In 4½ jaar tijd ruim 1600 asielkinderen weggelopen uit opvanglocaties

Screenshot_2

Niemand weet waar ze zijn

Er zijn de afgelopen 4½ jaar ruim 1600 asielkinderen weggelopen uit opvanglocaties. De kinderen zijn “met onbekende bestemming” vertrokken en het is niet duidelijk waar ze nu verblijven. Dit blijkt uit cijfers die het mainstream print medium NRC Handelsblad opvroeg bij Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) en Nidos, die de voogdij heeft over alle alleenstaande minderjarige vreemdelingen in Nederland. De aantallen zijn volgens de krant hoger dan tot nu toe bekend, doordat de cijfers van Nidos eerder niet zijn meegerekend.

Een fractie van de jonge asielzoekers komt in de beschermde opvang terecht, een plek voor (mogelijke) slachtoffers van uitbuiting, waar de kinderen extra intensieve begeleiding krijgen. Een deel van de kinderen vertrekt, volgens de organisaties, naar familie en vrienden in Duitsland, België of Frankrijk. Maar er zijn ook signalen dat ze in een uitbuitingssituatie belanden.

Een substantieel deel van de weggelopen kinderen komt uit Marokko (325), Algerije (190), Afghanistan (167), Syrië (114) en Eritrea (114).

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, asielwaanzin, Bananenrepubliek Nederland, cultuurrelativisme, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

10 reacties op In 4½ jaar tijd ruim 1600 asielkinderen weggelopen uit opvanglocaties

 1. flo zegt:

  Ik kan er niet mee zitten eigenlijk.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hendrik M. zegt:

  Zullen wel; van die ‘kinderen’ zijn die over hun leeftijd gelogen hebben en hun kindtijd allang voorbij zijn.
  Bot en/of andere controles om de leeftijd te bepalen worden bewust achterwege gelaten…

  Geliked door 1 persoon

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  1600. Beetje weinig eigenlijk. Van mij mogen er nog veel meer (ver) weg lopen.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 4. Helena zegt:

  Er probeerde er gisteren nog eentje weg te varen op een zelf gefreubeld bootje richting VK, met de bedoeling het zinkende schip van voornamelijk plastic in de zee achter te laten….. niet gelukt ‘vluchteling’ weer aan land getild. Hopelijk hebben ze hem uit coulance een beter bootje ter beschikking gesteld, maar dat zal wel niet, maar met een scooter kom je ook een heel eind dan maar via een omweg vol gas door de kanaaltunnel!! Dikke doei!!

  Geliked door 1 persoon

  • Bezorgde burger zegt:

   Een containerschip met 10-000-en die ze helpt naar Afrika ontsnappen zou veel beter zijn. Marocco en Algerije schijnen heel leuk te zijn.

   Ook degene die hier al langer zijn maar nog nooit iets hebben bijgedragen aan de maatschappij mogen wat mij betreft heel graag retour afzender. Het interesseert me niet hoeveelste generatie.

   Like

 5. Saeftinghe zegt:

  het is wel van belang te weten waarheen ze lopen en wat ze bij zich dragen!

  Like

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Koters zitten al lang in de prostitutie natuurlijk. Onbeperkt kinderen importeren en misbruiken; nog een nadeeltje van de asielindustrie.

  Like

 8. Ronald B zegt:

  It’s all part of the plan…..hier zit natuurlijk een plan achter. Ze ‘verdwijnen’ niet zomaar…..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s