Patriottenjacht in het Britse leger

Screenshot_152

(Door: “Bezige Bij”)

Het is toch bij de beesten af. Is de elite in Engeland al zo door en door verrot dat men in de Britse strijdkrachten vaderlandslievende militairen moet aangeven? Men kijkt met argusogen naar de landen India en Pakistan, die met elkaar op gespannen voet leven, en het Pakistaanse leger de vrije hand per onderdeel heeft gekregen om atoomwapens in te zetten, maar we mogen minstens zo beducht en bevreesd zijn voor die doorgedraaide satanisten daar binnen de paleismuren en in de hoogste kringen der welgestelden, ook wat betreft deze massavernietigingswapens. Als ze al geen zier om hun eigen mensen geven en een kudde bloeddorstige islamitische honden in Brits uniform op de bevolking loslaten, krijg je Noord-Ierse toestanden á la 1969. Dat mondt uit in een burgeroorlog. Ik heb de vlag van het Britse leger van vandaag omgezet naar het toekomstige islamitische militaire symbool, wanneer de Britse en de Nederlandse elite gezellig in Argentinië naast elkaar zitten te buurten en thee zitten te drinken, incl. de koningshuizen en de gevestigde politici. 

Door:
“Bezige Bij”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, demoniseren, Elite, establishment, Groot-Brittannië, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Pacifisme, Patriottisme, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

Een reactie op Patriottenjacht in het Britse leger

  1. kampersrene zegt:

    Ik zocht het woord “patriot” op in wikipedia want ik kon moeilijk geloven wat er geschreven werd….patriot….iemand die liefde voor het vaderland voelt; het wordt tijd dat ze wikipedia gaan aanpassen….””.iemand die liefde voor de islam voelt “”

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s