Succes voor Vlaamse patriotten

Screenshot_155

(Door: “Chevrolet” – Vertaling: E.J. Bron)

“Vlaams Belang” plotseling interessant voor andere partijen

Dat het overgrote deel van de Europeanen weinig tot niets kan aanvangen met Merkel´s politiek van capitulatie overgave voor Duitsland en Europa aan de islam, is genoegzaam bekend. In de Visegrád-landen, Italië en Frankrijk maken de patriottische krachten een enorme bloei mee, zoals de EU-verkiezingen bewezen. Alleen Duitsland gaat zich nog te buiten aan multiculti dromen en de huldiging van de klimaatsekte van de vrouwelijke goeroe Greta Thunberg en koppelt zichzelf af van de moderne ontwikkelingen.

PI News (2)

Opmerkelijk nieuws komt er uit België, het kleine buurland, waarin zich ook nog de zetel van de Europese Unie bevindt. En deze keer is het na het oneindig vele negatieve nieuws volgens welk de Brusselse stadsdelen Molenbeek en Schaerbeek bolwerken van de meest extreme islam zijn en terroristen produceren, eindelijk positief nieuws. Taalkundig en cultureel verdeeld in Vlaanderen en Wallonië (en in het kleine Duitstalige deel helemaal in het oosten) is de politieke scene daar iets anders. En sinds de EU-verkiezingen nog meer.

“Vlaams Belang” is de naam van een Vlaamse patriottische partij, vroeger heette ze “Vlaams Blok”. Met haar wilden de oude partijen in het koninkrijk nooit iets te maken hebben. “Cordon sanitaire” werd dat genoemd in België. Dus eigenlijk in principe hetzelfde spel dat de oude partijen nu in Duitsland met de AfD spelen.

Maar ondanks alle inspanningen van de goedmenschen wordt het “Cordon sanitaire” steeds minder populair bij de kiezers. De roep wordt steeds luider om het “Vlaams Belang” te betrekken bij het politieke proces. 65% van de Vlamingen wil een einde van de politiek tegen de partij, bericht de website “7sur7” onder verwijzing naar “Het Laatste Nieuws” en “VTM Nieuws”.

Eigenlijk is dat niet verwonderlijk, want het “Vlaams Belang” behaalde bij de verkiezingen voor het Vlaamse parlement, die tegelijk met de EU-verkiezingen plaatsvonden, een grote overwinning en haalde 18% van de stemmen. Tom van Grieken (foto), de 32-jarige chef van het “Vlaams Belang”, was blij: “Het overtreft al onze verwachtingen.” Woensdag leverde het grote succes van de Vlaamse patriotten de partijchef een audiëntie bij de Belgische koning Philippe op, wat al een sensatie op zich is. “Ik voel me zeer vereerd. Maar eigenlijk zou het normaal moeten zijn. Het was niet normaal wat de overige partijen de afgelopen 40 jaar met ons hebben gedaan. Het was niet democratisch.”

De grootste partij in het regionale parlement, de Nieuwe Vlaamse Alliantie” (N-VA) sluit een samenwerking met het “Vlaams Belang” ook niet meer uit. Deze partij is ook immigratie-kritisch en weigerde de regering ondersteuning te geven toen het om het noodlottige migratiepact van Merkel ging. Daarom viel de coalitieregering vorig jaar december toen uit elkaar.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Chevrolet”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, gezond realisme, Nationalisme, Patriottisme, Vlaams Belang, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Succes voor Vlaamse patriotten

 1. Jan zegt:

  NVA is soft-rechts en is de grootste partij in Vlaanderen. Zij zetten de deur op een kier voor Vlaams Belang (VB), de tweede grootste partij in Vlaanderen, om mee in de coalitie te stappen. VB is rechts maar zeker niet ‘extreem-rechts’ zoals ze ten onrechte worden genoemd. Extreem rechts bestaat (nog) niet in Vlaanderen.
  Wallonie ijvert om opnieuw met de linkse Vlaamse partijen te regeren. NVA kan daar een stokje voor steken.
  Nog even uitkijken hoe dat allemaal zal aflopen.

  Geliked door 2 people

 2. Peter zegt:

  In Gouda zijn er de afgelopen tijd weer de nodige auto’s in vlammen opgegaan.
  Iets met ramadan of Marokkaantjes ?

  Geliked door 1 persoon

 3. U.G. Kempenaer zegt:

  Goed nieuws uit Vlaanderen.
  Nederlandse idioten hebben op Frans Timmermans gestemd.
  In normale tijden zou deze man terecht gesteld zijn voor landverraad.

  Geliked door 5 people

  • Marc zegt:

   Hoog tijd dat normale tijden weer eens aanbreken!

