardige rectificatie, want Aalbersberg is een berucht tegenstander van de Sint zijn knecht.

Politieman tegen Zwarte Piet

De rectificatie van Aalbersberg komt niet uit de lucht vallen. Als hoofdcommissaris van de Amsterdamse politie verbande hij in oktober 2015 alle Zwarte Pieten van de interne Sinterklaasvieringen. Een duidelijke stellingname in een maatschappelijk debat dat niets te maken had met de veiligheid van burgers, wat normaliter de eerste zorg is van een hoofdcommissaris.

Screenshot_114

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

39 reacties op Opmerkelijk: Nieuwe terrorismebestrijder blijkt Zwarte Piet hater en islam-knuffelaar

 1. Klaas zegt:

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Wat jammer toch dat er nooit een geoefend kickboxer naar zo’n schreeuwlelijk toeloopt en hem met een welgemikte en snoeiharde low-kick onderuit schopt, ik zou het hem zo gunnen….

   Geliked door 5 people

  • Nemesis zegt:

   Klaas, goed dat je het hebt geplaatst, maar als je het niet erg vindt, ik wil het niet horen. Ik heb dit jammerlijke gekrijs al heel veel keren moeten aanhoren.
   Maar ja met zo’n burgermeester als in Londen, kon je er op wachten. Verwondert me eigenlijk dat het al niet veel eerder is gebeurd.

   Geliked door 5 people

  • paulzwueste zegt:

   De smeerlap!
   Bekijk dat verrotte smoel maar eens.

   Geliked door 3 people

 2. Rensk. zegt:

  Aalsberg is dement en heeft begeleiding nodig. Iemand die hem helpt zichzelf te corrigeren.

  Geliked door 1 persoon

 3. Perfide Albion zegt:

  Onze islamitische vijanden verschijnen op steeds meer en hogere plekken in onze instituties. Churchill zou zich omdraaien…

  Deze kerel en zijn familie staat boven aan de lijst..

  Geliked door 4 people

 4. annah zegt:

  nu wordt het toch echt bloedlink …..

  Geliked door 4 people

  • Blaffertje zegt:

   Inderdaad.
   Deze man moet over onze veiligheid waken, maar zet feitelijk de deur wagenwijd open voor héél veel ellende.
   Deze man is levensgevaarlijk.

   Geliked door 5 people

 5. Dr. Heinz zegt:

  Het word met de dag gekker in ONS Nederland!!
  Bepaalde misstanden worden vanaf nu nog meer uit de media gehouden, onder het tapijt geveegd!!

  Geliked door 7 people

  • koosv8 zegt:

   Dat zei Drs. Hans Janmaat 35 jaar geleden ook, en zie daar. Het wordt enerzijds al gekker, maar anderzijds is er niets veranderd in de richting van de eigen cultuur. En als er echt iets dreigt, dan wordt je afgeknald.

   Geliked door 4 people

 6. Jan zegt:

  Corrupt is hij ook

  Concertkaartjes

  Ongeveer een jaar later moest Aalbersberg een belangrijke fout erkennen bij een andere rel rond het Amsterdamse korps. Hij had kaartjes gevraagd, gekregen en pas later betaald voor een concert in het Ziggo Dome van Dire Straits-gitarist en -songwriter Mark Knopfler. Degene die hem de kaartjes bezorgd had, was politie-commissaris Ad Smit, zo bleek hem pas later, zei hij. Smit werd april dit jaar de laan uitgestuurd vanwege het, volgens de politie, fêteren van collega’s, vrienden en familie.
  ….
  https://www.nrc.nl/nieuws/2018/11/16/geen-warm-haags-welkom-voor-de-nieuwe-terrorisme-bestrijder-a2755516

  De land-en volksverrader

  Geen capaciteitsgebrek politie bij 15e politie-iftar Amsterdam
  Amsterdamse Politiebaas Aalbersberg: ‘Helft mensen die we aannemen van niet-westerse achtergrond ‘

  Amsterdam politie iftar 2017.
  Nederlandse politie in Amsterdam heeft het grootste massaontbijtfeest in Europa met 1.500 gasten

  De verrader vanaf 1:48 en op 6:13 verraadster Kirsten van den Hul (PvdA en Baudet-hater*)

  Kirsten van Hul roept op Baudet te liquideren

  …..
  Hoofdcommissaris Pieter-Jaap Aalbersberg sprak van “deze heilige maand”, alsof de ramadan heilig zou zijn voor de hele stadsbevolking. Aalbersberg sprak daarnaast over “de stad waar meer dan de helft van de mensen geen Nederlandse achtergrond heeft”. De politiechef herhaalde daarmee de valse rekensom waarmee Amsterdammers met Duitse, Belgische, Britse, Franse, Indische, Surinaamse, Antilliaanse, Kaapverdische, Braziliaanse, Japanse, Poolse, Canadese en Amerikaanse ouders worden ingezet om het diversiteitsgedram rond de islam te rechtvaardigen.
  …..
  Lees het gehele artikel op:

