Parlementslid Vlaams Belang: Sam Van Rooy, Vlaams Parlement, Antwerpen

Screenshot_33

(Door: Rob Verreycken)

Op 26 mei 2019 werd Sam Van Rooy verkozen tot parlementslid voor het Vlaamse Parlement voor de provincie Antwerpen. Wij legden hem drie vragen voor.

REACT:  Wie bent u, wat deed u professioneel voor u verkozen werd, was of bent u actief in een jeugdbeweging, een studentenbeweging of andere verenigingen, en waarom werd u actief in het Vlaams Belang?

Ik ben industrieel ingenieur bouwkunde (MSc./Ing.) en was in die hoedanigheid een aantal jaren actief in de wegenbouw. In 2011 werkte ik als beleidsmedewerker in de Nederlandse Tweede Kamer voor de PVV van Geert Wilders. Daar heb ik de politieke stiel geleerd. Tussen mijn 16 en 23 jaar heb ik ook aan topwielrennen gedaan (zie mijn verkiezingsvideo). Ik ben in 2012 actief geworden in het Vlaams Belang omdat ik onze vrije, welvarende cultuur en Europese beschaving wil redden van de ondergang. Belangrijkste bedreigingen zijn de heersende oikofobie of zelfhaat enerzijds en de massa-immigratie anderzijds, die met name de islamisering van onze samenleving tot gevolg hebben. Wie mijn recente boek ‘Voor vrijheid dus tegen islamisering’ leest, zal begrijpen wat ik bedoel.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", asielwaanzin, België, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Multiculti, Nationalisme, soevereiniteit, verloedering, Vlaams Belang, Vlaanderen, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

Een reactie op Parlementslid Vlaams Belang: Sam Van Rooy, Vlaams Parlement, Antwerpen

  1. leefbarbaar zegt:

    Boek is een aanrader. Geeft vele voorbeelden van veranderingen van ons land en België natuurlijk, die te maken hebben met de islam.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s