OM gaat meldplicht Volkert van der Graaf niet herzien, ook al loog hij over zijn plan voor emigratie

Screenshot_163

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Bananenrepubliek Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, Pim Fortuyn, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op OM gaat meldplicht Volkert van der Graaf niet herzien, ook al loog hij over zijn plan voor emigratie

 1. Hendrik M. zegt:

  Tja, iemand die in opdracht van een regentenkliek een voor hun bedreigende persoon vermoord mag niet te zwaar gestraft worden en moet na het uitzitten van de bijzonder gerieflijke gevangenisstraf op alle fronten tegemoetgekomen worden…

  Geliked door 7 people

  • Leo 1 zegt:

   Volkertje zal op handen gedragen worden……… altijd !
   Zo niet, dan gaat ie praten.
   Dat in zijn troefkaart.

   En daar zit de grote angst van de “heren “

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Hij moet natuurlijk niet tè lastig worden, anders krijgttie ’n spuitje tussen z’n tenen.

    Like

   • Oeps zegt:

    @ Leo 1 (3 juni 2019 om 23:55)

    Dames en Heren.

    Die Volkert kon wel eens iets weten, dat wij niet weten. En die Volkert is beslist geen domme jongen. Hij weet maar al te goed, hoe hij met zijn kennis kan chanteren. En daar zouden best wel eens enkele “nette heren” met boter op hun hoofd heel erg bang voor kunnen zijn. Hoeveel zouden ze hem in de achterkamer al onder de tafel hebben toegeschoven, om zijn mond te houden ??? En Volkert zal heus wel zijn maatregelen hebben getroffen, voor als ze zo dom zouden zijn, om hem voortijdig te laten gaan hemelen. Er zal heus wel in een of andere kluis, of wellicht in meerdere kluizen, een verzegelde envelop liggen met zijn verhaal erin en waarin hij namen noemt. En na zijn (voortijdig) overlijden zullen zijn vertrouwelingen dat verhaal wel mogen of moeten publiceren. Volkert kon wel eens een muisje zijn met een hele lange staart.

    Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Je zou bijna denken wat hebben de politieke voordeel hebbers in het geheim afgesproken met hun handlanger om het gevaar Fortuyn vroegtijdig af te breken. Ik blijf het nog altijd vreemd vinden dat dit sujet geen levenslang heeft gekregen. De moordenaar van Theo van Gogh kreeg terecht levenslang. Waarom kreeg de moordenaar van Pim Fortuyn geen levenslang?

  Geliked door 6 people

 3. BigLJohn zegt:

  Volkert van der Graaf en het OM zijn partners in crime. Wie gedacht had dat het OM Volkert van der
  Graaf zou vervolgen zat er behoorlijk naast. Wie zijn recht zoekt in Nederland zal het nooit gevonden krijgen. Veeleer zult u te maken krijgen met onrecht waar u het slachtoffer van gaat worden. Maar een moordenaar als Volkert van der Graaf, die naast de moord op Pim Fortuyn de democratie feitelijk vermoord heeft, word door het OM op handen gedragen….

  Geliked door 5 people

  • Harry zegt:

   Eigenlijk onbegrijpelijk dat niemand hem een klap met een eind ijzer op z’n harses heeft gegeven .
   Dat maakt veel minder herrie dan een kogel en is net zo terminaal .
   Hier blijkt toch wel wat voor zwaar gedesillusioneerd en van alle moed ontdaan volk we zijn geworden dankzij tientallen jaren indoctrinatie !
   Laat maar lopen , dat secreet , anders ga je zelf de rest van je leven achter de tralies .
   Jij wél !
   Maar ik hoop van harte dat iemand toch nog eens actie onderneemt .

   Geliked door 7 people

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Kijk uit uw doppen en laat u niet foppen.
  Niet alles is, wat het lijkt, dat het is.
  De waarheid is vaak anders dan u denkt.
  Waarheid heeft vele invalshoeken.
  Sluw en slinks verdraait de waarheid.
  Wat niet màg zijn, ìs ook niet.
  Wat mòèt zijn, wordt u voorgekauwd.
  Liegen mag niet.
  Maar het accent wordt verlegd.
  Halve waarheden vertellen een verhaal.
  Kijk en zie, wat niet wordt getoond.
  Luister en hoor, wat niet wordt gezegd.
  Zalig zijn zij, die kijken en zien.
  Zalig zijn zij, die luisteren en horen.
  Zalig zijn zij, die weten en begrijpen.
  Zielig zijn de onnozelen van geest.
  Zij worden met een kluitje in het riet gestuurd.

