VIDEO: “Er is geen sprake van islamisering” . . .

 

(Door: Bas Paternotte)

Hoogtepuntje van het jaar: de Tweede Kamer die over zichzelf debatteert. Ook wel bekend als het debat over de ‘raming voor de Tweede Kamer in 2020 benodigde uitgaven, alsmede aanwijzing en raming van de ontvangsten’.

Post online

In het verleden ging het over de schepschotel-problematiektonic en bitter lemon of Kamervoorzitter Khadija Arib die weleens Martin Bosma (PVV) een lift aanbiedt naar Amsterdam. Deze maandag had Selçuk Öztürk (DENK) ook een voorstel: hij wil niet dat er in de Tweede Kamer gestemd wordt tijdens het Suikerfeest dat de ramadan besluit. Islamisering iemand?

Update 14.44 – Kamervoorzitter Khadija Arib over de kwestie: het staat Selçuk Öztürk vrij dit aan de Kamer voor te leggen, de Kamervoorzitter gaat er niet over.

Bron:
https://tpo.nl
(h/t “rottenpikwick”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "DENK", "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, provoceren, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op VIDEO: “Er is geen sprake van islamisering” . . .

 1. Alleen niet tijdens het suikerfeest? Waarom niet tijdens de hele periode van ramadan!! DOEN!! Zal ze leren, de Sufkutten!

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Wat is het ook een vreselijk kutvolk. Altijd verwachten dat mensen zich aanpassen aan hun levenswijze. Ik walg van dat soort. (overigens zijn er ook autochtonen, die behept zijn met zulk gedrag) maar gelukkig af en toe.

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Mijnheer Ozturk weet kennelijk van de legioen belangrijke Turken die naar de Bilderberg Conferentie (Montreaux, 31 mei – 2 juni 2019) werden uitgenodigd. Hij vermoedt ook dat het gaat over de toekomstige TURKSE kalifaat in Europa. Dus, hij gaat, als een zoon van een Herrenvolk, op de zaken vooruit en deelt NU AL Verordnungen und Befehlen aan de vazalen van de Tweede Kamer. Wij hebben nog tijd om zijn bek verbaal dicht te timmeren.

  Like

 4. Piet Snot zegt:

  De tyfus voor ze, we zijn hier in Nederland.
  En anders rot je maar lekker op naar Turkije, waar misschien wel zo iets bestaat.

  Like

 5. boorzalf zegt:

  Niet stemmen tijdens de uithongering “rammeldan” maar wel op zondag?? hypocriet!!!

  Like

 6. Pietersen zegt:

  Ramadan feest ? Sinds wanneer is ramadan een feest…o hij bedoelt het vreten en snoepen in de de avond. Soort Freudiaanse verspreking; de ramadan is een makkie, maar de NOS en aanverwante media vinden het heel zielig voor de moslims terwijl die zelf geen centje pijn ervaren.

  Like

 7. Wakkere Joost zegt:

  zeer bekent dit als het even kan willen ze alles naar hun gerieven zetten.

  En over dat provocerende demonstratie in Eindhoven van Heer M zegt: mmm.
  En wat de moslim doet, en zich uit, is dus niet provocerend? op straat bidden, de muzin
  van de toren jankend etc vreemd hoor! Wat een raar landje dit wat een rare manier
  van denken.Ik kan er met mijn intellectueel verstand niet bij en krijg k hier koppijn van.

  Like

 8. fleckie zegt:

  ‘ …’ Wens. IEMAND. GERUST. Een fijne ramadan toe”, Stond in het. Veldhovens Weekblad op woensdag 29 mei 2019., ……. Mireille Camps.: .Moslims zijn sinds maandagochtend 6 mei bezig met Ramadan, volgens de islamitische maankalender de 9 e maand. Deze maand geldt als een maand. van inkeer, waarin gevast wordt tussen Fajr – de dageraad voor zonsopkomst – en Maghrib wat zonsondergang betekent, en tevens 1 van de 5 gebedstijden is.
  VELDHOVEN – Voor LISA is Ramadan een zeer belangrijke maand, omdat het volgens haar. je. leven. zult. verbeteren. en je weer opnieuw kunt beginnen, zoals een wit. vel papier. Ook vindt ze het belangrijk omdat ze dan de hele dag bezig is met haar geloof. “ Dat is normaal gesproken ook wel zo”, benadrukt LISA,” Maar nog meer omdat je zo bezig bent met bidden en het lezen van de KORAN. en daarbij behoort ramadan tot de 5 zuilen van islam. FAMILIE. .Lisa is GETROUWD met de broer van de Syrische Mohammed,die in Veldhoven een nieuw bestaan op heeft. gebouwd. …LISA vertelt wat ramadan voor haar betekent:” omdat je de hele dag niet mag eten tot iftar, ben ik heel dankbaar als ik dan uiteindelijk wel mag gaan eten. Daarbij denk ik ook heel veel aan de mensen die op dat moment niet eens kunnen eten. Mensen die geld en eten hebben, denken. altijd. heel. makkelijk. over eten. Te makkelijk,. Dat had ikzelf ook voordat ik mij tot de islam bekeerd had,maar nu zie ik zo de waarde in van eten en samen met je familie zijn. Eten is eigenlijk een heel belangrijk moment dat je met je familie deelt, voor sommige mensen is het zelfs het enige moment dat ze echt samen zijn”. GEEN. VERSPILLING. .Ook de Ramadan heeft tegenwoordig iets te maken met de tendens van duurzaamheid. Zo zijn er initiatieven, ook op diverse plaatsen, om zuiniger met eten om te gaan, ook tijdens ramadan. En niet alles hoeft mierzoet te zijn. LIsa:”Ik vind het belangrijk na te denken voordat je zomaar eten weggooit , want er wordt nog veel eten verspild dat eigenlijk nog goed is. Verder is de ramadan een hele mooie ervaring om aan mee te doen. Het zal moeilijk zijn, maar je zult heel dankbaar zijn”. De dankbaarheid is overigens het meest duidelijk als de ramadan afgesloten wordt. Dat gebeurt namelijk met het. – wat eten betreft, zeker lekkere. en. uitbundige—. Suikerfeest. En dit jaar wordt dat gevierd op dinsdagavond 4 en woensdag 5 juni. <~<~<~<~<~<~<~
  fleckie: gosh, HOE. zal ze over meer dan 5 jaar over alles ‘fantaseren’, als ze totaal ‘ingebed’ is in de Koran- overtuiging,, ( zullen we het eindverhaal ook nog verteld krijgen, als ze vernederd als vrouw, de Koran nog steeds…”bemint”.,,<~<~<~<~<~<~<~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s