Verrijking . . .


Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabische wereld, Criminaliteit, Eurabië, Graaien, Immigratie, Islam, Islamisering, Maghreb/Noord-Afrika, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Verrijking . . .

 1. Peter zegt:

  En jawel hoor ! Daar is ze weer !
  Klimaatactivist Greta Thunberg (16) gaat jaar spijbelen voor beter klimaat.
  Wellicht dat ze daarna zichzelf in brand gaat steken net als Jan Palach.
  Ik kan niet wachten !!

  Geliked door 3 people

 2. J.C. zegt:

  Tja, zou je niet verwachten, geweldige verrijking in dit landje waar kansloze asielratten die alleen maar komen om te stelen en de boel te verzieken het voor het zeggen lijken te hebben. Overheid grijpt niet in, want dit is juist de bedoeling. Verdeel en heers en de autochtoon is afgeleid van wat er werkelijk gebeurd in het groot (Bilderberd en Agenda 2021 en agenda 2030). “Dus iedereen, lekker vvd blijven stemmen dan komt alles goed”.
  Sterkte Pieter met oplossen van dit gedoe. Je hebt een naam en een vootoo, hopelijk heeft de politie tijd voor je en dan heb je geluk.

  Geliked door 2 people

 3. Thomasson zegt:

  Wat doet deze jonge man hier? Waarom vecht hij niet voor de vrijheid van zijn land? Parasiteren is natuurlijk veel makkelijker.

  Geliked door 3 people

 4. Pingback: Verrijking . . . | eunmask

 5. ruud beijer zegt:

  Oppakken en de hele familie uitzetten.
  I have a dream!

  Geliked door 3 people

 6. Corné zegt:

  Oei Pieter vd Berg, dit mag niet!!! Privacy! Discriminatie! Je beschuldigt iemand! Misschien was die portemonnee ook wel gestolen en per ongeluk in de auto achter gebleven. Door een criminele blankwitte Jan de Hollander of zo. Pas maar op, vervolging dreigt. Met een flinke door je te betalen schadeloosstelling aan die stakker. Schande om zo’n getinte kansenparel de schuld te geven. Ik heb het aan Sylvana Simons getwitterd. Die weet wel een advocaat om die arme jongen tecverdedigen.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Daar zou je nog best wel eens gelijk in kunnen hebben.
   Het zal wel weer zo’n extreem rechtse werkeloze zijn die deze lieve jongen in een slecht daglicht wil plaatsen, door zijn papieren daar achter te laten.
   Zal vast wel iemand zijn die ook Pegida steunt, want die deugen al helemaal niet.

   Like

 7. Lucky zegt:

  Hemeltergend,
  In zweden zijn isis-monsters welkom, maar 8000 Christelijke vluchtelingen worden uitgezet

  Geliked door 1 persoon

  • ruud beijer zegt:

   Ja dit zou allemaal niet gebeuren als de PVV aan de macht komt. Maar helaas hebben de nsbers in Nederland gekozen voor meer islam meer EU en meer asielparasieten.
   Hopelijk stikken zij erin!@

   Geliked door 1 persoon

  • Bedankje sturen naar Rutte en zijn LandverradersZooi!! Dit is dagelijkse kost, al decennia! Deze ellende heeft ONS al zo’n slordige 500 M I L J A R D gekost en 10.000en slachtoffers! ! Afgejatte spaarcenten om een misdadige politiek door te drukken, het importeren van nog meer parasieten en criminelen die ons leven willen vergallen! Bedankje sturen naar de NSB’ers in het Hok op Het Binnenhof!

   Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   We hebben nog steeds een wet van 100den jaren oud, dat je kinderen onder de 14 (dacht ik, kan ook wat ouder zijn) niet mag straffen, behalve een paar goede gesprekken met een hulpverlener.
   Dus er kan ze niks gebeuren hier, en dat weten ze.
   Wat zo ook uitspoken.

   Geliked door 2 people

 8. Alex Delarge zegt:

  Hoe kan je vrij rondlopen in dit land zonder officielle documenten? Dat ding op de foto lijkt me iets dat zelf in elkaar geflanst is,https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/paspoort-en-identiteitskaart/vraag-en-antwoord/met-welke-identiteitsbewijzen-kan-ik-mij-identificeren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s