Zihni Özdil en het intellectuele failliet van links

Screenshot_144

Klaver en Özdil in betere tijden . . .

(Door: Robert Bor)

                                      Critici geofferd op het politiek-correcte altaar

De val van GroenLinks-dwarsdenker Zihni Özdil was al enige tijd in de maak. Toch viel de wijze waarop de bijl viel menigeen rauw op het dak. Fractievoorzitter Jesse Klaver mocht rekenen op de nodige kritiek vanuit beide kanten van het politieke spectrum: ‘laf’‘grof’‘ego-beleid’‘kadaverdiscipline’‘Stalin-adept’‘van Verlosser naar Judas’‘machtspoliticus’‘Onderwerp je, of wegwezen.

Het obligate zwartverven van de verstotene ging gepaard met allerhande beschuldigingen in de privé-sfeer, waaronder die van alcoholisme. Özdil toonde zich de volwassen partij en gaf zonder mokken zijn zetel terug aan de partij. Verfrissend, in een tijd waarin zetelroof de normaalste zaak van de wereld is.

Lees verder>>>
(h/t “Jan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, Communisme, demoniseren, dictatuur, Groenen, Hypocrisie, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Zihni Özdil en het intellectuele failliet van links

 1. Jan zegt:

  Lijkt veel op de wijze waarop Rutte met Ybeltje Berckmoes ‘omsprong’, lees, terroriseerde en liet terroriseren en uiteindelijk de laan uitschopte want daar kwam het wel op neer.

  Like

 2. Ozdil sprak met rechtse mensen; en dat vond dictator Klaver vreselijk

  Like

 3. wauso zegt:

  Ik neem het Klaver niet kwalijk. Zijn moeder was een Marokkanen Hoer dus wat mag of moet je dan van haar bastaard zoon verwachten. Zij ging wijdbeens en hij met gestrekt been !

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Die kop van Klaver gaat steeds meer op ’n mocrohamster lijken met die walgelijke uitgezakte hangwangen

   Like

  • Peter zegt:

   Nou, nou., Wauso
   Dit is wel erg grof en getuigt van weinig beschaving.
   Ruud Gullit is geboren in Amsterdam als buitenechtelijk kind van de Surinamer George Gullit en de Amsterdamse Ria Dil. Dat maakt een van de beste Nederlandse voetballers ooit een tweede generatie niet-westerse allochtoon.
   Olympisch kampioene Ranomi Kromowidjojo heeft een vader van Surinaams-Javaanse afkomst. Dat maakt ‘Kromo’ tot een tweede generatie niet-westerse allochtoon.
   De moeder van Geert Wilders zag het levenslicht in Soekaboemi, in toenmalig Nederlandse-Indië. De PVV-leider is volgens de CBS-definitie dus een tweede generatie westerse allochtoon.
   Mohammed Benzakour schrijver Marokkaanse moeder

   Like

  • Peter zegt:

   Wauso
   Denk hier eens over na !
   Tijdens de herdenking van de doden en de viering van de bevrijding ligt de nadruk vanzelfsprekend op de slachtoffers en de helden. Wat steeds onderbelicht blijft is dat een fors deel van de Nederlandse bevolking ijverig meehielp met de bezetter, onder meer bij het uitroeien van de joodse bevolking. Naar schatting heeft 1 op de 3 huidige Nederlanders foute ouders of grootouders

   Like

 4. Ruud zegt:

  Een halve marokkaan blijft een marokkaan……………………

  Like

 5. Klaas zegt:

  Like

 6. Jan zegt:

  Coen de Jong – Michel Houellebecq lacht zich vermoedelijk suf om de herrie die Nederlandse politici maken
  Permanente ophef dient als compensatie voor ideologische leegte

  Teveel individualisme – zonder contact met medemensen om het zelfbeeld van het individu te stabiliseren – genereert narcisten die online op zoek gaan naar permanente aandacht. Dat narcisme zien we terug in de politieke discussie, ook weer tijdens de afgelopen verkiezingen. Permanente ophef dient als compensatie voor de ideologische leegte, een pijnbestrijder voor als het zelfbeeld wordt gekrenkt.

  Een essay van FVD-voorman Thierry Baudet in het tijdschrift American Affairs over het boek Sérotonine van de Franse schrijver Michel Houellebecq voldeed om politiek en opiniërend Nederland net zo hard te laten krijsen als een haatimam die een Mohammed-cartoon onder ogen krijgt.
  ….
  https://tpo.nl/2019/06/01/coen-de-jong-michel-houellebecq-lacht-zich-vermoedelijk-suf-om-de-herrie-die-nederlandse-politici-maken/

  Wilders zei het Pechtold al eens tijdens een discussie, dat hij, Pechtold, alleen bestond omdat de PVV bestaat.

  Like

 7. Jan zegt:

  Bewijs: vertrouw nooit iemand van GroenLynch, al helemaal geen ‘vertrouwenspersonen’.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s