  Op 6 mei 2002 werd Pim Fortuyn op het Mediapark in Hilversum vermoord, doodgeschoten, terwijl hij naar zijn auto liep. Hans Smolders, zijn chauffeur, zag het gebeuren en rende achter de dader aan. De politie was razend snel, veel te snel, ter plekke en vatte de dader in zijn kraag. Het was Volkert van der G. Er volgde een lijkschouwing, een onderzoek, een grote uitvaart en een rechtszaak. Volkert werd schuldig bevonden en werd opgesloten in het gevang. Maar Volkert was geen gewone gevangene. Volkert stelde eisen. Hij eiste dit, hij eiste dat, hij wij wilde zus en hij wilde zo. Volkert werd voortijdig vrijgelaten. Weliswaar met meldplicht en straatverbod. Maar Volkert wilde meer. De meldplicht werd versoepeld. Maar dat was voor Volkert nog niet genoeg. Volkert ging naar de rechter en stelde, dat hij wilde emigreren. De meldplicht moest dus maar vervallen. De rechter trapte er in. Maar Volkert ging niet emigreren. Hij bleef gewoon hier.
  Waarom kon Volkert zoveel eisen stellen ??? Wat weet Volkert, dat wij niet weten ??? Was Volkert de enige schutter ??? Was Volkert wel de moordenaar, of heeft Volkert op een lijk geschoten ??? Er zijn nogal geruchten, dat er een tweede schutter, een scherpschutter, op het Mediapark aanwezig was. Er zijn kogels en hulzen gevonden, met een ander kaliber, dan het wapen van Volkert. Een van de kogelgaten,in het hoofd van Pim Fortuyn wijst op een schutter, die van bovenaf schoot. Meteen na de moord was de consternatie erg groot. Een eventuele tweede schutter kon in deze consternatie gemakkelijk ontkomen. Was Volkert de patsy die voor de moord moest opdraaien ??? Zijn andere scenario’s onderzocht ??? Waarom zijn bepaalde zinnen uit het autopsierapport verdwenen ??? Had Justitie wellicht weer eens last van kokervisie ??? Hoeveel zwijggeld heeft Volkert gekregen ??? We hebben nooit het eigen verhaal van Volkert zelf gehoord. Misschien komt dat nog eens ooit. Misschien wel postuum. Zou er nog iemand zijn die wat boter op zijn hoofd heeft en die nog iets te vrezen heeft ??? Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.
  Pim Fortuyn zal pas rust vinden, als de onderste steen echt boven is gekomen.

  https://www.boublog.nl/2014/05/09/staatsgeweld-en-de-moord-op-pim-fortuyn/

  https://demuren.wordpress.com/2015/03/26/pim-fortuyn-een-tweede-schutter-waar-kan-die-zijn-3/

  https://www.villamedia.nl/artikel/de-heilige-feiten-rond-de-moord-op-pim-fortuyn

  https://www.ad.nl/binnenland/moord-op-pim-fortuyn-was-een-geniaal-complot~a6473949/

  https://www.place4free.com/Watamula/Watamula_Fortuyn.htm

  Geliked door 4 people

 5. Ruud zegt:

  Het OM is bevolkt met klootzakken…………………….Het ultieme bewijs is geleverd.

  Like

 6. Marijke zegt:

  Er is toch iets heeeeeel erg aan het stinken in deze zaak!

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Een veganist en dierenrechtenactivist (lees terrorist) heeft u een beeld voor ogen ?
  Nou vergeet dat dan maar snel, Volkert had destijds een kaalgeschoren kop en een baseballpetje plus een zwart bomberjack, daarbij is pistoolschieten razend moeilijk, hij presteerde het om van afstand vijf kogels af te vuren die allen vitale delen raakten, hij was dus een soort Hollandse Bruce Willis !!
  De politie was binnen enkele minuten met meerdere eenheden ter plaatse en ze hadden hun kogelvrije vesten reeds aan, de vluchtroute van Volkert ging niet richting zijn vluchtauto maar tegenovergesteld.
  Na de dood van Pim kwam Mat Herben aan het hoofd van de LPF, Herben was voordien topambtenaar bij defensie.
  Pim was fervent tegenstander van de JSF, toen daarover gestemd moest worden stemde de LPF voor…! En kort daarna verliet Herben de Kamer. Mission accomplished.
  De hele zaak stinkt aan alle kanten

  Like

 8. bedonderde burger zegt:

  Nee natuurlijk gaat dat smerige OM, het bolwerk van corruptie in Nederland, dat niet doen want dan noemt De Graaf alle namen van betrokken rechters, ambtenaren en politici, van Kok tot Rutte en alles er tussen in? Wanneer komt de bevrijding en zullen al die corrupte rechters, ambtenaren en hun meesters uit politiek en islam naar werkkampen gaan om daar hun terechte levenslange straf uit te zitten zonder de mogelijkheid tot vervroegde invrijheidstelling!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s