Pegida wint door te verliezen – overheid capituleert

Screenshot_16

(Door: “Hannibal”)

Het verbod op de demonstratie van Pegida donderdag in Eindhoven kent een zekere logica. Helaas voor de overheid, want die staat nu definitief in haar hemd. Wat nu?

Dat de burgemeester van Eindhoven geen kans ziet deze ruim op tijd aangekondigde demonstratie (aanvankelijk al aangevraagd voor afgelopen zondag!) veilig te laten verlopen zou groot nieuws moeten zijn, aangezien het veel van wat Nederland pretendeert te bieden ondergraaft. De NOS doet er nogal bleu over. En als dit was afgekondigd met betrekking tot de regelmatige demo’s van Palestijnse angehauchten op de Amsterdamse Dam? MSM-land was te klein geweest.

Lees verder>>>
(h/t K.J.A.M. W)
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Pegida wint door te verliezen – overheid capituleert

 1. ruud beijer zegt:

  Helaas heeft de burgemeester gecapituleerd .
  Liever islam liever asielparasieten. Ik stem PVV. Grenzen dicht islam en asielparasieten eruit.

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Het verlies van Pegida legt zeker iets zeer onaangenaams bloot. Je kunt zeker niet spreken van de verbinding, waar de politici de mond zo vol van hebben. Integendeel. Men krijgt een steeds grotere takkenhekel aan moslims. Dus nee dit besluit draagt niet bij tot verbinding. Een flinke politiemacht die er even flink op los mept bij degenen die beginnen te treiteren zal meer helpen tot verbinding. Krijgen ze meer respect voor. Het domste volk staat momenteel aan het roer.

  Like

 3. Corné zegt:

  Gruwelijk. In Shariahage demonstreerden antisemitische haatmoslims en hun sympathisanten ongehinderd en scandeerden oorlogstaal tegen Israël en de VS. Niemand die er tegenop trad. Pegida chargeert misschien maar is een onbeduidend groepje dat bovendien groot gevaar loopt tussen die bloeddorstige Ottomaanse gestoorden. De overheid faalt volkomen. Dus wordt het hoog tijd dat er knokploegen komen als antwoord op de toenemende dreiging en agressie vanuit de islam. Want dat is de oorzaak. Voordat het te laten is. Wie neemt het initiatief?

  Like

 4. BigLJohn zegt:

  De burgemeester van Eindhoven zou bang zijn voor ongeregeld heden. Over ongeregeldheden gesproken, de overheden zelf zijn een ongeregeld zooitje. Die ongeregeldheden komen toch wel, of direct na de ramadan (morgen), of in de nabije toekomst als hordes moslims moordend door de straten trekken. Regeren is vooruitzien. Welnu, een vooruitziende blik is bij iedere regent volslagen afwezig.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Er wordt over de hele linie, tot en met zelfs GeenStijl alles aan gedaan Pegida af te schilderen als een klein stelletje malloten en men negeert daarbij waarom het zo’n klein groepje is geworden.
  Dat is door onbegrensd en stelselmatig geweld van tegenstanders, lang waren dit de AFA’s en de Antifa’s maar het stokje is nu naadloos overgegaan op booslims.
  Velen hebben Pegida een warm hart toegedragen, vaak waren dat mensen van middelbare leeftijd en die kunnen het zich niet permitteren tegenover een groep agressieve ‘tegendemonstranten’ die juist uit zijn op geweld te gaan staan, temeer omdat de politie bij herhaling heeft laten zien daar niet tegen op te willen treden.
  In Utrecht werd zelfs gedaan alsof het geweld van Pegida kwam, de ME stond met het gezicht richting Pegida, het geweld was achter hun rug.

  Like

 6. Piet Snot zegt:

  Sinds het OM van ons land een Mickey Mouse Republiek heeft gemaakt met het voorlichtingsfilmpje over de Blokkeerfriezen weet iedereen in Nederland dat je overal mag demonstreren. Behalve dan als je bij de anderhalve man en een varkenskop hoort die de barbecuebrigade van Pegida nog steunt, want dan is de mening van een stenengooiende menigte ineens belangrijker.
  https://www.geenstijl.nl/5147982/gstv-den-haag-over-pegida-en-de-stenengooiers/
  + een video.

  Geliked door 1 persoon

 7. kampersrene zegt:

  eindelijk een foto van een smaarvolle islamiet op hun suikerfeest

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s