Europa staat in brand

Screenshot_145

(Door: “Peter Selie”)

Het is weer ‘rustig’ geworden voor de EU-potentaten na de verkiezingen. De nieuwe garde is de riante, om niet te zeggen absurde, honoraria vergoedingen aan het verdelen. Als ze uw stem binnen hebben, bestaat u gewoon niet meer. Dat hebben we jarenlang toegestaan zonder in te grijpen. Die ondemocratische bende snapt er helemaal niets van. Ze zijn ervan overtuigd dat wij er voor hen zijn en niet andersom. En wij staan dat al jaren toe! Alles wat rechts is, PVV en Forum, zijn hun vijanden.

Belangrijke thema’s zijn helemaal geen thema’s geweest in de campagne, zoals de OMVOLKING = genocide op de  erven van Europa, de blanken en niet alleen de christenen zoals velen denken, maar iedereen komt aan de beurt. Europa’s bevolking heeft zich daarbij neergelegd. De islamieten hebben de houding van de heersende klasse goed verstaan, ze worden, welke misdaad dan ook, niet gestraft. Nooit!! De EU is echt het Vierde Rijk en werkt verder op de blauwdrukken van het Dritte Reich.

Terwijl  Europa straks wordt uitgemoord, zitten politici en vrienden zich veilig diep onder de gebouwen van het misbaksel EU via de camera’s te verlustigen aan het schouwspel. Maar daar kun je het wel een tijd uithouden, maar niet eeuwig. Maar, en dat geloven ze zelf niet, ze komen heus aan de beurt. Maar is hun machtwellust niet enigszins overdreven? Tot in alle uithoeken van de wereld moet de blanke  worden uitgeroeid. Met paars opgeblazen gezicht brulde Frans Timmermans het uit, die dankzij de slechte opkomst van de ongeïnteresseerde Nederlandse  kiezer de ‘grootste’ werd. Maar alleen al die mateloze arrogantie verdient een flinke afstraffing

Pensioenen kwamen dikwijls wel aan de orde, maar dat ligt allemaal aan de vergrijzing, en enkele dagen voor de verkiezing zaten Timmermans en het niemendal Ploumen (beiden PvdA) bij de KRO  abortus  weer te promoten. Voor de blanken uiteraard. Natuurlijk niet voor de broedmachines van onze ‘verrijkers’.

Maar vraagt niemand  zich af hoe het eigenlijk staat met die miljoenen migranten van wie velen  hier nog nooit een slag hebben gewerkt, maar desondanks een riant leven leiden, dankzij de domme eurofielen? Kan dat wel uit de staatskas betaald worden? Welnu, dan moeten er ook maar enkele miljarden uitgetrokken worden om de mensen een redelijk en menswaardig pensioen te geven, daar hebben ze immers voor gewerkt en betaald. Want het komt  er op neer dat als je oud bent, je maar  zo sober als in de jaren dertig leven moet leven, totdat “zij” bepalen dat je voorgoed het veld moet ruimen.  Maar de verrijkers mag het aan niets ontbreken. We zijn nu al slaven van de islam. Dat is nu al de bemoeizucht van het satanisme dat NWO wordt genoemd.

Geld zat van ons gestolen, want al jaren achtereen ben ik op het armzalig pensioentje extra gekort. En heb je nog een spaarcentje voor als je wasmachine stuk gaat, dan krijg je nog geen cent rente. Waarom zetten mensen eigenlijk hun geld op de bank?? Dieven zijn het.

Deze week werden de Hells Angels verboden door de rechter, maar ik lees nooit dat de haat predikende imams jegens de bewoners van hun gastland worden verboden! Of verkrachters en hoogbejaarden in elkaar trappende verrijkers die onze pensioenen  toch kwamen verdienen!? Drie vrouwen van een man worden allemaal ingeschreven en krijgen ook driemaal een uitkering. Kindhuwelijken, het is allemaal mogelijk! Is het dan niet hypocriet dat er nog pedofielen worden veroordeeld? Een land met verschillende  strafmaten is aan het einde van zijn Latijn.

