Ramadan Bombathon 2019 (dag 26)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, ramadan, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

4 reacties op Ramadan Bombathon 2019 (dag 26)

 1. Peter zegt:

  Ik kwam dit stukje ergens tegen en ik wilde u dit niet onthouden.
  Genieten maar !!

  Nederland beleeft de ramadan !
  Landgenoten, nu de religieuze feestmaand weer is aangebroken, moet ik natuurlijk weer even aan de oppervlakte verschijnen. De ramadan is namelijk weer begonnen en heeft inmiddels een nationaal karakter gekregen. Minister Wouter Koolmees (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) vond het zelfs nodig om te komen speechen bij de nationale iftar in Den Haag… Logisch ook, want maar liefst 6 procent van de bevolking verplaatst jaarlijks een maand lang de maaltijd naar een later tijdstip. De overige 94 procent van de bevolking doet dat overigens niet! Waarom dan deze uitgebreide aandacht voor dit hongerfeest? Het antwoord luidt; angst. Men moet de religieuze baardmannen (m/v) immers tevreden houden, anders gaan ze wellicht ‘islamofobie’ en ‘racisme’ roepen en daar zit policor Nederland niet op te wachten. Nee, liever heulen met de vijandige islam, da’s veel veiliger.

  Alle dadels nog es aan toe, zeg. Een uurtje op internet rondhangen en het lijkt wel of die nachtelijke schranspartij een nationaal feest is geworden. En het erge is, ik en nog miljoenen Nederlanders willen er geen reet mee te maken hebben. In ons eigen land, waar uitingen van onze feestdagen ieder jaar verder afgezwakt worden, krijgen u en ik anno 2018 een discriminerende religie door de strot geramd.
  ‘Nee hoor’, roepen hooggeplaatste moslims in Nederland. ‘Het is juist een tijd van verbinding en elkaar leren kennen.’ Nou, das goed. Na 50 jaar langs elkaar heen geleefd te hebben, wordt het inderdaad eens tijd om samen een frikandelletje te eten bij de snackbar om de hoek. Laat ik jullie onze cultuur proeven. Een lekkere frikandel-speciaal bijvoorbeeld en daarna gaan we naar café ‘Betsie’s Verjaardag’ en misschien schuiven we daar ook nog wel een broodje bal naar binnen.

  Nee, onze cultuur en traditie’s doen er allang niet meer toe. De islam dient geïmplementeerd te worden en er is haast bij. Beleidsmakers, politici, het leger (iftar), de politie (iftar), journalisten en ander geboefte promoten de islam alsof het een leerzaam verhaaltje uit duizend-en-een-nacht is en die vanuit alle hoeken positief onder de aandacht gebracht moet worden.

  Dacht het niet. Ik wil mijn land terug. Religie hoort achter de voordeur en niet verder. Ik heb namelijk geen belangstelling. Ik heb er zelfs een afkeer van. Zeker als het gaat om een systeem dat doorspekt is met vrouwenhaat, homohaat, haat jegens andersgelovigen, kindhuwelijken, ongelijkheid en dwingelandij.

  Ga je dadels maar ergens anders verorberen. En nog een kleine hint; er leven meer varkens dan mensen in dit land…

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   De “Collabos” van de Franse ( NPO ! ) vieren ook de Rammeldan.
   France 2 : comme chaque année, la chaîne publique trahit honteusement la laïcité! “La Nuit du Ramadan” sur France 2,

   TV-FRANCE 2: zoals ieder jaar weer verraadt de publieke omroep m seculier te zijn en dit op een schaamteloze manier met de “NACHT VAN DE RAMADAN”op France 2.
   * *
   Propaganda tot in de perfectie uitgevoerd. Dat is elke dag weer raak met de Publieke Omroepzender France 2.
   Ze praktiseren de leugen, het manipuleren en de uitsluiting tot in de puntjes.
   Zemmour bijv. is verboden op France 2 en ook op de andere zenders.
   Waarom ? ?
   Dat is toch duidelijk. Deze smerige Nazi durfde eerder op de TV te zeggen dat een Francaise van Senegalese oorsprong beter haar naam kan veranderen van “HAPSATOU” naar de Franse naam Corinnme.
   Ik moet er nog steeds om lachen om zoveel onnozelheid. Een journalist/schrijver met groot talent die 100-duizenden boeken heeft verkocht in Frankrijk, maar de Publieke Omroep wil niet dat men naar hem kan luisteren.
   Laten ze maar doorgaan met bedriegen, manipuleren en leugens verspreiden en vooral Desinformeren.

   Elke dag weer kun je horen dat ze ’t hebben over:”terroristische aanslagen, in plaats van Aanslagen door religieuze Moslims”.
   Ze hebben het over Religieuze fanaten of conservatieve moslims inplaats van Fanatieke moslims.
   etc, etc…………….
   Een van de commentaren:
   Thierry Balet22 uur geleden
   Qu’est-ce c’est que ces conneries ? La nuit du ramadan à la télé et l’interdiction des crèches dans l’espace public ??? Il y a vraiment des salopards en France……
   / / /
   Wat is dit voor achterlijk gedoe ?
   De nacht van de RAMELDAN op de TV en ondertussen wordt een Kerststal verboden in de openbare ruimte ? ? ?
   In Frankrijk heb je werkelijk een stel halve garen…….

   ( p.s. De NL-Kerken doen niet onder met ’t heulen……..:

   https://www.rkkerk.nl/nationale-iftar-eenheid-in-verscheidenheid/

   Geliked door 1 persoon

 2. Peter zegt:

  Theo Hiddema over de politie-iftar.
  Deze blijft ook leuk !
  Vooral de opmerking Schijterigheid verpakt in hoflijkheid.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s