De VN doet met de Palestijnse Arabische vluchtelingen iets schokkends

 

(Door: Leah Rosenberg – Vertaling: Peter Rissing)

Wat is de waarheid over de Palestijnse Arabische vluchtelingen? De VN heeft een hele afdeling voor de Palestijnen ter beschikking gesteld, de UNRWA (United Nations Relief and Works Agency for Palestine Refugees in the Near East).

Wat doet die UNRWA eigenlijk?

De UNRWA doet absoluut niets positiefs voor de zogenaamde Palestijnse Arabische “vluchtelingen”. Heeft u zich ooit afgevraagd waarom zij nog steeds vluchtelingen zijn of zo worden genoemd? Waarom is dat hun status?

Toen het Joodse volk de controle over zijn vaderland herwon, zeiden de Arabische leiders tegen de Arabieren die toen in Israël woonden dat ze moesten vertrekken en dat ze naar hun huizen zouden kunnen terugkeren zodra de Arabieren gewonnen hadden. Het was niet het Joodse volk dat deze zogenaamde vluchtelingen het land uitstuurde. Maar de Arabieren verloren. De Arabische landen namen deze vluchtelingen echter niet op. Tot de dag van vandaag houden de Arabieren de Palestijnen in “vluchtelingenkampen” om wereldwijd aandacht en sympathie te krijgen. En de UNRWA bestuurt deze kampen en verleent daarbij alle hand- en spandiensten om ze in stand te houden.

De Joodse vluchtelingen

De VN heeft het nooit over de Joodse vluchtelingen, diegenen die vervolgd en verdreven zijn uit Arabische landen. Deze verdreven Joden overwonnen hun ontberingen en zij bouwden hun leven weer op. Israël, de VS, Canada, Frankrijk en andere landen namen deze Joden op. Het Joodse volk wordt al sinds het begin der tijden vervolgd, maar het blijft altijd sterk en kijkt naar een betere toekomst. Het is  nooit volledig gebroken. De Joden mokken niet in hun wanhoop. Ze kijken hoe ze vooruit kunnen komen.

De VN helpt niet

De VN verleent dus geen hulp aan deze Palestijnse Arabische vluchtelingen. Blijkbaar komen zij niet in aanmerking voor de gebruikelijke diensten van het Vluchtelingenbureau van de VN. Zij zijn de enige uitzondering. Waarom? De UNRWA regeert nog steeds over de nazaten van deze vluchtelingen en houdt ze onder controle in vluchtelingenkampen. Wat kan daar de bedoeling van zijn?

De video toont alleen maar een glimp van hoe de VN het Palestijnse “vluchtelingenprobleem” in stand houdt en absoluut niets doet om hen daadwerkelijk te helpen.

Bron:
https://israelunwired.com
Door: Leah Rosenberg

Vertaald/bewerkt uit het Engels door:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, antizionisme, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Geschiedvervalsing, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, UNRWA, Verenigde Naties, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op De VN doet met de Palestijnse Arabische vluchtelingen iets schokkends

 1. Dr. Heinz zegt:

  Volgens deskundigen zijn de Palestijnen een zelf bedacht volk, die met hulp van de linkse wereld Israël moet veroveren!!
  En geen één van de Arabische landen wil ze opnemen, en dat is verdacht!!

  Geliked door 1 persoon

 2. fleckie zegt:

  HOEVEEL ,strijkt. de UNRWA per jaar eigenlijk op, ( met honderden ‘werknemers?en hoeveel strijken daarbij nog eens DE Palestijnen- zelf op. …….hier nogmaals het bericht betr. H
  HET beloofde bedrag tijdens een donorconferentie, ( uit het NIW 21.12.2007,,:::
  ……7.5 miljard beloofd……..’ TojdenTijdens een donorconferentie in PARIJS is de Palestijnen in totaal 7,5 miljard dollar hulp toegezegd. Dat bedrag is door .68 staten bij elkaar gebracht- althans ,beloofd-en dat was zelfs meer dan de 5,6 miljard waarom president Abbas had gevraagd. Het geld is gekoppeld aan de stichting van een Palestijnse staat. Hamas is fel l tegen de overeenkomsten en noemde dit’een oorlogsverklaring tegen Hamas’. De donorconferentiewas de grootste sinds tien jaar……..*~*~*~*~*~*~*fleckie: men vraagt zich natuurlijk af: hoeveel hebben die moslem-binnendringers in Israël in loop der jaren ‘ opgestreken’.?. …….madam Kaag ( D’66) heeft ze van ons belastinggeld vorig jaar ook nog eens van diverse miljoenen voorzien.! dank je de koekoek dat ze een twee-staten-voorstel …bij voorbaat altijd afwimpelen!!!*~*~*~*~*~*~*~

  Geliked door 1 persoon

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Goh deze reactie van u is een fractie beter leesbaar dan anders, het gaat de goede kant op maar er is nog een lange weg te gaan.