Waar was Justitie toen afgelopen zondag door Pegida  zou worden gedemonstreerd? Er  kwamen  honderden islamitische relschoppers op af. Wat zal het regime in Syrië blij zijn dat ze van dat tuig  af is, en hier willen ze dat soort graag hebben om zich te zijner tijd hier samen met de Antifa/communisten=GroenLinks en hoe ze zich elders ook mogen noemen  tegen hun gastheren te keren.

Europa staat in brand en 80 % van de bevolking vindt het prima. De schok zal hard aankomen wanneer deze ook in hun buurt komt.

Door:
“Peter Selie”

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, machtswellust, Marxisme, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Europa staat in brand

 1. Tistochwat zegt:

  De onrechtvaardige smeerlapperij zorgt ervoor dat wij, realisten, als eersten zullen worden onthoofd.
  De ‘nuttige idioten’ en de ‘elite’ worden zo lang mogelijk gespaard omdat die de mohammedaan zo heerlijk verwennen en op alle mogelijke fronten helpen en beschermen. De mohammedaan lacht zich de besneden eikel uit de broek, maar dat laat hij niet merken aan de landverraders.

  De volgorde van afslachten door de mohammedaan:

  1. wij realisten;
  2. de ‘nuttige idioten;
  3. de leden van de ‘elite’ die iets te laat waren met vluchten naar Zuid-Amerika.

  Geliked door 3 people

 2. Jean zegt:

  Wij moeten ingrijpen want het is reeds 15 over 12.
  Die EU moet weg, de grenzen moeten gesloten ėn bewaakt worden en de aanwezige allochtone nietsdoeners moeten verwijderd worden te beginnen met er geen eurocent nog aan te verknoeien.

  Geliked door 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Goed dat we ons dat beseffen maar u zegt;
  “Die ondemocratische bende snapt er helemaal niets van.”
  En dat is niet waar, zij snappen het juist wel, de bevolking ziet het echter nog steeds niet.

  Geliked door 3 people

 4. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2019/06/02/london-mayor-sadiq-khan-trump-is-global-threat-farage-20th-century-fascist/

  London Mayor Sadiq Khan: Trump Is ‘Global Threat’, Farage a ‘20th-century Fascist

  London mayor Sadiq Khan has said Donald Trump should not be granted a state visit in Britain, branding him part of the “global threat” of a rising “far right” — and accusing Nigel Farage and national populist leaders like Italy’s Matteo Salvini and Hungary’s Viktor Orbán of emulating “20th-century fascists”..

  Terror attacks and violent crime, particularly knife crime, have risen precipitously in Britain’s hyper-diverse capital during Khan’s mayoralty — driven in part by his pre-election pledge to “do all in my power” to cut the use of police stop-and-search, which he regarded as implicitly racist — and Mr Trump has not hidden his belief that the Labour politician has done “a terrible job”.

  Geliked door 2 people

 5. Alles (zie het betreffende artikel) en nog veel meer wordt er uit de kast getrokken, met leugens en bedrog en desnoods misdadige praktijken om de Omvolking / Verrijking te faciliteren en niet te laten mislukken / ontploffen. Het binnenharken van zoveel mogelijk belastingcentjes staat voorop. Het Uitkeringsinfuus mág niet droogvallen, want dan breekt de pleuris wél uit! De Satan heeft die Landverraders op Het Binnenhof reeds lang in de klauwen. Ze verraden zichzelf door kruiperig naar de islam te zijn en de Kaaskoppen te misleiden / misbruiken! Heb ik fout als ik de huidige situatie in W-Eu nóg rampzaliger vind, dan in de jaren 30??

  Geliked door 3 people

 6. Jan zegt:

  culturele verrijking in Spanje

  Geliked door 1 persoon

 7. ronjaspers zegt:

  Ik waarschuw al ruim 10 jaar voor een oorlog,maar de meeste mensen hebben het te druk met hun nepleven.Succes ermee.

  Geliked door 1 persoon

 8. droevige mof zegt:

  In Duitsland dreigt de coalitie te breken na het aftreden van de voorzitster van de SPD. Nieuwe verkiezingen in de herfst zijn niet onwaarschijnlijk. De door de staat gecontroleerde media zijn al maanden bezig met het promoten van de Groene Partij en vooral de Groene politicus Robert Habeck als mogelijke kanselier. Helaas is dit helemaal niet onrealistisch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s