Invasie in kleine boten: Steeds meer illegalen proberen over Het Kanaal naar Engeland te komen

Screenshot_21

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Kanaal als nieuwste migrantenroute naar Europa doet weer van zich spreken: alleen al afgelopen zaterdag heeft het aanzienlijke aantal van 74 illegalen geprobeerd om vanuit Frankrijk in acht kleine boten Het Kanaal over te steken en in Groot-Brittannië aan land te gaan. De Britse minister van Binnenlandse Zaken, Sajid Javid, noemde de situatie “zorgwekkend”. Deze keer lukte het slechts één boot om te landen op de kust van Engeland.

Duits - Zuerst

Steeds meer “vluchtelingen” proberen om over Het Kanaal naar Groot-Brittannië te komen. Volgens het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken hebben vorig jaar 539 mensen geprobeerd om de zeestraat in kleine boten over te steken, 434 daarvan alleen al sinds begin oktober. 227 migranten zouden nog zijn tegengehouden door de Franse autoriteiten.

Veel migranten worden er door de mensensmokkelaars vanwege de geplande EU-uittreding van Groot-Brittannië toe aangespoord om de overtocht zo mogelijk snel te ondernemen. Na de Brexit, wordt in kringen van smokkelaars aangenomen, zullen de controles verscherpt worden. Ook het naar verhouding zachte weer geldt als reden voor de huidige opeenhoping van het aantal overtochten.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Vluchtelingen", asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

14 reacties op Invasie in kleine boten: Steeds meer illegalen proberen over Het Kanaal naar Engeland te komen

 1. Jules Vismale zegt:

  Engeland is haast een Tantalus-kwelling geworden voor dat soort figuren omdat dit niet bepaald altijd het land van overvloed is!

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Moeilijk te begrijpen,
  A) het Kanaal is het drukst bevaren stukje zee ter wereld en daar zit van alles tussen van eenvoudige viskotters tot mammoettankers allemaal uitgerust met radar en alle mogelijk denkbare apparatuur, ze worden dus altijd gezien.
  B) Het Kanaal is berucht om zijn zeer verraderlijke stromingen.
  C) Het weer is ter plaatse zeer onvoorspelbaar en het kan daar flink spoken.
  Geloof mij, ik heb een kleine kajuitboot en ik ben dan misschien niet de meest dappere schipper maar voor geen enkel geldbedrag zou ik me wagen aan een oversteek laat staan als je dan ook nog maximaal beladen bent.

  Like

 3. Jan zegt:

  Dé oplossing

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  De invasie georganiseerd door Iraniër

  A French court has sentenced an imam to two years in prison for helping migrants try to cross the English Channel in inflatable boats.
  ….
  The men admitted providing six or seven dinghies after they were arrested in April, French newspaper Le Figaro reported.
  ….
  https://www.bbc.com/news/world-europe-48507260

  Like

 5. kampersrene zegt:

  ze overleven en worden niet gezien dank zij Allah…. ge weet wel den Akbar

  Like

 6. Henk Beije zegt:

  Het is toch zo simpel,schiet ze dood,en laat het de wereld zien,want dat is de taal die ze verstaan.

  Like

 7. Yvonne zegt:

  Sahid Javid klinkt weer echt Engels ,minister van Binnenlandse zaken? Khan burgemeester Londen
  Gaat de goede kant op ,straks zijn Engelse namen een uitzondering in die beroepen

  Like

  • Peter zegt:

   Voor Yvonne.
   Wat te denken van Nederlanders met een buitenlandse achternaam?
   Laetitia Griffith
   Laetitia Griffith is geboren in Suriname. In 1987 stapte ze op het vliegtuig naar Nederland, met haar vwo-diploma op zak, om te studeren en daarna een goede baan te zoeken.
   Ronald Sørensen
   Ronald Sørensen is door en door Rotterdammer, dat weet iedereen. Wat mensen wel kunnen raden door zijn naam, maar vaak toch niet weten, is dat hij Noorse voorouders heeft.
   Li Jiao tafeltennisspeelster
   Li Jiao was na Bettine Vriesekoop en Mirjam Hooman de derde Nederlandse die de Europese Top 12 won

   Like

 8. Piet Snot zegt:

  Buitenlandse Zaken geeft 31.000 euro subsidie voor ontwikkelingswerk in Qatar, het rijkste land ter wereld.

  In het kader van het mensenrechtenbeleid kreeg de KNVB 24.990 euro subsidie voor zijn WorldCoaches-project in Qatar. […] Later kregen andere partijen nog eens 6580,70 euro subsidie voor hetzelfde project.
  […] Ook gezien de betrokkenheid van de Qatarese instellingen, is de Nederlandse subsidie opmerkelijk te noemen. Het oliestaatje staat te boek als het rijkste land ter wereld en lijkt geen geld tekort te komen om zelf te investeren in de voetbalsport.

  Het land investeert volgens schattingen tussen de 50 en 70 miljard euro om het WK-voetbal in 2022 te kunnen organiseren.
  https://www.rtlz.nl/algemeen/politiek/artikel/4733466/ministerie-buitenlandse-zaken-qatar-knvb-subsidie

  Like

 9. Jan zegt:

  ‘EU moet vervolgd worden om verdrinkingsdood duizenden migranten’

  Een groep internationale juristen wil dat het Internationaal Strafhof in Den Haag strafvervolging instelt tegen de Europese Unie en zijn lidstaten. In een aanklacht van ruim 200 pagina’s wordt de EU verantwoordelijk gehouden voor de verdrinkingsdood van duizenden migranten op de Middellandse Zee.

  De juristen stellen dat de EU vanaf 2014 koste wat het kost wilde voorkomen dat migranten van Libië overstaken naar Europa. Door het ontmoedigingsbeleid zijn ongeveer 40.000 vluchtelingen in Libië gestrand en terechtgekomen in concentratiekampen waar ze het slachtoffer werden van afgrijselijke misdaden zoals marteling en verkrachting, zo staat in de aanklacht.

  https://nos.nl/artikel/2287454-eu-moet-vervolgd-worden-om-verdrinkingsdood-duizenden-migranten.html

  Like

 10. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://tpook.nl/2019/06/06/mexico-wil-nu-ook-muur/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Mexico wil nu ook muur.

  Mexico gaat zijn zuidelijke grens met Guatemala versterken. Dat kondigde de regering donderdag aan. Aanleiding was een „inval” woensdag van honderden migranten uit Centraal-Amerikaanse landen. […] .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s