Dries van Agt getroffen door zware hersenbloeding tijdens toespraak voor Palestijnen

Screenshot_4

‘Artsen voorzichtig optimistisch’

Oud-premier Dries van Agt is twee weken geleden getroffen door een zware hersenbloeding. Dat bevestigt zijn familie tegen het AD. “We zijn flink geschrokken, het was een paar dagen spannend”, zegt Eugenie van Agt, dochter van de 88-jarige oud-politicus.

Post online

“Gelukkig is er inmiddels sprake van herstel. Mijn vader is bij kennis, zijn geestelijke vermogens zijn niet aangetast. Lichamelijk heeft hij een forse klap gehad. Hij kampt met uitvalverschijnselen in de linkerhelft van zijn lichaam. De artsen zijn voorzichtig optimistisch, maar duidelijk is dat hij veel rust moet houden en intensief zal moeten revalideren.”

De in Nijmegen woonachtige Van Agt werd onwel tijdens een bijeenkomst in Den Haag. Hij sprak daar bij de Al-Nakba-herdenking in het gebouw van de Palestijnse Missie, de Palestijnse vertegenwoordiging in ons land. “In het begin van zijn speech ging het mis en is hij met een ambulance afgevoerd, waarna hij twee dagen op de intensive care heeft gelegen”, vertelt de dochter van Van Agt.

Bron:
https://tpo.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", antisemitisme, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

53 reacties op Dries van Agt getroffen door zware hersenbloeding tijdens toespraak voor Palestijnen

 1. Lise zegt:

  God straft toch……uiteindelijk

  Geliked door 4 people

  • Harry zegt:

   Waarom laat ie hem dan in leven ?
   Ik ben een buitengewoon vredelievend persoon , maar ergens houdt dat op .
   En dat is bij chronische landverraders .
   Waarom heeft god die smerige jezuïet niet “ tot zich genomen “ ?
   Waren wij er van af geweest .

   Geliked door 4 people

   • Alex Delarge zegt:

    Beter van niet. Kan hij langer creperen.

    Geliked door 1 persoon

   • boorzalf zegt:

    God laat hem over voor Allah de demon.

    Like

   • Oeps zegt:

    @ Harry (3 juni 2019 om 19:56)

    Dames en Heren.

    Ik heb nooit vernomen, noch ergens bevestiging kunnen vinden, dat Dries van Agt een Jezuïet zou zijn. Van Agt heeft wel zelf diverse keren aangegeven, dat hij zich sterk aangetrokken voelde tot de Augustijnen. Hij ontving destijds onderwijs (gymnasium) bij de Augustijnen. Dat is trouwens ook een orde van geen al te lekkere jongens. Overigens woont Dries van Agt al jarenlang in de Heilige Landstichting, nabij Nijmegen.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Omdat ze op Lucifer moesten wachten, want die gaf ook even niet thuis.

    Like

  • Rick Vogelschrick zegt:

   Nu nog ff die fijne Gretta er fluks achteraan 🙂

   Like

  • paulzwueste zegt:

   God gaf hem ’n oorvijg…

   Like

 2. bep geurtsen zegt:

  Hij denkt vast het eeuwige leven te hebben.

  Geliked door 1 persoon

 3. Nemesis zegt:

  …………van harte !!!

  Geliked door 3 people

 4. fransdewit zegt:

  Ze krijgen allemaal hun trekken thuis

  Geliked door 1 persoon

 5. Rensk. zegt:

  Ik heb hem wel eens in gesprek gezien op de buis. Totaal verstoken van enige humor. Heb de man nog nooit zien lachen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan Zwitser zegt:

  Ik heb het hem nog zo gezegd.

  Like

 7. Corné zegt:

  Het zal niet lang meer duren of Dries zal zijn geestesvriend de jodenkampbeul van Amersfoort in het hiernamaals gaan ontmoeten. Dat monster dat ondanks grote weerstand van de bevolking door de inspanning van Dries vervroegd is vrijgelaten uit Breda. Ook daarbij had doordrammende Dries al dezelfde plaat voor zijn hoofd als in de palestijnenkwestie. Trouwens, palestijnen interesseren hem eigenlijk niks. Bij Dries wortelt een intense jodenhaat. Daarom kiest hij voor de palestijnen.

