Weg met ons! (Erasmus Universiteit)

We would like to wish everyone a happy !

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Erasmus University)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", cultuurrelativisme, Dhimmitude, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Weg met ons! (Erasmus Universiteit)

 1. Meng zegt:

  Na 821 doden als gevolg van islamitische aanslagen tijdens de ramadan is er weinig reden tot feest.
  Islam, de politieke doctrine die uit is op wereldoverheersing onder een dun laagje religeuze verf, is en blijft kwaadaardig en gevaarlijk.
  Deze doctrine ruimte bieden is een grote fout waarvoor we eerdaags de rekening, in de vorm van een door moslims uitgelokte burgeroorlog, zullen gaan betalen.

  Geliked door 2 people

 2. Harry Willemse zegt:

  Op een universiteit verwacht je toch wel mensen die kennis hebben van de geschiedenis. Is het deze geschiedeniswetenschappers nooit opgevallen dat juist de islam een “religie” is die niet bepaald te boek staat als vredelievend. Volgens mij moet men zich eerder zorgen maken over het feit dat er veel dhimmi`s zijn., waaronder zijzelf.

  Geliked door 1 persoon

 3. fleckie zegt:

  Op de Duitstalige site TANGSIR kan men nu lezen over de VERZWEGEN genocide op de ( Perzen) door…de. TURKEN,( OTTOMANEN) …….( Is ook de moeite waard, hier kennis van te nemen)<~<~<~<~<~<~<~

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Een reactie ga ik hier toch niet op krijgen , maar waarom zit jij nou altijd met je toetsenbord te spelen wanneer je een reactie in tikt, < ~ < !< ! <! < !< @ < <@ @ < % < < < ~ ~ ~ ^ & ! # ~ ~ ~! ~
   Het wordt er allemaal echt niet duidelijker van.

   Like

   • fleckie zegt:

    Eerder heb ik toch al eens gemeld, dat mijn ‘berichten, gedwarsboomd orden, door gewoonweg van’het scherm’ te verdwijnen, tijdens het typen, of woorden vallen weg,
    Of het typebord in tweeen verdeeld, bij elke zin, de hoofdletter ‘verkleinen’woorden worden verbasterd, etc. …….als een artikel-afronding gebruik ik dan alleen <~<~<~<~<~<~<~.

    Like

   • fleckie zegt:

    Jawel, een tweede reactie ben ik aan het typen, de eerste is zomaar in het niets verdwenen., zoals andere , d.w.z. ik word af en toe dwarsgezeten, of woorden komen niet tevoorschijn na getypt te zijn,of zijn ‘verdraaid, mijn toetsenbord was in tweeen. ‘gedeeld’ zonder dat ik maar iets had aangeraakt,. ……op elke regel de beginletter als hoofdletter verwijderen ‘ aan het eindigen van een bericht geef ik NU aan <~<! Ook als ik een of ander (eigen commentaar bijv.nog wil ‘toevoegen., en einde bericht<~<~<~<~<~<~<~

    Like

   • fleckie zegt:

    Tot twee keer toe heb ik gereageerd, maar is ook 2x in het ‘onbekende’ verdwenen.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Niet in het spamfilter en ook niet in de prullenbak!

    Webmaster

    Like

 4. fleckie zegt:

  Op de Duitstalige ( ook eventueel Engels- talige ) site van Tangsir, kan men onder …TURKENTUM o.a. DIV. Genocides, maar ook andere ‘onderwerpen lezen, zoals ‘ ‘VERGEWALTIGUNGSKULTUR’,: (men ‘herkent hierin de ‘schuldvraag ‘ van verkrachtingen)
  En ‘. VERGEWALTIGUNGEN. ALS. MITTEL. DER. POLITIK’<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 5. Thoth zegt:

  Een universiteit, zeker een seculiere, moet zich niet bezighouden met ‘religie’ o.i.d.. Ik vind nu jammer dat ze I.I.B. (bedrijfskunde) hebben overgebracht naar de Erasmus. Ik schaam mij nu dood.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s