Groot onderzoek naar onopgeloste moord Groningen-stad

Screenshot_13

(Door: “Bezige Bij”)

Op de kop af twee weken geleden vond er een moord plaats in de stad Groningen op het Jaagpad. Een jongeman werd daar zonder aanleiding ´s avonds aangevallen en met een aantal messteken doodgestoken door volgens de politie een “Zuid-Europees” uitziende man. Ze durven natuurlijk geen Noord-Afrikaans uitziende man meer uit te spreken, gezien het draagvlak onder de bevolking en om de vaart van de islamisering erin te houden. Ik kan u een voorbeeld geven aan de hand van mijn dochter, die op een middag ruzie had met een buurvrouw. De laatste meende even te moeten vertellen dat mijn dochter niet meer met bepaalde jongens mocht omgaan. Ik was destijds niet thuis.

Maar mijn dochter, niet op haar mondje gevallen, riep dat ze op kon tiefen. Dat zette kwaad bloed bij deze echtgenote van een Turk. De laatste en zijn vrouw lieten even wat Turken en Marokkanen op haar los, tot verkrachting aan toe. Ik kwam naderhand thuis en zij zat bij de andere buren, die inmiddels de politie hadden gebeld,  haar verhaal te doen. Maar die kwam niet opdagen vanwege deze bekende familie. Toen zijn we zelf los gegaan. Dat mens aan gort, die vent ook en we gingen een razzia houden naar de overigen die erbij betrokken waren. Maar ja, dan zijn de mannen en vrouwen van de wet plotseling in groten getale aanwezig, want mensen op hun lazer geven van een islamitische familie, dat is not done. De recherche was nog niet ingeschakeld. Kwam later voor sporenonderzoek. Alle relevante zaken naar het NFI te Rijswijk.

Groot onderzoek en 15 mensen op de zaak. Tot 2 weken later, toen men erachter kwam dat er één blanke en verder allemaal mohammedanen bij waren betrokken. De zaak werd abrupt gesloten. “Geen bewijs”. Maar die kleding dan? “Ja als er sporen zijn, houden ze die vast en krijgt u deze niet terug in verband met het onderzoek”. Het is inmiddels 20 jaar later en ze liggen er nog. Maar we hebben die lieden zelf de wijk uit gemept en dat gemengde echtpaar erbij, anders waren ze onder de grond geëindigd. Wat de misdaden van islamitische origine tegen de burgerij betreft, die worden met de Linkse mantel der liefde bedekt. Zij is er nooit helemaal meer van hersteld. Van een prachtige bloem verwelkt in de knop van haar leven. Ook daarom heb ik een bloedhekel aan de islam & extreemlinks.

Door:
“Bezige Bij”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, Marokkanen, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Groot onderzoek naar onopgeloste moord Groningen-stad

 1. Jan zegt:

  de massale opgedrongen aanwezigheid van mohammedanen onder ons is ‘not done’!
  druk op de ketel tot ie ontploft!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Tragisch einde van een moedig verhaal!
   Wat wil je als de overheid die een doortrapte Rutte-leugenaar als MP hanteert, laat liegen dat wij in een prachtig land wonen met alléén maar prachtige mensen en met de beste gezondheidszorg van de hele wereld….
   Hoogste tijd voor definitieve verandering en berechting van de schuldigen!!!

   Like

 2. Waarschijnlijk is de verspreide foto niet zo’n succes. Neem aan dat de moord hoogstwaarschijnlijk is gepleegd door iemand die zich regelmatig moet melden bij een “instantie” of in de opvang zit. Als het een treffende foto is, was dit iemand toch al eens opgevallen, zou je zeggen. Deze misdadiger heeft waarschijnlijk ook buren. Wat al eens eerder bij een misdrijf is gebeurd; vriendjes vangen de misdadiger op en zorgen voor hem/haar. Genoeg aanbod in de diverse GL-stad Groningen.

  Like

 3. Lafheid en kontenkruiperij zit in de genen van de Kaaskoppen! Duidelijk zichtbaar en hoorbaar in de politiek. Politie met veel omhaal en geslijm aanwezig bij iftar-etentjes, om de mohammedanen te paaien en koest te houden.Bang als ze voor ze zijn! De politie(k) die de andere kant opkeek toen 10.000en Joden en anderen werden afgevoerd in WO2. Klokkenluiders / Patriotten die zich oprecht zorgen maken over de islamisering en bijbehorende ellende zijn / worden publiekelijk weggezet als verderfelijk en minderwaardig volk en zijn indirect door de politiek vermoord!! Als Kaaskop word je uitgezogen om de Omvolking / VERRIJKING niet te laten mislukken, om het Uitkeringsinfuus aan de gang te houden. Leugens, bedrog, gegoochel met cijfers/aantallen/procenten, misdadige praktijken zijn aan de orde van de dag op Het Binnenhof om Het Klootjesvolk dom en onwetend te houden. Maar op een dag komt de Lelijke Realiteit uit de mouw! Moet je eens zien wie als eersten het zinkend schip verlaten!!

  Geliked door 1 persoon

 4. Hendrik zegt:

  Ik heb waarschijnlijk een nog grotere hekel aan dat volk wat ongevraagt bij ons aan tafel wordt gezet, er dan met je tafelzilver vandoorgaat en vervolgens je komt bedreigen met je eigen tafelzilver. Al dat moslim volk MOET terug naar waar deze zogenaamde religie heerst en daar moet dan echt een hek omheen, elektronisch of fysiek. islam is niet welkom!

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Prijs u gelukkig dat u zelf in staat was op te treden en daar medestanders in kon vinden, ook twintig jaar geleden al..
  Ik neem zonder meer aan dat u in een kleinere gemeente woont, in de Randstad zou u kansloos zijn geweest. En tja, wat kan een mens nog over onze politie zeggen?
  Laat ik het zo stellen, ik kan me steeds beter voorstellen hoe de politie heeft meegewerkt om zoveel mogelijk Joden op te pakken in de oorlog, die mentaliteit is kennelijk nooit verdwenen.

  Geliked door 2 people

 6. duinsnip zegt:

  Van de politie kun je geen geweten verwachten. Daar worden ze niet voor betaald.
  Daarom handelen ze altijd politiek correct en voeren de overheidspropaganda uit.
  Iftar vieren, hoofddoekjes knuffelen, de NSB is nog springlevend bij velen in dit land.
  Tyl ziet dat goed. Zover mogelijk bij die lui vandaan blijven is mijn advies.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s