75 jaar na D-Day: Europa verenigd in anti-Amerikanisme, antizionisme en klimaatreligie

Screenshot_87

De vrijheid waar deze mannen driekwart eeuw geleden voor stierven, wordt driekwart eeuw later opnieuw bedreigd. De namen en ideologieën zijn weliswaar anders, maar de doelstelling feitelijk dezelfde: totalitaire controle over alle landen en volken in één groot Europees super ‘Reich’. 

(Door: “Xander”)

De bekende conservatieve Italiaanse journalist en auteur Giulio Meotti schrijft dat Europa na D-Day, deze week 75 jaar geleden, geen eigen identiteit meer heeft, maar enkel verenigd is in anti-Amerikanisme, antizionisme en de nieuwe links-groen-liberale klimaatreligie. “Europa is zwak… De Amerikanen hebben dit begrepen en laten Europa aan haar lot over. Wij Europeanen zullen daar spijt van krijgen.”

President Trump noemde in een zelfs door zijn aartsvijanden in de Amerikaanse media (CNN) geroemde toespraak de nog levende veteranen die bij de 75e D-Day herdenking in Normandië aanwezig waren de “trots van onze natie”. “We zijn hier bijeengekomen op het altaar van de vrijheid”, aldus Trump, die zeer uitgebreid inging op wat er zich op de beruchte Omaha Beach, waar bijna 10.000 Amerikaanse soldaten sneuvelden, afspeelde.

Lees verder>>>
(h/t “Lucky”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, EUSSR, VS. Bookmark de permalink .

7 reacties op 75 jaar na D-Day: Europa verenigd in anti-Amerikanisme, antizionisme en klimaatreligie

 1. Mary zegt:

  Ja en misschien moeten de Russen ons weer bevrijden van de huidige nazi’s……………

  Geliked door 1 persoon

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het antizionisme mag gerust genoemd worden wat het eigenlijk is: antisemitisme.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 3. fleckie zegt:

  ARTE, de FRANS-DUITSE , tt. .no.382, 10.6.2019……., zendt op dinsdag 11 juni 2019 de thema’s uit: .USA-Rassenkrieg und Waffenwahn? .Arte zeigt mehrere Dokus über die beunruhigenden politischen und gesellschaftlichen ENTWICKLUNGEN in den USA. Ein Blick auf Rassismus, Waffenlobby und Gegenbewegungen.
  Dienstag,11 juni, 20.15 Uhr. Never Again- Amerika’s Jugend gegen den WAFFENWAHN, ( Doku, D 2019).
  21.10 Uhr. .Rassenkrieg in den USA? Die Ziele der. Alt-Right( Doku ,USA 2018).
  22.05 Uhr. Undercover bei den Neuen Rechten,Mein Jahr in der Alt-Right

  Like

 4. Ruud zegt:

  En dan te weten dat als ZIJ er niet zouden zijn geweest wij hoogstwaarschijnlijk allemaal Duits zouden spreken en geknecht worden door soortgelijken……………………………! Een groteske ondankbaarheid waarvan de gevolgen niet zullen uitblijven. De islam zal dit stokje overnemen en het zijn de dommen en kortzichtigen van nu die dat op hun conto kunnen schrijven. Onze kinderen en kleinkinderen zullen met de brokken komen te zitten in een middeleeuwse wereld.

  Geliked door 1 persoon

 5. kampersrene zegt:

  Wij kunnen ons afvragen….waarom zijn die jongens feitelijk gesneuveld ??? Na de bevrijding onstond er een tijd van welvaart en geluk …..dat wordt nu bedreigd door een horde van islamieten die alleen goed zijn in neuken… en ons een levensbestaan opdringen dat teruggaat naar de middeleeuwen

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Het volgende scenario is ook nog goed mogelijk. Nadat geheel Europa geislamiseerd is, gaat een groot Europees islamitisch leger ten strijde tegen Rusland. De Russen verdrijven de islamieten en vallen Europa binnen met het doel compleet Europa te zuiveren van moslim invloeden. Geen burgeroorlog, maar een invasie van het Russische leger net als op het eind van de tweede wereldoorlog. Ja, een complete oorlog die alweer tientallen miljoenen doden gaat kosten, en die de islam in Europa met wortel en tak totaal gaat uitroeien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s