Wie de islamitische wereld binnenhaalt, wordt zelf de islamitische wereld

 

(Door: “Balkanske priče”)

De Canadese islamcritica Christine Williams zei: „´Islamisten´ komen heel vriendelijk je land binnen. Ze infiltreren sluipenderwijs in de sociale systemen en de politieke structuur. Ze doen alsof ze vrienden zijn, maar zijn feitelijk uit op de islamitische verovering.”… Overal in West-Europa zijn symbolen van islamitische overheersing zichtbaar: moskeeën, minaretten, islamitische scholen, straatprediking, halal-voeding, hoofddoeken, sharia-rechtbanken, jihadvlaggen tijdens islamitische marsen en aanslagen. Grootschalige immigratie en hoge geboortecijfers zijn een onderdeel van de strategie van moslims om Europa over te nemen…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Islamisering. Bookmark de permalink .

14 reacties op Wie de islamitische wereld binnenhaalt, wordt zelf de islamitische wereld

  1. Bagul zegt:

    Hoewel bekend en telkens herhaald is het lezen van een dergelijke tekst confronterend. Een soort van zenuwachtige uitspraak ‘dit kan toch zo niet langer’ maakt zich bijna meester van mij. Ik weet wel beter. Gelukkig maar. Hoe verloren de strijd ook lijkt en hoe uitzichtloos de situatie eruit mag zien, er zal op tijd ingegrepen gaan worden. Alleen in dit geval, laat. Dus niet vroeg! Nu. Moslims zijn getraind in het scannen van wie er mogelijk een gevaar zou kunnen zijn voor hun duivelse plan. Het is fascinerend om te zien hoe ze proberen jouw houding te peilen. Jouw oogopslag. Jouw blik. Ik weet wie ze zijn. Wat ze willen. Zal God ooit ons de macht en de kracht geven overeenkomstig zijn woord?! Ik weet het wel zeker. Ja! De voorbereidingen gaan door. Op tijd zullen wij klaar zijn. Kom maar op met die Jihad….

    Like

    • Harry zegt:

      Als de burgeroorlog nou uitbreekt en hij komt dan nóg niet te hulp , want dat zul je zien ,
      ben je dan bereid toe te geven dat dat hele god-verhaal onzin is , Bagul ?
      Of schuiven jullie het dan weer dóór .
      “ Nee , maar de volgende keer komt ie écht , hoor “ .
      Het was nu nog nét niet erg genoeg .

      Zal ik eens een voorspelling doen ?

      Hij komt niet .
      Het gaat niet gebeuren , NOOIT ! HELEMAAL NOOIT !
      We zullen het zélf moeten klaren !
      Met je armen over elkaar gaan zitten wachten thuis op een verzinsel , werkt de vijand alleen maar in de hand .

      Like

      • Bagul zegt:

        Harry, je leest het niet goed! Het gaat er niet om of hij komt….het gaat er om dat wij net zo fanatiek en gefocust ons geloof verdedigingen, niets ontziend. Zonder vrees. Dat wij in naam van….datgene durven doen wat zij al eeuwen lang doen. Dat HIJ niet komt, dat begrijp ik ook wel. Ik doe het op mijn manier.

        Like

  2. Klaas zegt:

    Like

  3. delamontagne zegt:

    Angleterre : la première maire qui porte un hijab

    De EERSTE burgemeester[es] met “Kopvod” !.
    Waar ? ?
    In Engeland waar ze al in de grootste stad van het land, Londen een Burgemeester Sadr Khan, als muslimburgemeester hadden en in Sheffield ook al een muslimburgemeester afkomstig uit Somalië, maar nu dan een ECHTE moslima, met……………..HOOFDDOEK.
    Van islamisering is verder niet veel te merken in England, volgens de onnozele goedgelovigen…………….
    https://www.bbc.com/news/av/uk-politics-48401923/the-mayor-who-wears-a-hijab

    Geliked door 2 people

    • delamontagne zegt:

      The mayor who wears a hijab
      This is Cllr Rakhia Ismail. She’s the UK’s first Somali-born female mayor and is thought to be the first mayor to wear a hijab.
      Cllr Ismail was chosen as the new mayor for Islington, north London – a mostly ceremonial role – on 16 May.

      Geliked door 1 persoon

    • rottenpikwick zegt:

      Spoken zijn van alle tijden. Tuurlijk wordt dit door deze Kopvod en haar soortgenoten gezien als weer een overwinning op de christenen / heidenen. Oorspronkelijke bewoners krijg je amper nog op deze posten. Die moeten moeten puinruimen en “racistische taal” gebruiken om te redden wat er nog te redden valt en lopen daarmee kans om een mes in het lijf te krijgen. Zodoende krijg je steeds meer van dit soort Spoken op invloedrijke functies. De autochtonen durven niet meer en gaan zodoende hun eigen ondergang tegemoet!

      Like

  4. Klaas zegt:

    Like

  5. delamontagne zegt:

    De Zweedse, lesbische bisschop “Eva Brunne” heeft gezegd zich meer “thuis”te voelen bij de moslims dan bij Rechtse Christenen \.

    In een uitzending van de Zweedse Nationale Radio verklaarde zij:”Ik heb meer op met de musulmans die ik ken dan met de Christenen van rechts”.
    O-la,la La, liet de interviewer zich ontvallen [ en die homo. lesbo en andere afwijkenden in de islam-landen, dacht hij …]

    Het lijkt erop dat zij willens-en-wetens de homo-sexuelen die in de diverse moslimlanden worden gedood wil negeren.
    Die worden van hoge daken geggoid, opgehangen, gestenigd etc.

    Allemaal omdat allah dat wil.
    https://x7m7u8e3.stackpathcdn.com/wp-content/uploads/2019/06/execution-gay-islam-radical-modere-300×171.jpg?iv=49

    Sources : Fria Tider et Bare Naked Islam

    Geliked door 1 persoon

  6. bigljohn zegt:

    Links is nu al zover dat men de PVV volledig heeft weggewerkt. Middels de VVD vriendelijke FVD en stembusfraude. Tijdens de E.U. parlementsverkiezingen werd de PVV totaal weggevaagd en de PvdA (die al dood, begraven en vergeten was) tot nieuw leven gewekt. Groen Links word met beetjes ook steeds groter volgens de MSM media. Het Brabants Dagblad liet een kaart van Nederland zien die voor 2/3 rood gekleurd was. Nederlanders zouden bijna allemaal links georienteerd zijn. Hoe anders ging het er in de rest van Europa toe. Nederland is het braafste jongetje van de E.U. klas en begint steeds meer op de voormalige DDR te lijken.

    Like

  7. Jan zegt:

    Dan krijg je toestanden zoals in Amsterdam Oost waar geitenneukers menen straten te kunnen afzetten, te kunnen opeisen om daar vervolgens met hun reet omhoog te kunnen liggen en vevolgens gorgelend te kunnen krijsen
    Voorbeeld India

    Binnenkort op het Damrak

    Like

  8. Piet Snot zegt:

    PVV-leider Geert Wilders wil een parlementaire enquête naar politieke beïnvloeding in het Minder Marokkanenproces.
    https://www.telegraaf.nl/nieuws/230377068/wilders-wil-parlementaire-enquete

    Like

Plaats een reactie