   Geliked door 2 people

   • Jean zegt:

    De reden dat ze, de linkse maffia, zo strijden tegen rechts want recht gaat een einde maken aan hun parasiterend en leugenleven ėn recht gaat een einde maken aan die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij isĺam genaamd.
    Wij rechtse nuchtere burgers beschermen onze rouwen en kinderen en wij respecteren onze seculiere wetten en steunen onze politie in de strijd tegen barbaren en geweld,,, jammer dat de rechtbanken nog niet op die lijn zitten maar ja dat krijg je van linkse politieke pionnen.

    Like

  • Groene Leeuw zegt:

   Ook veel islamitische idioten hebben ipv op DENK nu strategisch op hun Partij voor de Allochtonen gestemd. Niet alleen de linkse warhoofden.

   Like

 4. rakkertje zegt:

  Vlaams Belang … tweede grootste partij …
  en nu maar afwachten dat ze rekening gaan houden met de stem van de kiezer ……

  Like

 5. kampersrene zegt:

  Ik zou voor Vlaanderen mijn geboorteland .zeggen ..eindelijk…..en mijn gelukwensen voor het Vlaams Belang….een doorn in het oog van de linksen …ik hoop dat die doorn dieper en dieper wordt gedrukt tot op het bot

  Geliked door 4 people

 6. Pietersen zegt:

  Gefeliciteerd Vlaams Belang. Waren wij hier maar zover.
  ‘Plotseling wordt VB interessant voor andere partijen’. Ja echt, het staat er haha. Die andere partijen waren altijd politiek correct tegen beter weten in waarschijnlijk en hebben VB mooi de kooltjes uit het vuur laten slepen. Als de kust veilig is, blijken opeens veel partijen de standpunten van VB zo erg nog niet te vinden.
  Bende lafaards, daar moet je eigenlijk niet mee samenwerken.

  Like

 7. kakipanah46 zegt:

  Islam hoort nou eenmaal niet inEuropa thuis hoe hard ze het ook proberen het ons met alle geweld de strot in te persen

  Like

 8. fleckie zegt:

  …….‘DILEMMA’……..Niew. ISR. WEEKBLAD. 31.5.2019……. Hans. KNOOP.
  ‘ Het zit in onze genen. Althans bij velen onder . Bij alles wat er in de wereld gebeurt stellen wij de. Taag: is het goed of slecht voor de Joden en/ of Israël. . Dat kan de verbreding van de rondweg rond Trondheim betreffen,of de mogelijke afschaffing van de buitenspelregel bij jeugdvoetbal onder de zes jaar. …………..Ik betrapte me er zelf op toen ik als Nederbelg nat afgelopen weekend de verkiezingsuitslag in België trachtte te analyseren. Belgie( ik woon er met onderbreking al 35 jaar) koos niet alleen een nieuwEuropees Parlement,maar ook het Federale Belgische parlement en dat van de gewesten. …….De uitslag was schokkend. Het VLAAMS. ELANG bleek in Vlaanderen de grote triomfanter,ook al bleef de minder rabiate concurrent Nieuw-Vlaamse Alliantie
  daar wel nipt de grootste partij. Voor Nederlanders lijken de verschillen tussen die twee nationalistische partijen marginaal. Voor de Antwerpse Joodse gemeenschap Ijn ze echter majeur. Met geen enkele partij in Vlaanderen onderhoudt de Joodse gemeenschap zulke nauwe relaties als die van N-VA leider en Antwerpseburgemeester Bart de Wever. Op de vijfde plaats van die partij voor het federaleparlement stond de hoofdredacteur van JOODS. ACTUEEL, Michael Freilich. Op de lijst voor het Europees Parlement stond oud-fractieleider van die paertij in de Antwerpse gemeenteraad ANDRÉ GANTMA en verder voor het gewest nog de namen van wat minder prominente Antwerpse Joden. ……………………….COLLABORATIE……………………………….
  Hoeveel anders is dat met het Vlaams-nationalistisch verwante. Vlaams Belang. Die partij wordt op basis van het uit 1989 stammende cordon sanitaire door alle partijen in België al besmet verklaard voor het vormen van coalities. Ook het Forum der Joodse Organisaties ( zeg maar het Vlaams CJO) heeft immer dat cordon sanitaire gerespecteerd. Het VB was bij uitstek de afvalbak van voormalige collaborateurs en Vlaamse. SS’ers. …………..Nu, dertig jaar later, dreigt op basis van de. Verkiezingsuitslag van zondag dat cordon sanitaire notabele door de N- A te worden doorbroken. Partijleider Bart de Wever zei onmiddellijk na de dreun die zijn partij had gekregen dat de N- a het cordon sanitaire nooit had ondertekend. Toen dat werd afgekondigd bestond zijn partij nog niet Bij elkaar zijn de twee rechtse partijen in Vlaanderen goed voor bijna de helft van de uitgebrachte stemmen. …………..De vraag voor de Joodse gemeenschap dient zich nu dus aan hoe zij zich dient op te stellen als net cordon sanitaire inderdaad wordt doorbroken. Het kan toch niet zo zijn dat zij met de ene nationalistische partij zeer goed contacten onderhoudt, maar de andere blijft mijden als een melaatse als die tweevouden gaan samenwerken . Voor de Vlaming mogen ze lood om oud ijzer zijn, voor de Joden zijn ze dat niet. Bart de Wever heeft sinds hij de N-VA leidt bij tal van gelegenheden de Vlaamse collaboratie tijdens de oorlog als een historisch en moreel verwerpelijke zaak veroordeeld Hij profileert zich als een vriend van de Joden en supporters van Israël. …………..Het VB daarentegen heeft nooit afstand genomen van de collaboratie en een warm onthaal geboden aan tal van foute figuren. Wel dient eerlijkheidshalve te worden aangetekend dat boegbeeld Filip Dewinter zich nimmer antisemitisch heeft uitgelaten en zich evenzeer een supporter van Israël heeft betoond. Op hem persoonlijk valt weinig aan te merken, maar des te meer op zijn achterban.. Daar komt nog de vraag bij of het FJO vriendschappelijke banden kan onderhouden met en partij die staat voor de liquidatie van Beldgie. .Duidelijker is het politieke landschap er sinds afgelopen zondag zeker ten zuiden van Hazeldonk niet op geworden. Ook niet voor de Joodse gemeenschap*~*~*~*~*~*~*fleckie , op ejbron, .19.2.2019 onder opmerkelijk ,resolutie van Franse parlementsleden, info betr. 0.a.info West-Vlaamse advocaa^*#*#*#*#*#*#*#

