STOP DE GROTE VERVANGING!

Screenshot_104

Vanochtend hebben activisten van de Identitaire Beweging een spandoek opgehangen in het centrum van het meest “diverse” stadsdeel van Kopenhagen. Een stadsdeel dat niet meer voelt als Denemarken. Het is tijd om een einde te maken aan de demografische veranderingen in Europa.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Generation Identitaer“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, cultuurrelativisme, Demografie, Denemarken, Eurabië, gezond realisme, Identitaire Beweging, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Nationalisme, Patriottisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

11 reacties op STOP DE GROTE VERVANGING!

 1. Steven zegt:

  Zijn ze al vervolgd?

  Like

 2. Marc zegt:

  Stop de grote vervanging inderdaad. Maar dat kan alleen als we het lef hebben de multicul-elite zelf te vervangen!

  Geliked door 1 persoon

 3. Ruud zegt:

  Dit fenomeen krijgt een dramatische wending; de fuik waarin we gedreven worden nadert het smalle deel waarop extremen als eersten van zich gaan laten horen. Geweld zal daarbij niet geschuwd worden. Het wordt een kwestie van tijd. Helaas lopen onze bestuurders nog met de oogkleppen op; zij zijn ziende blind voor wat zich gaat voltrekken.

  Like

  • Tineke zegt:

   “Helaas lopen onze bestuurders nog met de oogkleppen op;zij zijn ziende blind voor wat zich gaat voltrekken”

   Dit geloof je toch niet serieus Ruud.
   Ze rollen een agenda uit.
   Hebben het Marrakesh verdrag ondertekend .iedereen die binnenkomt is legaal en heeft de zelfde rechten als ons,de grenzen moeten kost wat kost wagenwijd open blijven staan.
   IS bruiden met hun koters worden teruggehaald en ga zo nog maar ff door.
   En u denkt dat die zakken hooi daar op dat binnenhof niet weten wat zich gaat voltrekken?
   Dat is onderdeel van de NWO agenda.
   Ze willen chaos…vanaf dat punt kan de nieuwe wereldorde opgebouwd worden.

   Onze bestuurders weten niet waar ze mee bezig zijn?

   Hier zijn ze voor aangenomen…….

   Like

   • Laura van der Storm zegt:

    Tineke, goed verwoord! ik ben bang dat je helemaal gelijk hebt. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat bestuurders van een land zomaar hun land weggeven . Daar is een woord voor: landverraders! Arme kinderen en kleinkinderen.

    Geliked door 1 persoon

   • Marc zegt:

    Precies Tineke, daarom moeten we het recht in eigen hand nemen. Alleen … wij zijn dat niet gewend. Maar dat de elite het ronduit verdient om volledig afgeschoten te worden vanwege hun ultieme verraad aan de eigen natie, dat staat buiten kijf!

    Geliked door 1 persoon

 4. bigljohn zegt:

  ….Het is tijd om een einde te maken aan de demografische veranderingen in Europa….En wie zal dat moeten doen ? De E.U., de Europese overheden, de Europese bevolkingen ? Alleen de laatsten maken nog een hele kleine kans, ware het niet dat het lef en de spirit ontbreekt. En er is nogal wat lef voor nodig, lef wat totaal ontbreekt, want de Europese justitie en politiediensten zullen jacht gaan maken op verzetsmensen. En in de tussentijd rijden wij in de trein van Erdogan en kunnen pas uitstappen als de sharia een feit geworden is….

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  En sleep de veroorzakers voor een volkstribunaal !

  Like

 6. Peter zegt:

  Geweldig !
  Eindelijk ook een activisme van rechterzijde.
  De linkse mensen mogen niet het alleenrecht hebben op activisme.

  Like

 7. Radmus Paladan op veilige afstand gehouden van zijn “landgenoten”! Net als in DE, FR, NL etc. heeft het policorVolk ook daar voor nieuwe achterbuurten / ghetto’s gezorgd, waar MILJARDEN ingepompt moeten worden om de zaak overeind te houden. Afgejatte MILJARDEN van spaarzame (onnozele) burgers! Helaas hebben wij geen Radmus Paladan, die de confrontatie keihard aangaat! Als je zo wat video’s afdraait, kom je ook heel wat WHITE-TRASH tegen. Dom Volk, dat niet naar de stembus gaat en zodoende hun eigen land naar de Kloten helpt!

  Like

 8. Jan zegt:

  Europa is van ons!

  Identaire activisten waren op 1 juni in actie in verband met een groot islamitisch evenement op het Stadhuisplein, dat plaatsvond ter gelegenheid van de Ramadan. Net toen de zon onderging en een islamitisch gebed klonk, gooiden de activisten een groot spandoek met de tekst “Europa is van ons” van een gebouw dat zich vlak naast de menigte bevindt. Tegelijkertijd hield een activist een toespraak die over het plein klonk.

  https://identitaer.dk/2019/europa-er-vores

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s