“Geen idee of miljoenen voor aanpak jihadisme goed besteed zijn”

Screenshot_143

Gemeenten hebben sinds 2016 20 miljoen euro gekregen om radicalisering tegen te gaan, maar weten nauwelijks of het geld effectief besteed is, melden het AD en het radioprogramma Argos op basis van eigen onderzoek. Ze kregen na een WOB-verzoek inzage in vertrouwelijke rapportages.

Sinds 2016 verdeelt de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid jaarlijks 6 à 7 miljoen euro onder twintig gemeenten en regio’s die problemen hebben met radicaliserende moslimjongeren. Het gaat om de gemeenten met de meeste uitreizigers, waaronder ook kleinere zoals Nuenen en Culemborg.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Bananenrepubliek Nederland, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Geen idee of miljoenen voor aanpak jihadisme goed besteed zijn”

 1. Piet Snot zegt:

  Daar hebben ze al die iftars mee betaald, en meer van die mossel feestjes en bijeenkomsten.
  En verder wat geradicaliseerde mossels aan een leuke baan geholpen met een leuk “salaris”, als ze beloofde iets voor de jeugd te organiseren.

  Geliked door 2 people

 2. Lucky zegt:

  Vorm van jihaat…
  https://tpo.nl/2019/06/02/plofkraken-op-geldautomaten-in-gebeiroetiseerd-duitsland-inmiddels-zo-gewoon-als-de-regen/

  Plofkraken op geldautomaten in gebeiroetiseerd Duitsland inmiddels zo gewoon als de regen
  Rechercheursvakbond: ‘Polizei heeft plofkraken niet onder controle’ – Daders vaak ‘Nederlandse’ ‘jongeren’ in Audi’s

  Steeds meer geldautomaten in Duitsland worden opgeblazen. In het afgelopen jaar zijn er 137 geslaagde plofkraken geweest en 232 pogingen, in totaal dus 369 incidenten. Dat is 38 procent meer dan in 2017.

  Like

 3. Jan zegt:

  In Amsterdam verdween het o.a. in de zakken van Fatima Elatik en haar maffiavrienden
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1691701/ramp-ambtenaren-hadden-vrij-spel

  Like

 4. AFGEJATTE CENTEN, van ONS!! Misdadigers zijn het, soort zoekt soort! Kreeg zelf een dreigbrief omdat ik 35 euro niet op tijd had betaald bij de (R)OVERHEID! Er werd gedreigd met INVORDERING!! Val dood met je invordering, vieze NSB’ers!! In welke zakken zullen al die afgejatte miljoenen uiteindelijk terechtgekomen zijn??? 1x raden!!

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Ik zou het toch maar betalen.
   Een rekening van €35,00 kan zomaar €500,00 of meer worden hier in Nederland.
   Met alle gevolgen vandoen, zo als een deurwaarder die je huis leeg sleept of desnoods uitzetting met begeleiding van agentjes.
   Je kan er boos om worden, en terecht, maar winnen ga je dit niet.

   Like

   • Weet ik, tegen een misdadige overheid met al zijn wetten en hersenspinsels, kan geen mens op! Maar ik laat mij dit niet 1 2 3 allemaal aanleunen en kom zeker voor mijzelf op! En ze zullen het weten ook!

    Like

 5. BigLJohn zegt:

  Veel geld is er over de balk gesmeten voor de-radicaliseringsprogramma’s. Dit is net zo’n idiote bezigheid als het proberen om te vormen van een homo tot een hetero. Maar ja, in Nederland kennen velen het verschil niet tussen een brave burger en een crimineel. Vrouwen van Jihad strijders met hun kinderen, en wat later hun man de Jihad strijder er achter aan, ze zijn allen welkom. En alweer een aanslag gepleegd ? Natuurlijk, alweer een verwarde man die hulp nodig heeft. Ben je moslim, dan mag je eisen. Ben je een Nederlander, dan moet je je kop houden.

  Geliked door 1 persoon

 6. Marc zegt:

  Natuurlijk is dat geld wel goed besteed. Want daar was toch oa. die door Van der Laan aangestelde Elatike hoofddoek die haar islamitische kameraden ronselde voor een zg. deradicaliseringsprogramma?

  Nou dan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s