Asielzoekers kunnen wel gewoon terug – Topambtenaar: ‘Ambassades en consulaten werken wel mee, asielzoekers niet’

Screenshot_62

(Door: Wout Willemsen)

In deze column van de Volkskrant wordt het afscheid van Eerste Kamervoorzitter Ankie Broekers-Knol en haar nieuwe rol als vervanger voor staatssecretaris Mark Harbers besproken. Topambtenaar Van Zwol (foto) stipt daarbij de discussie over asielzoekers en migranten aan en zegt dat ze écht wel terug konden. Het probleem is laksheid van de overheid en onwil vanuit de asielzoeker.

De twee grootste dilemma’s waar Mark Harbers om bekend staat, zijn de fouten omtrent misdaadcijfers van asielzoekers en het pardon voor Howick en Lili. Harbers riep een commissie in het leven om te adviseren wat er moest gebeuren met uitgeprocedeerde asielzoekers. De aanbevelingen waren een klap in het gezicht voor Harbers.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "migratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Bananenrepubliek Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Asielzoekers kunnen wel gewoon terug – Topambtenaar: ‘Ambassades en consulaten werken wel mee, asielzoekers niet’

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Kijk eens aan zeg, het overgepigmenteerde beestmensch wil niet meewerken. En dat stelletje ongelooflijke hufters die zich onze regering durft te noemen accepteert dat klakkeloos. Stelletje incompetente lafaarden, doe eens een beroep op het Volk. Dan hebben ze terecht reden om te zeggen dat ze vluchteling zijn. Wij als Volk zijn in staat om binnen een jaar tijd te zorgen dat Nederland weer voor de Nederlanders is.

  Like

 2. Rensk. zegt:

  Kort gezegd: een hele batterij luie donders in de ambtenarij, die er zitten om alles en iedereen te frustreren en 1 keer in de maand salaris opstrijken. Je hebt er niks aan. Geven enkel last. Als ze toch niks uitvreten kun je ze net zo goed de zak geven.

  Like

 3. fleckie zegt:

  Wie wil er nou. LUI-LEKKERLAND de ‘rug toekeren’ als er toch geen gevaar dreigt, van illegaal verblijf, … en. ONTDEKKING, ( er zijn immers ook al getinten op BEPAALDE. plaatsen, in gemeentehuizen).

  Like

 4. ruud beijer zegt:

  Ankie Broekers is dat zure wijf uit de eerste kamer.Wat een walgelijk wijf!!

  Like

  • Harry zegt:

   Nou , het is een beetje het type van een ongemakkelijk schoonmoeder/loeder .
   Wie weet wat ze nog voor elkaar gaat krijgen .
   Ze kijkt nogal vastberaden . Ik kén die blik !
   Misschien gooit ze Rutte wel uit het raam van het torentje .
   Effe afwachten …..

   Geliked door 1 persoon

 5. Claudia M. zegt:

  Het is al eerder gezegd; niet mogen blijven, is opsluiten in een bijzonder sober regime en als je dan terug wilt, krijg je alle medewerking! Dat loslopende tuig bezorgt overal overlast, criminaliteit in alle vormen en is een hele grote kostenpost, het is schandalig!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s