VN-secretaris-generaal: “Open grenzen zijn de bron van de kracht van Europa”

Screenshot_49

(Vertaling: E.J. Bron)

De EU-landen moeten de bevoegdheid om immigratie te beperken afstaan aan technocraten in Brussel, omdat het continent “in de loop van zijn historie door grote verscheidenheid werd verrijkt”, aldus de secretaris-generaal van de Verenigde Naties, António Guterres (foto).

Contra magazine

Na de uitreiking van de Karelsprijs voor globalistische, anti-nationalistische soevereiniteit, die de afgelopen jaren aan cultuur-marxistische persoonlijkheden zoals Angela Merkel, paus Franciscus en Emmanuel Macron werd verleend, hield António zijn bedankrede, bericht de website “Voice of Europe”. Hij waarschuwde de menigte voor veel Europeanen, die zich “naar binnen richten, in de herinnering van een gouden eeuw, die er waarschijnlijk nooit was.”

In zijn toespraak, die bol stond van morele verhevenheid, benadrukte hij: “De gelijkschakeling van verschillende culturen en nalatenschappen was het uitgangspunt van de Europese cultuur”. Hij verwees er naar dat de Karelsprijs van Aken “meerdere elementen van de Romeinse en Byzantijnse civilisatie ontleend” zou hebben.

Volgens Guterres kunnen Europeanen alleen dan “het rijke erfgoed van het continent beschermen”, wanneer zij akkoord gaan met een onophoudelijke massa-immigratie uit de Derde Wereld, zich ertoe verplichten de CO2-uitstoot tot het jaar 2050 tot nul terug te brengen en “de VN 2030-agenda en haar doelen voor duurzame ontwikkeling” te vervullen, die erop gericht is culturele marxistische doctrines zoals de gelijkschakeling van de resultaten op basis van het geslacht, ongebreidelde abortuswetten en de bevordering van de LGTB-levensstijl voor kleine kinderen in te voeren.

De Portugees verklaarde dat het idee van Europa niet zou kunnen uitgaan van de mentaliteit “Wij” tegen “Zij”. Er zouden “geen alternatieven” zijn om de grenzen van Europa voor de Derde Wereld te openen. Hij beweerde eveneens dat “de sluiting van onze deuren voor asielzoekers dit erfgoed niet beschermt, maar beschaamt.”

“Alle samenleving neigen ertoe multi-etnisch, multicultureel en multireligieus te zijn of zijn dit al. Dit moet als rijkdom en niet als bedreiging beschouwd worden”, benadrukte Guterres, voordat hij van Brussel eiste de buitengrenzen van de nationale EU-staten af te breken en de belastingbetaler te dwingen geld naar het globale zuiden te sturen om een “evenwichtig [immigratie]beginsel ter bestrijding van de fundamentele oorzaken van de migratie met behoud van de rechten en de waardigheid van migranten” te bereiken.

Tijdens zijn toespraak benadrukte de secretaris-generaal datgene wat hij drie unieke uitdagingen noemde, die “in tijden van grote geopolitieke onrust op onze deuren kloppen”: buitenlander-vijandige “hatespeech, dat terrorisme door sociale media aanwakkert”, door mensen veroorzaakte klimaatverandering en massa-immigratie.

De gevaren van het radicale islamitische terrorisme werden in de toespraak niet genoemd. Hij waarschuwde echter dat “de mensenrechtenagenda aan terrein verloren heeft tegenover de nationale soevereiniteitsagenda”.

Dat bevestig nog eens dat behalve de eurocraten en onze regeringen, die de agenda van de VN keihard uitvoeren, de Verenigde Naties de wortel van alle kwaad zijn. Een wortel, die in bijna alle landen van de wereld opkomt. Wie deze wortel niet uitdroogt, zal maar een paar bladeren van de boom zien vallen, maar hij zal nooit de machtige stam ten val brengen.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, betutteling, Brussel, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, Genocide, Globalisering, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Nationalisme, New World Order, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op VN-secretaris-generaal: “Open grenzen zijn de bron van de kracht van Europa”

 1. Republikein zegt:

  Het krioelt van de minkukels, bijkans vallen ze over elkaar.
  Maar wel allemaal een leuk zakcentje.

  Geliked door 2 people

 2. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De begunstigde van deze zeer “gedistingeerde” idiote Karlsprijs, die zoveel onzin weet uit te kramen, moet toch wel ontiegelijk geleerd en zeer geïllumineerd zijn en zich op zijn hoge post onaantastbaar wanen. Met zijn inzichtelijke uitspraken bevestigt de oelewapper het tegendeel van zijn eigen stellingen. Wat een zegen, dat wij in deze niet zo goede nieuwe tijd van zijn inzichten kennis hebben mogen nemen. Met deze onfrisse slinkse wanklanken wordt het blanke europese klootjesvolk als makke schapen blij mekkerend sluw naar het slachthuis gevoerd. De secretaris generaal schaart zich met deze satanische onderscheiding in een lijst van duivelaanbidders, die wij liever kwijt, dan rijk zijn.

  Geliked door 2 people

 3. kampersrene zegt:

  En wat zegt zijn psychiater ?

  Geliked door 4 people

 4. Jean zegt:

  Laten we eerst die komedianten op die totaal nutteloze postjes verjagen ze de bek sluiten en de grenzen potdicht afsluiten zodat er géén enkele islamiet nog binnengeraakt.
  Ze, het politiek schorem, ligt altijd maar te zeiken over migranten, wij hebben geen problemen met mensen die naar hier komen ‘uit een beschaafd land’ om hier te werken en bij te dragen aan de welvaart en de veiligheid maar wij hebben wel een gigantisch probleem met achterlijke perverse gewelddadige barbaarse islamieten gezien hun gewelddadige barbaarse wijze van leven.
  Stop met dat gezeik over racisme want er is geen racisme, het enige waar wij voor strijden is voor onze veilige leefbare samenleving “een samenleving zonder angst en zonder geweld”.

