Volkskrant, Parool, FD en RD hebben nooit bericht over misbruikschandaal Telford

Screenshot_10

(Door: Henk-Jan Prosman)

‘Misschien ben ik te wantrouwend als ik daar een bewuste politieke agenda achter vermoed’

Toen ik in maart 2018 schreef over de grooming gangs in het Engelse Telford, viel het mij op dat er in de Nederlandse pers nauwelijks over bericht werd. Dit was huiveringwekkend nieuws over bendes van Pakistaanse moslims die zich jarenlang te buiten konden gaan aan het verkrachten en verhandelen van Britse meisjes. Waarom werd daar niet over geschreven? Was het niet nieuwswaardig? Niet ernstig genoeg of te weinig relevant voor de Nederlandse lezer? Of zat daar een meer politieke agenda achter? Zouden kranten liever niet berichten inktzwarte schaduwzijden van het naoorlogse immigratie- en integratiebeleid?

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Groot-Brittannië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Volkskrant, Parool, FD en RD hebben nooit bericht over misbruikschandaal Telford

 1. Lucky zegt:

  Wél veel hysterisch gedoe over de me-too rage, maar ondertussen jarenlang massaal en extreem misbruik van jonge meisjes gewoon downplayen en negeren…wat een walgelijke, smerige praktijken.
  Vrouwen blijken bij de linkse plannen van omvolking en izzlamisering niet meer dan collateral damage te zijn, er is bij hen totaal geen respect of zelfs enige compassie voor deze vaak zeer jonge slachtoffers….hoezo mensenrechten?
  Gelukkig zijn er mensen zoals oa Tommy Robinson, die eindeloos gevochten hebben voor deze meisjes, zodat vele perverse en sadistische daders eindelijk gestopt en gestraft konden worden.

  Geliked door 3 people

 2. Bastiaan2000 zegt:

  Er worden ook nauwelijks berichten naar buiten gebracht over het seksueel misbruik, mishandelingen etc toen de linkse kerk de ‘zorg’ overnam van de katholieke kerk in instellingen. Vrijwel elk bericht in de media (brandpunt etc) gaat over mensen die bij de paters of nonnen zaten, en daar vreselijke dingen hebben meegemaakt (boek: stil in mij. Vreselijke verhalen lees je daarin, gaat over de nonnen). Maar de tijd erna, progressief links werkte daar, en zij waren minstens zo gewelddadig. Vaker getypt, maar als je dit niet zelf ervaart hebt, dan is het denk ik moeilijk te geloven. Tot dode kinderen aan toe, en ook de politie keek weg, andere reden dan in Telford, uitwerking het zelfde.
  De kinderen daar telden niet mee en ook wij toen niet. Daarom is progressief links zo vals, laf, gemeen enz. Hun denkwijze is een droomwereld, en alles wat dat verstoord, dat moet dood.
  Fatsoen in zo’n instelling, dat was onbeschoft en moest belachelijk gemaakt worden en met geweld bestreden worden.
  Willen leren en ontwikkelen tot iets positiefs, dat was dom en moest belachelijk gemaakt worden en met geweld bestreden worden.
  Media is links, politie is links en daders uit sommige groepen mogen dus niet als daders gezien worden. En als de slachtoffers ook nog eens tot bepaalde doelgroepen behoren zoals in Telford en de instellingen wat ik type, dat is de keuze niet moeilijk voor hun.

  Geliked door 2 people

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het beroerde is dat het bewust verzwijgen werkt, ook ik heb een tijdlang gedacht dat hetgeen ik erover las sterk overdreven was omdat het hier zelden of nooit het nieuws haalde, en als het dan al een keer in het nieuws werd vermeld dan was het zo summier dat je er eigenlijk geen chocola van kunt maken.
  Geen idee hoe het anderen vergaat maar ik kan dan achteraf best wel kwaad op mezelf worden, ik zou onderhand beter moeten weten en trap er toch met allebei mijn grote voeten in (nou ja maat veertig dus dat valt nog wel mee!!)