  Geliked door 9 people

  • Thomasson zegt:

   @Corne. Als Driesje het loodje legt, krijgt hij bij de poort van Petrus een warme onthaal van vele goede vrienden uit vroegere lollige tijden. Willy Lages, Ferdinand aus der Fünten, Franz Fischer en Joseph Kotälla zouden daar vrolijk staan met hakenkruizen vlaggen in hun hand. Verder is het zo goed als zeker dat hij zal zijn oude makkers Anton Mussert, Meinoud Rost van Toningen en zijn wijf treffen. Misschien ook de grote baas Seyss Inquart en nog anderen van zijn club. Het is niet duidelijk of Yasser Arafat in zo’n blanke gezelschap is welkom! Per slot van rekening hij is maar een geitenneuker uit de woestijn.
   Dries van Agt zit al te trappelen op dezelfde wijze waarin de kinderen in de VARA show “Kinderen voor Kinderen” het liedje “Hiep Hiep Hoera” https://www.youtube.com/watch?v=02fIrE-_6n8

   Like

 8. VarAway zegt:

  “KARMA”!

  Geliked door 1 persoon

 9. Marc zegt:

  Ik zal mij hier ‘ter plekke’ onthouden van elk onkies commentaar!

  Geliked door 1 persoon

 10. f zegt:

  zijn geestelijke vermogens zijn niet aangetast. Lichamelijk heeft hij een forse klap gehad. Hij kampt

  Like

 11. Peter zegt:

  Zijn geestelijke vermogens zijn niet aangetast. Lichamelijk heeft hij een forse klap gehad. ,hoe komen ze erop ,niet aangetast,compleet de weg kwijt .Een schande dat die ooit minister was .

  Geliked door 1 persoon

 12. Klaas zegt:

  Like

  • Jan zegt:

   Amsterdam is altijd een zieke kutstad geweest. Slapen op de Dam, bevrijdingsmonument, alles volkliederen met grafitti (is kunst), streakers, stompzinnige demonstraties (tegen Amerika, Reagan, lawaaidemonstratie na de moord op van Gogh (hoe lachwekkend), de jaarlijkse flikkerparade, de in stand gehouden leugen dat de staking van 1941 gehouden werd vanwege het afvoeren van Joden terwijl het ging om geld en het aantal uren dat men moest werken, de achterlijkheid van Paradiso, de Melkweg, de verziekte universiteiten, over het paard getild volk van het gemeente’bestuur’, trots zijn de Zeedijk, een hoerenbuurt, hoererij promoten (want dat zou uitbuiting tegen gaan), illegalen opvangen en uitkeringen geven, illegalen een Nederlands paspoort geven want zielige slachtoffers na het neerstorten van het Israëlisch vrachtvliegtuig in de Bijlmer, de Bijlmer promoten als architectuur van de toekomst terwijl iedereen zag dat het shit was zoals uit de koker van le Corbusier, de stad van imbeciel Roel van Duijn met zijn witte fietsenplan, een paar jaar terug weer door linkse gekken in leven geroepen maar weer mislukt want de fietsen werden gestolen en men brak zijn nek over de dingen die overal rondslingerden, open gebroken wegen en trambanen voor de aanleg van een metro maar waar de ondergrond niet geschikt voor is, winkeliers in de Ferdinad Bolstraat failliet laten gaan omdat er zo nog een metrolijn moest komen waardoor de straat 20 jaar een bouwput was, heel Amsterdam verzieken met kutvolk uit Suriname, de Antillen, Afrika zodat de Bijlmer gesloopt moest worden, drugscafé’s, stadsverdichting, lees: sloop en tegelijk jammeren dat ‘het groen’ verdwijnt, lachwekkend gedrag van politici en ondernemers als het gaat over milieu maar tegelijk Schiphol uitbreiden, alles subsidiëren voor lamstralen, ‘kunstenaars’, een museum voor Moderne Shit, ook wel kunst genoemd, ook weer van en voor imbecielen en idioten en wat honderden miljoenen heeft gekost, gierend uit de hand is gelopen en waar geen hond naar toe gaat, Amsterdam, de kutstad van het financiële debacle de Stopera en de rotzooi rondom het Olympisch Stadion, dat kan wedijveren met architectuur en aanleg uit het sovjettijdperk, alle ‘architectuur’ rondom en vanaf de Rembrandtoren tot de Ouderkerkerplas waar niemand de weg kan vinden tussen de kantorenwolkenkrabbers, opgebroken wegen, doodlopende straten, doodlopende fietsenpaden, kortom, Amsterdam een het voorbeeld van socialistisch ondernemerschap.