  Like

 9. Jan zegt:

  @Fleckie
  zowel bij de NVA als VB is er nageslacht van Duits gezinden, sympathisanten en collaborateurs met de Duitse bezetters van ca 75 jaar geleden. de toenmalige vurige Duits gezinden zijn intussen vrijwel allemaal uitgestorven. sommigen hebben hun overtuiging aan hun nageslacht wel doorgegeven.

  noch voorzitter Bart De Wever van NVA, noch Filip De Winter en nieuwe voorzitter Tom Van Grieken van VB heb ik ooit één woord horen piepen over antisemitisme en collaboratie met de Duitse bezetter (aartsvijand van de Joden). die onderwerpen liggen véél te gevoelig voor de Vlaming. de meeste kiezers van NVA en VB zijn (terecht) afkerig van Jodenvervolging.

  MAAR anti-Israël gezinden en dus pro-Palestijn gezinden kun je wél massaal en onverbloemd terug vinden bij de linkse kiezers in Vlaanderen. om die reden zijn de LINKSEN een bedreiging voor de Joden, niet de rechtse partijen NVA en VB. in de pro-Palestijnse reclame spelen de linkse media (oa de Vlaamse openbare TV en radio) een vuile rol.

  de nieuwe generatie kiezers van NVA en VB zijn niet meteen Duitsgezind uit een ver verleden. het zijn jonge dynamische mensen die met hoge urgentie de migratieproblematiek drastisch willen aanpakken. de NVA-VB-kiezers hebben een grondige hekel aan de DUITSE Merkel die verantwoordelijk wordt geacht voor de ernstige beschadiging van de EU door haar pro-migranten-politiek. de Joden mogen veeleer bevreesd zijn voor de linkse partijen die vrienden zijn van de moslim migranten. de Joden hoeven niet te vrezen voor VB want VB is net hun vriend die zich verzet tegen de moslim-migranten. NVA is een soft-rechtse partij, zij verklaren openlijk dat ze NIET tegen migranten en integratie zijn, zij beperken zich tot het jaarlijks buitenzetten van ca 6.000 illegalen en daar blijft het bij, zij hebben zelfs indirect mee gewerkt aan het binnenbrengen van Syrische vluchtelingen in België, allemaal nogal kwakkel.

  Duitsland is wederom voor de derde keer oorzaak van massale ellende in Europa, deze keer niet door Duitse bezetting, maar wel als organisator van de migranten bezetting.
  DESTIJDS WAREN DE RECHTSE DUITS-GEZINDEN DE COLLABORATEURS.
  VANDAAG ZIJN DE LINKSE MIGRANT-GEZINDEN DE COLLABORATEURS !!!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s