Kaderschool van Bannon: Nieuws over het einde van Trisulti blijkbaar fakenews

Screenshot_122

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Gisteren meldde de “Junge Freiheit”, gebaseerd op berichten in de Italiaanse media, het volgende: “Klooster Trisulti – einde voor kaderschool van Bannon”. Blijkbaar fakenews – in ieder geval als het aan de verantwoordelijken ligt, die het toch beter zouden moeten weten dan de Italiaanse pers.

philosophia perennis

Dat vraagtekens in headlines minder kliks en likes opleveren dan bewijskrachtige zinnen is bekend. In dit geval echter zou een vraagteken in de zin van faire informatie het heel goed gedaan hebben. Of in ieder geval het navragen bij Benjamin Harnwell, de verantwoordelijke man voor de planning van Trisulti. Temeer daar het artikel daarna niet veel meer te bieden heeft dan uitspraken van linkse parlementariërs in Italië, die het project van Bannon per se willen verhinderen.

Katholiek-conservatieve denktank “Dignitatus Humanae Institute” provoceert

Voor iedereen die het niet weet: het ongeveer 100 kilometer van Rome verwijderde klooster Trisulti in Collepardo bij Frosinone (foto) wordt op dit moment verbouwd tot de katholiek-conservatieve denktank “Dignitatis Humanae Institute” (DHI). Onlangs nog had “PP” daarover met Bannon gesproken.

Van Harnwell, die het beter zou moeten weten dan linkse kranten in Italië, krijg je namelijk op dit moment heel andere informatie dan de informatie die gisteren in de Duitse taal werd gepubliceerd in de “Junge Freiheit”:

De persberichten, volgens welke zijn huurcontract voor Trisulti eenzijdig door het ministerie van Culturele Zaken werd herroepen, zijn onjuist.

Dat uitgerekend Radio Vaticaan het nieuws als eerste in de wereld zette, lijkt niet helemaal toevallig. Hier dient namelijk iets opgebouwd te worden dat het katholicisme bevordert dat de huidige paus zo lijkt te haten.

Illegitieme manoeuvre provoceerde onjuist bericht

“Terwijl het ministerie vandaag heeft aangekondigd dat het een procedure start om het huurcontract te herroepen, zal de DHI deze illegitieme manoeuvre met alle hem ter beschikking staande middelen aanvechten, om het even hoeveel jaar het zal duren. En we zullen winnen.

Het ministerie van Culturele Zaken mag dan wel bereid zijn om te voldoen aan alle nukken van extreem linksen – de DHI zal dat niet doen. Dit is niets anders dan het geschreeuw van de culturele marxisten dat overgebleven is tegen de verdediging van de westelijke civilisatie.

Daarom zal de opbouw van de academie voor het joods-christelijke Westen deze herfst zoals gepland doorgaan. En ondertussen hebben we de gelegenheid om onze zaak voor de rechtbank te behandelen.”

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", Christendom, Desinformatie, Europa, Italië, Jodendom, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Nationalisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op Kaderschool van Bannon: Nieuws over het einde van Trisulti blijkbaar fakenews

  1. A Geurse zegt:

    Ik wil graag uit de nieuwsbrief verwijderd worden. Thanks en nog een fijne dag. Ik ben die haat speech meer dan zat.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s