  Geliked door 1 persoon

 5. ildiko zegt:

  Waarom neemt deze krankzinnige min. 100 zulke monsters zelf niet in zijn eigen huis op??? zulke idioot denkt dat hij zelf Europa en de wil van Europeanen is.

  Like

 6. kampersrene zegt:

  09u13 Het openbaar ministerie in Saudi-Arabië wil dat een jongen van 18 jaar de doodstraf krijgt omdat hij in zijn kinderjaren heeft…
  Toppunt van synchroon? Dat is deze dansgroep uit ‘America’s Got Talent’ Bevat video
  TV
  8
  Toppunt van synchroon? Dat is deze dansgroep uit ‘America’s Got Talent’
  Misleidende brieven rond groepsaankopen doen de ronde
  MIJNENERGIE
  Misleidende brieven rond groepsaankopen doen de ronde
  Gesponsord
  marketing
  NET BINNEN Alle berichten
  10u00
  BINNENKIJKEN. Welkom in de…
  09u50
  Wereld Oceaan Dag: steeds meer…
  09u46
  Trump over ontmoeting met de…
  09u22
  Flashback naar 2006, toen Rode…
  09u21
  Ibe gaat nu ook optreden in de AB
  09u13
  Doodstraf dreigt voor Saudische…
  08u51
  Britse kandidaat-premier geeft…
  08u43
  Kompany mist eerste oefenduel…
  08u27
  Matthias Schoenaerts staat op…
  08u23
  Sagrada Familia heeft na 130…

  EDEN HAZARD NAAR REAL

  Geliked door 1 persoon

 7. kampersrene zegt:

  Het openbaar ministerie in Saudi-Arabië wil dat een jongen van 18 jaar de doodstraf krijgt omdat hij in zijn kinderjaren heeft…gewaagd te protesteren….hij was toen 10 jaar van een verrijking gesproken….nietwaar mijnheer de VN generaal…..laat ze maar komen en dat zijn de zogezegd intelectuelen moet ge niet afvragen wat de rest is….bron ( het laatste nieuws vlaamse krant)

  .

  Geliked door 3 people

 8. Marc zegt:

  ‘Het is walgelijk te zien hoe internationalistische lieden zich verheugen over de dood van naties. Wanneer iemand met haat overspoeld wordt, alleen omdat hij nationalistische denkbeelden heeft, dan is dat de ondergang van de menselijke moraal’

  (parafrase op Seehofer na de moord op Lubke)

  Like

 9. Lucky zegt:

  Maar ondertussen,

  https://www.breitbart.com/europe/2019/06/08/report-muslim-prison-gangs-forcing-inmates-convert-islam/

  Govt Report: Muslim Prison Gangs Forcing Inmates to Convert to Islam

  Muslim prison gangs are forcing inmates to convert to Islam and follow religious practices or face violent repercussions, according to a government report.
  The report, carried out by the Ministry of Justice, surveyed 83 male prisoners and 73 staff at three of the eight high-security prisons in the country. It found that large gangs of Muslim men were using intimidation tactics to force conversions and rules on other prisoners. The gangs were made up of multiple ranks including leadership, foot soldiers, recruiters, and enforcers.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Een beter bewijs dat men op volledige vervanging uit is dat is er niet.
  Een gestaag afnemende blanke bevolking en het ongelimiteerd en ongeselecteerd toelaten van mensen uit de Derde Wereld maakt dat Europa binnen afzienbare tijd deel gaat uitmaken van de Derde Wereld.
  Je hoeft warempel geen rekenmeester te zijn om te zien dat dit verder gaat dan een homeopathische verdunning, dit is een complete vervanging.
  Het meest absurde hieraan is dat met name Linkse partijen hier voorstander van zijn terwijl alle socialistische verworvenheden onhoudbaar zullen worden en afschaffing daarvan in het verlengde daarvan ligt.
  Een sociaal vangnet is gebaseerd op solidariteit en je kunt moeilijk veronderstellen dat die solidariteit overeind blijft als nieuwkomers er langdurig aanspraak op maken terwijl ze er nog nimmer aan hebben bijgedragen en dat ook generaties lang niet zullen gaan doen.
  Kijk naar het Marokkanendrama, niet allen de eerste generatie was en is volledig afhankelijk van sociale uitkeringen ook de tweede en derde generatie is voor een onevenredig deel uitkeringsafhankelijk.

  Like

 11. fleckie zegt:

  Dat zelfvoldane gezicht , met zijn grimlach, ..lijkt enigszins op de ons altijd ‘uitlachende’ bij zijn ‘capriolen,’

  Like

 12. Jan zegt:

  Islamitische Afrikanen tonen Italianen hun dankbaarheid dat zij werden opgenomen

  Like

 13. Jan zegt:

  Oud-VN-topman veroordeeld voor misbruik straatkinderen in Nepal
  Zette zich jarenlang in voor diezelfde straatkinderen

  Oud-topman Peter Dalglish (62) van de VN is door een rechtbank in Nepal schuldig bevonden aan seksueel misbruik van minderjarigen. De veroordeling van de Canadees, die zich jarenlang inzette voor straatkinderen, is volgens Terre des Hommes een groot succes in de vervolging van kindermisbruikers.
  ….
  https://tpo.nl/2019/06/11/oud-vn-topman-veroordeeld-voor-misbruik-straatkinderen-in-nepal/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s