België . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België. Bookmark de permalink .

2 reacties op België . . .

 1. Jean zegt:

  Die vlagdeling wordt de realiteit, nog even wachten om te zien hoe de franskiljons de schaar gaan gebruiken maar dat er geknipt wordt is een feit net zoals het vaststaat dat België bezig is aan zijn laatste monarchie want de meerderheid van de Vlamingen hebben het echt gehad met die middeleeuwse decadent dure folklore ‘zonder toegevoegde waarde’.
  Leve de Vlaamse Onafhankelijke Seculiere Republiek een Republiek waarin islam totaal verboden wordt, waarvan de grenzen gesloten en bewaakt worden en waar wekelijkse transporten massa’s vreemdelingen terug afvoert naar landen van herkomst. In die nieuwe Republiek zal iedereen belastingen betalen en zal er geen onderscheid gemaakt worden tussen publieke en privésector qua arbeidscontracten resp. salarissen & pensioenen.
  Van de bemoeizucht van de EU maffia trekken wij ons geen fluit aan, die flikkeren we er ook nog uit. Onze identiteit, nationaliteit, onafhankelijkheid, vrijheid, veiligheid en leefbaarheid zijn onze 6 prioriteiten.

  Geliked door 2 people

 2. Jan zegt:

  Belgische ‘justitie’ even rot als in Nederland

  Allochtonen slaan en bespuwen conducteur in Denderleeuw

  In Denderleeuw hebben twee jongemannen van Afrikaanse origine eergisteren een conducteur van NMBS aangevallen en bespuwd. Dat meldt Het Nieuwsblad. Het slachtoffer moest met spoed worden afgevoerd naar het ziekenhuis en is een week arbeidsongeschikt. De allochtonen werden gearresteerd, maar meteen vrijgelaten.
  ….
  https://sceptr.net/2019/01/allochtonen-slaan-en-bespuwen-conducteur-in-denderleeuw/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s