   Like

   • fleckie zegt:

    Dank u, af en toe heb ik OOK. heldere ideeen,,, het ligt er maar aan in hoeverre kan MEN. een ‘schrijftrant’ begrijpen’,,,,,,<~<~<~<~<~<~<~

    Like

  • fleckie zegt:

   Eerder hebben de Palestijnen. OOK al, ,(,bericht gebracht.6,8,2016, onder ‘Ontevreden met hun asielonderkmen,’) op ejbron, .van de Prov.Zeeuwse Courant, 28.9.1993 negen miljard dollar gevraagd::’Palestijnen. Willen 9miljard dollar’.
   WASHINGTON( DPA) De Palestijnen vragen van de internationale conferentie van de 40 donorlanden vrijdag in Washington als hulp voor de uitvoering van hun beperkte automobiel in de strook van Gaza en Jericho 8,6 MILJARD dollar.Zelf denken zij 3 miljard dollar te kinnen opbrengen. Het hele programma ten bedrage van 11,6 miljard dollar fat de Palestijnen hebben opgesteld,dient om de economie te stimuleren en vooral massaal woningen te bouwen. Verder willen zij een vliegveld aanleggen bij Jericho en de luchthaven bij Gaza uitbreiden.Israel heeft al een lucht- en landcorridor tussen beide gebieden toegezegd, zo is in Palestijnse kring vernomen.*~*~*~*~*~*~*~fleckie,we zijn nu wel intussen in 2019 beland, maar wie weet hoeveel miljarden dollars door die Arabieren zijn OPGESLOKT, zonder dat we er iets over vernamen. …….( dus…….landen gewoon .’binnendringen’, brengt , ‘ GELD. IN. HET. LAATJE’, terwijl men in LUI- LEKKERLAND ook nog een groot smoelwerk opentrekt,…….dat heet ‘FRECHHEIT. SIEGT’,en de onnozelaars trappen daarin)*~*~*~*~*~*~*~

   Like

   • Peter Rissing zegt:

    Raar en schreeuwerig taalgebruik. Niet respectvol voor de lezer en je argumenten verliezen daardoor kracht.

    Like

 3. In Fakestinia zitten ze 365/24/7 op hun gat te wachten op de centjes van die lieve mensjes in Europa, al minstens 50 jaar! Die lieve mensjes zijn oorzaak en gevolg waarom er in Fakestinia niks van de grond komt! Die lieve mensjes hebben de huidige situatie in het MO mede op hun geweten! Ondanks alle MILJARDEN aan hulp is de toestand in Fakestina alleen maar verslechterd. De 1000en raketten die vanuit Gaza op Israel zijn afgevuurd, zijn door die lieve mensjes in Europa betaald! Lekker scoren met andermans centen!

  Geliked door 1 persoon

 4. jantjeuitnl zegt:

  Satan regeert de wereld, vergeet dat nooit.

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Zat ik gisteren nog een biertje mee te drinken op mijn balkon in de zon.
   Toffe kerel verder wel. Houd ook van goede muziek.
   Hij was alleen wat rood uitgeslagen door de zon, beweerde hij zelf.

   Geliked door 1 persoon

 5. jantjeuitnl zegt:

  De EU vertegenwoordigers zitten natuurlijk met hun vingers in de oren en hun handen voor hun ogen, in plaats van zich te schamen dat ze de Arabieren steunen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Recycling van de antisemitische riedel, zullen zij wel onderling uitwisselen. Overigens, wat een gorgelgeluid van die Saoedi, te stupide om fatsoenlijk Engels te kunnen spreken.

  Volgende stap die Trump dient te ondernemen is dat kankergezwel NY uit te schoppen en uit de VN te stappen.

  Geliked door 2 people

 7. Republikein zegt:

  Allemaal verdienmodellen.

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  De VERENIGDE NAZI,S.

  Like

 9. boorzalf zegt:

  Het wordt tijd dat VN hier een vergaderingetje over houdt.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s