Aan de burgemeester van Eindhoven

Screenshot_123

De burgemeester van Eindhoven, John Jorritsma (VVD).

(Door: Jan Dijkgraaf)

Beste meneer Jorritsma,

Effectievere actievoerders dan Edwin Wagensveld van Pegida zijn er niet in Nederland. Wagensveld slaagt er keer op keer in aan te tonen dat het Grondwettelijk recht op demonstratie in Nederland met voeten wordt getreden door het bevoegd gezag. Dan wel verkracht.

Als hij met anderhalve man en een paardenkop ergens gaat demonstreren, zoals afgelopen week in de buurt van de Al-Fourqaan moskee in Eindhoven, heeft hij actieve bescherming van de M.E. nodig om een stukkie te kunnen lopen en wordt de demonstratie steevast door de politie afgebroken.

Maar veel vaker kan hij het zelfs zonder die anderhalve man en die paardenkop af. Dan hoeft hij alleen maar een mailtje te sturen naar de gemeente om een demonstratie aan te melden.

Dan zijn er twee opties.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", belangenverstrengeling, betutteling, burgermoed, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Aan de burgemeester van Eindhoven

 1. ruud beijer zegt:

  Die burgemeester hoort thuis in het rijtje van vele landverraders.

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Landverraders hebben soms idealen. Het soort mensen dat nu aan het roer staat in Nederland hebben geen idealen. Het zijn opportunisten van het ergste soort die zich via partij politiek omhoog gelikt hebben. Ze zetten vol in op de-escalatie en hierbij moet de Nederlandse burger buigen terwijl de islamiet steeds brutaler wordt en veeleisender. De islamiet bindt alleen in als hij een sterke hand boven zich voelt. Voelt hij die niet dan krijgt de islamiet zelf een sterke hand. Dialoog komt niet in hun woordenboek voor. Moslims moeten leren hun schouders op te halen als er een groep is die in nabijheid van een moskee varkenslapjes willen grillen. Dit doet immers geen pijn. Zolang de moslims dit niet leren zullen ze de essentie van de Europese samenleving nooit begrijpen en is integratie uitgesloten. Figuren als Jorritsma verhinderen de integratie van moslims doordat ze te pas en onpas de islam uit de wind houden. Het ergste is dat ze het ook nog doen op grond van een valse moraal ook wel politieke correctheid genoemd wordt.

   Geliked door 1 persoon

 2. Peter zegt:

  We zullen zien of deze burgemeester met zijn tong de sandalen van die Oemmah-lui gaat likken .
  Verkrachters van het kinderfeestje Sinterklaas & Zwarte Piet worden waarschijnlijk wel welkom geheten om te protesteren te midden van de kindjes en hun ouders / grootouders.

  Geliked door 3 people

  • delamontagne zegt:

   Zoals de President van Frankrijk dit eens zei:”De Franse cultuur bestaat niet”………
   Wat die burgemeester van de Oummah, ik bedoel Eindhoven gaat doen.
   VERBIEDEN, zo’n demonstratie brengt alleen maar moeilijkheden mee.

   Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  ……Daar staat, meneer Jorritsma:…….. “De straat is van ons”………

  Binnen niet al te lange tijd De STAD is van ons”………

  In een niet al te verre toekomst ?, NEDERLAND is van ons”………

  En de Nederlander ?, kijkt toe en doet niets.

  Geliked door 2 people

 4. Dit is op jowitteroosblog herblogden reageerde:
  Beste meneer Jorritsma,

  Effectievere actievoerders dan Edwin Wagensveld van Pegida zijn er niet in Nederland.

  Wagensveld slaagt er keer op keer in aan te tonen dat het Grondwettelijk recht op demonstratie in Nederland met voeten wordt getreden door het bevoegd gezag.

  Danwel verkracht.

  Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Wie over de straat heerst heerst ook over de toekomst. De communisten wisten dat. De nationaal socialisten wisten dat en de islamisten weten dat al 1400 jaar. Ga kijken in islamitische landen en je ziet meteen dat de islam heerst tot in elke uithoek van de samenleving. Vandaag ook in Uw theater. Er is geen sprake van sluipende islamisering. De islam staat lang en breed met beide voeten stevig op Nederlandse bodem en het enige dat we doen is schaapachtig kijken en hopen dat het weer over gaat. Dat laatste zal helaas niet gebeuren. De islam zal onze kinderen en kleinkinderen vol in het gezicht slaan.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s