Weg was het fatsoen, respect en tolerantie waar Trump-haters zich zo op laten voorstaan

Screenshot_41

(Door: Roderick Veelo)

‘De onverdraagzaamheid is huiveringwekkend’

Gisteren was het 6 juni. Precies 75 jaar geleden begon in de vroege ochtend de bevrijding van West-Europa. D-day staat voor de grootste invasie over zee ooit. Schouder aan schouder met Britse en Canadese militairen deden 132 duizend Amerikaanse soldaten mee aan Operatie Overlord.

Een groot deel van hen vocht zich op de stranden van Normandië een weg omhoog en verder landinwaarts. In de richting van de Duitse soldaten, die hun machinegeweren en kanonnen op hen leeg schoten.

De Amerikaanse president Trump is naar Europa gereisd om D-day te herdenken. Hij zal aan de Franse kust zijn eer betuigen aan de jongens en mannen die daar op 6 juni 1944 aan land kwamen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Donald Trump, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

Een reactie op Weg was het fatsoen, respect en tolerantie waar Trump-haters zich zo op laten voorstaan

  1. Jan zegt:

    Ik krijg de indruk dat de koningin eens wat blij is dat zij met iemand te maken heeft die de handen uit de mouwen steekt itt haar slome en islamofiele zoon die niks anders kan dan flikflooien en lezinkjes houden, ook wel ouwehoeren genoemd en die miezerige Paki van Londen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s