   Geliked door 4 people

 13. Jan zegt:

  …..zijn geestelijke vermogens zijn niet aangetast.

  Al decennia lang

  Geliked door 1 persoon

 14. Ruud zegt:

  Welke geestelijke vermogens?

  Geliked door 5 people

 15. Perfide Albion zegt:

  Jammer dat die antisemitische rat nog leeft. Dat ie maar een langzame pijnlijke dood mag hebben..

  Geliked door 1 persoon

 16. Ad de Pree zegt:

  Hij heeft mij eens zo gek gekregen, dat ik lid werd van de CPN. Ben wel weer wakker geworden hoor, maar heeft wel een tijd geduurd.

  Like

 17. Alex Delarge zegt:

  Dank u voor dit bericht. Mijn avond is weer goed.

  Geliked door 2 people

 18. Bob Fleumer zegt:

  Meneer van Agt was al jarenlang de weg kwijt en is zichzelf tegengekomen dat zal hem niet meevallen.

  Like

 19. Leo 1 zegt:

  Het was te verwachten dat de wraak van “De Grote Baas” niet zoet zou zijn.
  Zijn straf is nu het lijden tot “De Grote Baas ” hem verlost van zijn leed.

  Geliked door 1 persoon

 20. Zijlstra zegt:

  @marc
  Mijn compliment!

  Like

 21. BigLJohn zegt:

  Kunsten, allemaal kunsten ! Hoe kan Dries van Agt nu een hersenbloeding gekregen hebben, de man heeft immers geen hersens. Dat wordt wat voor de dokter als hij sterft. Hersendood verklaren zal dan niet lukken. Taaie rotzak. Hij lijkt wel op Soros, die gaat ook niet uit zijn eigen dood, die moeten ze ook doodslaan !

  Geliked door 1 persoon

 22. ronjaspers zegt:

  Shit happens, vuile nazi rat.

  Geliked door 3 people

 23. hans zegt:

  IDD doodslaan!

  Geliked door 2 people

 24. Thoth zegt:

  Hé, kijk eens aan. Daar hebben geen last meer van, die gast met zijn eenzijdige berichtgeving. En, hij krijgt een eervolle begraving van de ‘Palestijnen’…, mooi zeg.

  Geliked door 1 persoon

 25. Hovawart zegt:

  “in het gebouw van de Palestijnse Missie, de Palestijnse vertegenwoordiging in ons land”…..waarom staat er niet in de linkse media “De zwaar gesubsidieerde Hollandse Hamas-beweging” of de Nederlands-Europese PLO, of de Anti-Joodse Lobby, en gewoon Antisemitische Antifa.……of berichten over ‘De Linksche Looney Brigade’ ?

  Geliked door 1 persoon

 26. Groene Leeuw zegt:

  God heeft hem op zijn hersens geslagen. Maar niet stevig genoeg helaas.

  Geliked door 2 people

  • Thomasson zegt:

   @Groene Leeuw. Hij is harder gepakt dat men denkt. Als zijn denkvermogen nog in tact is, is hij gevangen in een lichaam die niet meer functioneert. Dat is het ergste wat een mens kan overkomen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s