  CarelBrendel.nl
  Imam gebruikt Amsterdamse politie om islamitisch centrum te promoten
  Door Carel Brendel, 23 juni 2017
  http://www.carelbrendel.nl/2017/06/23/imam-gebruikt-amsterdamse-politie-om-islamitisch-centrum-te-promoten/

  Zie ook:
  Politie-imam wordt nieuwe terreur-paus
  https://www.geenstijl.nl/5144653/politie-imam-wordt-nieuwe-terreur-paus/

  Ook dit jaar ging het verraad gewoon door

  De bagger die Pauw uit zijn strot braakt

  En het stuk drek Willem Alexander
  (https://www.youtube.com/watch?v=_36CB1fhnGQ)

  Geliked door 5 people

  • Willem wil niet anders, zit in een zelfgekozen dwangbuis! Zijn opvolger wordt waarschijnlijk GEDWONGEN met een allahtoon thuis te komen! Anders einde Koningshuis! Kun je zien aankomen. De Ultieme Overwinning op de Onnozele Kaffers; een Soepjurk op de troon! Gaat ook in België gebeuren! Heeft het Klootjesvolk zelf voor gekozen!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    rottenpikwick 1 juni 2019 om 09:48

    Willem wil niet anders, zit in een zelfgekozen dwangbuis!

    Nonsens!
    Een ‘oranje’ laat zich tot niets dwingen!
    Een ‘oranje’ heeft er ook schijt aan wie er ‘op de troon’ zit.
    Een ‘oranje’ is enkel geïnteresseerd in geld, heel veel geld.

    Geliked door 1 persoon

  • Hoeveel auto’s zullen er alweer afgefikt zijn? Hoeveel handgranaten geplaatst? Hoeveel slapeloze nachten, ergernissen van Boze Burgers? Hoeveel schietpartijen, doden? Die Pauw zit natuurlijk ook in het COMPLOT, anders was ie niet op die positie gekomen! t Is 1 Grote Slijmpartij, Stelletje Onderkruipers! Waarschijnlijk kon juf Lust deze Huichelpartij niet meer aan en kwam de tv op het goeie moment op haar pad. ‘De politie is er voor alle Amsterdammers!!!!!!!! ZUM KOTZEN!!

   Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Mooie muziek van Knopfler, o.a. locaal hero😎.

   Like

 7. koosv8 zegt:

  En maar zeiken op Polen om dat het land de rechters naar huis wil sturen, en vervangen door andere, ANDERS denkende mensen. En gelijk hebben ze, hier doen ze dat ook, alleen net andersom. Wij gaan van NUCHTER NADENKEN naar VOLLEDIG GESTOORD.

  Geliked door 3 people

 8. koddebeier zegt:

  Op staande voet ontslag voor die vent, maar ja zo zal het rattenclubje op het Binnenhof niet reageren !

  Geliked door 3 people

 9. J. Sevenhoven zegt:

  Gestoord.

  Geliked door 1 persoon

 10. Dennis Eijs zegt:

  Wat niet is kan nog komen. Dus ook die groep moet zeker in de gaten gehouden worden. De radicalisering zet overal bijna door.

  Geliked door 1 persoon

 11. Zo’n PLEEFIGUUR kan ook alleen maar op zo’n positie komen als ie danst naar de pijpen van ‘we kennen de namen’, ook wel LANDVERRADERS-PLUS genoemd! Iftar gaat hier ook steeds meer INBURGEREN. Lekker vreten op ONZE KOSTEN met NSB’ers er bij!! Wen er alvast maar aan!

  Geliked door 2 people

 12. Wim van Rijswick zegt:

  Ik dacht dat de regering overal neutraal in moest zijn maar het blijkt wel weer dat alles naar links word gestuurd en dat zulke eikels dit land met die (prachtige cultuur) helemaal naar de kloten helpen.
  Gr.Zware piet.

  Geliked door 5 people

 13. Heniusz zegt:

  Dan kan je je dus wel een voorstelling maken waar de aandacht van de “anti terreur” club naar uit zal gaan… Die vermaledijde “rechts extremisten” natuurlijk, zo “gevaarlijk”. Salafisten, links radicale AntiFa en al even extreme KOPZP relschoppers zal geen strobreed in de weg worden gelegd. Al vaker gezegd, maar nu met onweerlegbaar bewijs: Dit land is terminaal.

  Geliked door 1 persoon

 14. bozeoudeman zegt:

  Dat was al bekend van hem als hoofdcommissaris in Amsterdam. ‘Terrorist’ bij het Cnetraal Station had last van zijn bloedsuikerspiegel en het was dus een ongeval. Dit ondanks alle andere berichten en de agent die naar buiten bracht wat er werkelijk was gebeurd kreeg ontslag?

  Deze hoofdpolitieman was in Amsterdam al allochtoon denkend en dus Nederlands discriminerend tot in het bot, daarom werd hij door de omvolker Rutte in zijn huidige functie aangesteld?

  Er is helemaal geen islam terrorisme in Nederland enkel islamfoob terrorisme en om dat te bestrijden moeten snel kampen worden opgericht. Hoe lang gaat het duren voor hij daarmee komt.

