Secretaris-generaal van de VN zet in op klimaatpropaganda: “VN moeten leidende rol in het klimaatdebat overnemen”

Screenshot_118

(Vertaling: E.J. Bron)

De Verenigde Naties gaan meer inzetten op klimaat-betutteling. Nu heeft de secretaris-generaal van de VN, António Guterres, zich het onder “klimaatbeschermers” populaire idee eigen gemaakt om de CO2-uitstoot te belasten. Wat hem betreft zou de noodzakelijkheid daarvan met het oog op de aardopwarming duidelijk zijn, zei Guterres in een interview met de “Süddeutsche Zeitung”.

Duits - Zuerst

Het thema zou echter zo aangepakt moeten worden dat de publieke opinie het zou kunnen begrijpen, en ook dat populisten het niet geloofwaardig zouden kunnen bestrijden (!). “Dat is het thema waar ik me op dit moment met huid en haar aan uitlever”, benadrukte de socialist Guterres.

In veel landen is een CO2-belasting, waarvoor zich bijvoorbeeld de sociaaldemocratische topkandidaat bij de EU-verkiezingen, Frans Timmermans, uitsprak, op dit moment nog omstreden. Die zou de uitstoot van het belangrijkste broeikasgas CO2 bijvoorbeeld bij het autorijden en de verwarming duurder maken.

Guterres zei ook dat de VN de leidersrol in het klimaatdebat zou willen overnemen. “Daarin ben ik heel vastberaden”. Het zou gaan om het bepalende thema van deze tijd “en heeft absolute prioriteit”.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Graaien, Hypocrisie, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Secretaris-generaal van de VN zet in op klimaatpropaganda: “VN moeten leidende rol in het klimaatdebat overnemen”

 1. kanaloa01 zegt:

  Stapelgek en ze leren het nooit om naar deskundigen te luisteren. Zelfs het eigen ICCP van de VN heeft inmiddels een gedeeltelijk andere mening betreffende CO2, helaas horen we de aangepaste mening niet van onze media.

  Geliked door 3 people

 2. Motorman zegt:

  ongeveer 96% van alle CO2 wordt uitgestoten door de natuur zelf. Vanzelfsprekend kunnen we dit niet onbelast laten. Ik stel voor dat die domoren van de VN en het Wereldnatuurfonds hiervoor jaarlijks miljarden in de kas steken. De resterende 4% is peanuts.

  Like

 3. Nemesis zegt:

  De VN oftewel de UN is na ww2 opgezet met geheel andere doeleinden. Deze organisatie heeft zich echter ontwikkeld tot een levensgevaarlijke organisatie met geheel en totaal andere doeleinden dan de oorspronkelijke.
  Mijn persoonlijke mening is, dat we deze VN of UN zo niet meer nodig hebben of ze moest tot de oorspronkelijke doelstellingen terugkeren, wat ze niet zullen doen. Dus afschaffen en Trump moet ze het land uitgooien, ze gaan maar in SA zitten bij de mislimvriendjes. Het gebouw en de grond is door de USA wel ter beschikking gesteld, maar behoort niet toe aan die gekken daar die nu de VN domineren. Eruit dus. Bush, heeft ze al eens gewaarschuwd dit te willen doen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Peter zegt:

  Klimaatactivist Greta Thunberg (16) gaat jaar spijbelen voor beter klimaat….
  Aan de Ambassade :
  Dear Sir / Dear Madam,
  Are there also psychiatric hospitals in your country that can help Greta Thunberg ?

  PS Greta Thunberg claims to be able to “see” carbon dioxide in the air

  Geliked door 3 people

 5. Qvic zegt:

  Overal waar geld een hoofdrol kan spelen, wordt mega uitgebuit door zwendelaars. Zoals nu met het CO2, wat de chemische benaming voor kooldioxide of koolzuur is. De echte waarheden worden 180 graden omgedraaid en dit wordt dan gepresenteerd als de enige waarheid. Tevens wordt het als een erg gevaarlijk gas bestempeld en gigantisch opgeblazen. Zodat het net lijkt alsof we een gigantisch probleem hebben. Om zo het voor de onwetende mensen het geloofwaardig te laten klinken. Deze mega fraude wordt door de overheden aangepakt als weer een manier om de belastingen te kunnen verhogen. Dit rechtvaardigen zij door te stellen dat dit natuurlijke onschuldige gas, wat maar minuscuul aanwezig is in onze atmosfeer. om te toveren tot een extreem gevaarlijk gas, wat al te veel voorkomt en dat zorgt dat onze aarde daardoor opwarmt. Deze klimaat gekte moet en zal iedereen aan moeten onderwerpen, voor zogenaamd voor het behoudt van de aarde. Dat dit een opeenstapeling is van leugens doet niet ter zake, hun wil is wet en zo wordt het weer aan de bevolkingen gepresenteerd.

  Geliked door 2 people

 6. Nemesis zegt:

  Waarvoor we CO² nodig hebben, wer vroeger al op de lagere school bij natuurkunde les geleerd. Ik heb daar nog mijn plakboeken van. Natuurkunde is zeker ook een vak dat weggestreept is en plaats heeft moeten maken voor deze absolute schizofrenie. Allemaal rijp voor een gesloten inrichting.

  Geliked door 1 persoon

 7. Lucky zegt:

  Iets anders,

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  De aarde warmt op omdat ik de hele dag zit te koken vanwege die klimaatgekte!

  Houden die rotstralen nou nooit op met die smerige lulkoek?!

  Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  Als de Verenigde Nazis het voor het zeggen krijgen

  Australiër veroordeeld omdat de VN heeft bepaald dat er geen kritiek op geitenneukers mag zijn
  Man gaat in hoger beroep tegen deze idiotie, dat de Australische regering aan eigen wetten geen boodschap heeft

  Dit gaat ook in Europa gebeuren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s