Saoedi-Arabië: Onthoofding en kruisiging voor 18-jarige wegens demonstratie

Screenshot_65

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Murtaja was nog maar tien jaar oud, toen hij in Saoedi-Arabië samen met 30 andere kinderen aan een fietsdemonstratie deelnam (foto). Hij riep door een megafoon dat de mensen mensenrechten willen. Toen hij zich ook na de demonstratie voor liberale waarden bleef inzetten, werd hij op 13-jarige leeftijd gearresteerd. Hij zit al vijf jaar in de gevangenis, is inmiddels 18 jaar en staat nu voor de sharia-rechtbank. De officier van justitie eist zijn onthoofding en kruisiging.

PI News (2)

In de aanklacht wordt beweerd dat hij “lid van een terreurgroep” zou zijn. De jongere zou “ophitsing tot opstand” hebben bedreven. Daar zou volgens de “Bild-Zeitung” in Saoedi-Arabië na de executie het tentoonstellen van het verminkte lichaam op staan. Daarvoor zou hij onthoofd worden met het zwaard.

Het lot van Murtaja herinnert aan dat van Raif Badawi, die op zijn in 2008 opgerichte internetsite “De Saoedische Liberalen” politieke en religieuze beslissingen evenals instellingen in het streng islamitische koninkrijk becommentarieerd en bekritiseerd had. Hij schreef o.a. dat voor hem alle mensen evenveel waard zouden zijn, of zij nu moslims, Joden of christenen zouden zijn.

Dat is duidelijk tegenstrijdig aan de islamitische leer, volgens welke de moslims de hoogwaardige en alle niet-moslims de minderwaardige mensen zijn. Daarom werd hij in september 2014 door een sharia-rechtbank wegens “belediging van de islam” tot 10 jaar gevangenisstraf, 1000 zweepslagen en een boete van omgerekend € 250.000,- veroordeeld. Vier jaar geleden kreeg Raif Badawi voor het eerst zweepslagen en zijn gezondheid is extreem in gevaar in de gevangenis. Op 19 januari werd hij 35 jaar oud, Amnesty International eist zijn vrijlating en veel burgerrechtenactivisten, zoals Gernot H. Tegetmeyer, die ook contact onderhoudt met de vrouw van Raif, die met de beide kinderen naar Canada vluchtte, zetten zich eveneens voor hem in.

Een zware tot onmogelijke taak, want Saoedi-Arabië is het moederland van de islam, waarin consequent de sharia geldt, streng volgens de brute straffen die de “profeet” Mohammed 1400 jaar geleden als tijdloos geldende bevelen van een “god” in de koran dicteerde. In de soenna, de beschrijvingen van zijn leven en handelen, zijn nog meer fundamenten voor de wrede islamitische wetgeving te vinden. De jonge Murtaja dient nu volgens koran-vers 5:33 de “goddelijke” straf voor zijn opstandige gedrag te krijgen:

De vergelding dergenen die oorlog tegen Allah en Zijn boodschappers voeren en er naar streven wanorde in het land te scheppen, is slechts dat zij gedood of gekruisigd worden, of dat hun handen en hun voeten de ene rechts en de andere links, worden afgesneden, of dat zij het land worden uitgezet. Dat zal voor hen een schande in deze wereld zijn en in het Hiernamaals zullen zij een grote straf ontvangen.”

Typisch genoeg volgt dit niet mis te verstane dodingsbevel direct op koran-vers 5:32, waarvan de moslims in de misleiding-Taqiyya-modus altijd beweren dat deze het doden van mensen zou verbieden, hoewel vers 5:32 ten eerste een voorschrift aan de Joden is en ten tweede het doden in het vers gerechtvaardigd wordt wanneer daar een reden voor is.

De onthoofding wordt behalve in koran-vers 8:12 ook in vers 47:4 bevolen:

“Wanneer gij de ongelovigen (in oorlog) ontmoet, treft dan hun nek en wanneer gij overwinnaar zijt, bindt hen dan vast. En wanneer de oorlog opgehouden is, laat hen dan vrij uit gunst of voor een losprijs. Zo zij het. En indien Allah wilde, had Hij hen Zelf kunnen bestraffen. Doch Hij wilde sommigen uwer door anderen op de proef stellen. En degenen die terwille van Allah worden gedood, hun werken zal Hij zeker niet vruchteloos maken.”