  Alle politiemensen in Nederland krijgen een islamitische hersenspoeling, niet zo raar als je ziet wie er op de politieschool de studenten begeleidt.

  De Iraniër Keyvan Shahbazi, is als cultureel psycholoog verbonden aan de Politieacademie. Zou dit ook in islam landen gebeuren? Zouden daar leger en politie psychologisch worden bijgevijld door bijvoorbeeld ongelovigen? Het zooitje in Den Haag heeft het land al overhandigd aan IS.

  Deze Keyvan Shahbazi mag ook zeer regelmatig zijn meningen en wijsheden in de Volkskrant schrijven en is een van de mensen die onze politie opleidt, hij zegt onder andere onderstaand:
  ‘Als je organisatie binnen een multi-etnische samenleving vooral uit een bepaalde etniciteit, leeftijd en ­geslacht is samengesteld, dan is er iets mis met je toelatingsbeleid.

  Precies, meer, meer, meer met name islamieten in de politie en het hoofddoekje had volgens Aalbersberg ook geen probleem geweest, daarop werd hij nog net teruggefloten, maar hoe lang nog?

  De vijfde colonne bestaat dit keer uit onze volledige leiding die overal types als Keyvan Shahbazi heeft binnengesluisd om de Nederlandse kinderen al op vroege leeftijd te hersenspoelen en tot goede dhimi’s s op te leidden. Nederland is weer het braafste jongetje uit nu de omvolkingsklas.

  Geliked door 6 people

 15. Rene zegt:

  En zo worden we keer oo keer genaaid door onze linkse overheid met alle fraudes en vriendjes politiek. Het lijkt wel of zij willen dat Nederland gaat escaleren

  Geliked door 1 persoon

  • Tineke zegt:

   “Het lijkt wel of ze willen dat Nederland gaat escaleren”

   Dat lijkt niet zo,dat IS zo Rene.
   Ze willen chaos.
   Vanaf dat punt kunnen ze de NWO opbouwen

   ORDO AB CHAO…..

   Geliked door 3 people

 16. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De politie dient waakzaam te zijn, de orde te handhaven en garant te staan voor onze veiligheid. Als de politie dat doet met een menselijke inslag, menselijk gevoel en situaties menselijk inschat, is dat een goede zaak. Politie, die optreedt als belastingambtenaar is een boeman. Politie, die te keer gaat, als een robot, kan nooit je beste vriend zijn. Als politie zijn privé mening laat prevaleren in de uitoefening van zijn beroep, is dat een hele kwalijke zaak. En politie, die politiek gaat bedrijven is uiteraard uit den boze !!!

  Het heeft er alles van weg, dat de nieuw aangestelde Nationale Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, Pieter-Jaap Aalbersberg, een verwarde man is, die zijn taak niet goed begrepen heeft. Hij heeft het imago, dat hij zijn carrière zijn boekje keer op keer behoorlijk te buiten ging. Zo nu dus ook in zijn nieuwe functie. Ik ken mensen, die om veel minder, op staande voet oneervol werden ontslagen. Hoe is het in godsnaam mogelijk, dat dit sujet dit baantje werd toegeschoven ???

  Geliked door 2 people

 17. Thoth zegt:

  Tja, Aalbersberg toont in veel opzichten de politieagent van de NSB gedurende de 2e wereldoorlog.

  Geliked door 1 persoon

 18. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Hoeveel bewijzen van vergaande incompetentie moet een mens aanleveren voordat hij/zij niet meer in aanmerking komt voor een hoge ambtelijke taak ?
  Aalberg toonde als hoofdcommissaris reeds meerdere malen zijn ongeschiktheid en in plaats van hem te degraderen of te ontslaan wordt hij weg gepromoveerd.

  Like

 19. Ruud zegt:

  De 5e colonne heeft zich reeds in ons ambtenarenapparaat genesteld. Het is net als een kanker die je ook op de meest onverwachte plaatsen aantreft.

  Geliked door 2 people

 20. Ludo zegt:

  Ja, geef zulke mensen de macht, die zijn het beste omkoopbaar

  Geliked door 1 persoon

 21. Jurriaan zegt:

  Aalbersberg is een islam knuffelaar die graag een iftartje mee prikt, gevaarlijk link mannetje die totaal op de verkeerde pek zit

  Geliked door 2 people

 22. Jurriaan zegt:

  Deze figuren zijn uit op een burgeroorlog, zodat daarna de voor de Nederlanders broodnodige rust kan terug keren

  Like

 23. Kooymans zegt:

  Heeft hij wel verstand zodra ze op een bepaalde plek zitten dan denken ze dat ze alles kunnen doen ga jij met je piessie naar de dokter dat is niet goed het is een glad janes

  Like

 24. A. Jongbloed zegt:

  Blij dat ik vorig jaar Nederland verruilt heb voor Indonesië.
  Hier heeft men nog vrijheid.
  Soms wat corruptie. Maar daar wordt hier hard aan gewerkt.
  En de moslims zijn hier gematigd.
  Als er hier een extremist wordt gevonden, dan krijgt hij onherroepelijk de doodstraf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s