  Geliked door 2 people

  • Republikein zegt:

   Vergissingen maken doen we allemaal, is menselijk, waar het hier over gaat zijn bewuste foute keuzes voor eigen gewin, althans bij de trendsetters, het merendeel is trendvolger en slaapt, kuddevolk.
   Maat 40 is bijna kindermaat hoor ik vaak, beetje degenererend, of je er zelf wat aan kan doen.
   Ze stonden in de jaren 60 al bij de bushalte, die vreemde mensen in lange jurken en rare schoentjes en petjes, ik vermoedde richting loket, maar de trendsetter probeerde mij de mond te snoeren.
   Allemaal maat 40+, leefden op te grote voet.

   Like

  • boorzalf zegt:

   Nou kom je goed weg met maat 40, de islamieten hebben maat 56 met hun lange tenen.

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Nou of ik er goed mee wegkom is maar de vraag, steeds vaker zijn schoenen die je in de etalage ziet niet verkrijgbaar in mijn maat, bij sommige merken val ik zelfs in maat 39!
    Toen ik aan het puberen was kwam ik erachter dat ik zogenaamde holvoeten heb, zeg maar het tegenovergestelde van platvoeten. Er bestaat dan een risico dat er middenvoetsbeentjes breken waardoor je als het ware door je voeten zakt en dus heb ik een tijd met steunzolen moeten lopen.

    Like

 4. Marc zegt:

  Natuurlijk berichtten die kranten daar niet over. Islam is vrede. Dat weet je toch wel? LOL 🙂

  Like

 5. Cleo zegt:

  Dat er duidelijk sprake is van ‘een bewuste politieke agenda’ lijdt geen twijfel: in de Britse msm werden de daders in Telford, Rotherham, etc. welbewust EUFEMISTISCH aangeduid met ‘Asian men’. Terwijl de journalisten dondersgoed weten welke nationaliteit/achtergrond deze daders hebben.
  In de Nederlandse msm maken de valse journalisten ook maar al te graag gebruik van deze verhullende namen, alles om ‘de boel maar te sussen’…
  Verraders zijn het!

  Geliked door 1 persoon

 6. Wim zegt:

  Hetzelfde geldt voor de protesten van de Gele Hesjes. Er ligt kennelijk een embargo op om over de situatie in Frankrijk (inclusief extreem geweld tegen de eigen bevolking) te berichten. En wat horen we over het afschuwelijke en niet te beschrijven wreed geweld tegen de blanke Boeren in Zuid-Afrika? Of de vervolging van christenen door aanhangers van de islam?
  De media hebben zichzelf de rol toebedacht ‘het volk’ vooral niet onrustig te maken, maar juist in slaap te sussen. Als vazallen van de macht geven ze gehoor aan officiële ‘verzoeken’ om ‘klein’ te houden (kort berichtje als ze er helemaal niet omheen kunnen) wat met hoofdletters geschreven zou moeten worden…
  Veel respect voor Henk-Jan Prosman.

  Like

 7. Lucky zegt:

  Aan de orde van de dag bij de buren,
  https://tpook.nl/2019/06/04/keniaanse-vluchteling-19-met-strafblad-die-duits-meisje-17-verkrachtte-en-vermoordde-blijkt-plotseling-minderjarig/?utm_source=tpo&utm_medium=rsswidget&utm_campaign=artikelkop

  Keniaanse vluchteling (19) (met strafblad) die Duits meisje (17) verkrachtte en vermoordde blijkt plotseling minderjarig.

  Like

 8. Lucky zegt:

  Bizar bericht, waar ik verder in Nederland nog niks van gelezen heb.
  https://www.breitbart.com/health/2019/06/04/dutch-girl-euthanized-in-netherlands-after-suffering-childhood-rape/

  Dutch Girl Euthanized in Netherlands After Suffering Childhood Rape

  A 17-year-old Dutch girl was euthanized at her home after saying the trauma of being raped as a child made her feel she couldn’t keep living.
  Taking advantage of the Netherlands’ permissive euthanasia laws, Noa Pothoven of Arnhem asked to be put to death because the suffering of having been molested and raped as a child was “unbearable,” a decision that does not require parental consent.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s