In Saoedi-Arabië is, net zoals in de “Islamitische Staat”, 100%  de islam ingevoerd. Het helpt niets om relativerend op enkele minder radicale islamitische landen zoals Tunesië of Indonesië te wijzen, want deze ideologie kan overal geïntensiveerd worden zodra fundamentele krachten in heerschappij-posities komen. Daarom is het onherroepelijk de politieke islam te verbieden, die de sharia, de vrouwenonderdrukking, de discriminatie van homoseksuelen, het doden, de strijd tot de eindzege, de jihad en de terreur beveelt.

De slapende massa van de gehersenspoelde geïndoctrineerde mensen in Duitsland blijft echter desondanks hardnekkig geloven dat de islam een “vreedzame religie” zou zijn en dat het al 1400 jaar lang durende massale doden “niets met de islam” te maken zou hebben.

Geen wonder, want er bestaat nauwelijks een onderwerp waarbij zoveel gelogen, verdoezeld, mooi gepraat en verdraaid wordt als bij de islam. Al diegenen die op de hoogte zijn van de keiharde feiten, staan bij hun voorlichting tegenover een gigantische machinerie van het liegende mediale en politieke apparaat. Maar het is slechts een kwestie van tijd tot de feiten zich zullen laten gelden. Hoe meer mensen de reëel bestaande islam in de straten van ons land en in hun omgeving meemaken, des te minder zullen zij de leugens geloven die hen dagelijks worden voorgeschoteld.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Blasfemie", "goedmenschen", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allah, Arabische wereld, Barbarisme, burgermoed, Censuur, christenhaat, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Jodenhaat, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Saoedi-Arabië, sharia, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

21 reacties op Saoedi-Arabië: Onthoofding en kruisiging voor 18-jarige wegens demonstratie

 1. Tistochwat zegt:

  want Saoedi-Arabië is het moederland van de islam, waarin consequent de sharia geldt

  Fijne vriendjes hebben ‘onze oranjes’ toch.

  Geliked door 5 people

 2. delamontagne zegt:

  Gelukkig kunnen we nog handel genoeg drijven met dit land.
  Het is tenslotte een “modern” land met veel olie, wel met Eigenaardige gewoonten, maar all-ah, ieder zijn eigen gebruiken.
  Hier kijken de arabs zelfs niet meer naar de zakken met de onthoofdde hoofden, het wordt een beetje gewoontjes………..

  Geliked door 1 persoon

 3. En ze blijven maar diep buigen voor al die sheiks.

  Like

 4. Fred zegt:

  Mooi toch? Die exotische culturen?

  Like

 5. Corné zegt:

  Helaas is de ” shariasering ” ook in NL niet meer tegen te houden. We zien het behalve in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag
  (Shariahage) nu ook al in Eindhoven. Het is absurd dat politieke partijen als GL, D66, SP, PvdA de islam betuttelen in plaats van keihard bekritiseren. Terwijl die partijen wel onze christelijke identiteit afzweren en belachelijk maken. Maar voor de religie van de koppensnellers moet respect worden opgebracht.

  Geliked door 2 people

 6. ronjaspers zegt:

  Satan arabie,dit is gewoon islam niet radicaal of gematigd,gewoon islam.

  Like

  • Piet Snot zegt:

   Moet jij geen anti Semitische reacties achterlaten bij fenixx, met je vriendje Jantje.
   Of had je even niks te doen.
   Toevallig zeker dan, dat de meest fanatieke christenen van hier altijd zijn terug te vinden in bijna alle anti joden berichten en reactie daar.
   Maar wel tegelijk hier mee lullen hoe verschrikkelijk het allemaal wel niet is.
   Bert, hou ze in de gaten die gluipers.

   Like

 7. kampersrene zegt:

  ik vond toch in de “leesverder” een zinnetje waar ik volledig mee akkoord ben
  moslims de minderwaardige mensen zijn

  Geliked door 1 persoon

 8. Cleo zegt:

  ‘Zeg mij wie uw vrienden zijn en ik zal zeggen wie u bent.’ Dit schiet me te binnen wanneer Beatrix, Willem-Alexander en Máxima, maar ook die toverkollen mvr. Kaag en Mogherini met al die verknipte Arabieren heulen…

  Like

 9. Ivanneau zegt:

  Ze gaan in Europa echt niet wakker worden of het moet nog gebeuren als het te laat is. Als het kalf verdronken is, is de put niet meer te dempen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s